• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOChemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus aneb Jak si objednat slunečný den
    Chemtrail – Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Chemtrail

fotografie, souvislosti, dukazy, proc?

kdyz budete postovat svoje fotky, napiste prosim datum a misto. diky.

Beck - Chemtrails

chemtrails , a song by beck
    http://www.youtube.com/watch?v=7VmAQqi3OJc
    rozbalit záhlaví
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    ADMIX: to je plytvani casem, me boli hlava a niceho jineho nez plytvani casem zrovna nejsem schopen
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JVCNC: Mel jsem na mistni experty na chemtrails par vtiravych fyzikalnich dotazu, ale scratchnul jsem to jako plytvani casem :)))
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    JVCNC: prosimte, podivej se na ty videa, at vis o cem mluvim. Jde o zabery z letadel, nebo priblizene pres kameru.
    Nerikam, ze to je ukaz, ktery muzes videt (casto) treba u nas na obloze.
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    JUNIPETRUS: chodil jsi vubec alespon na zakladni skolu? tavi se pri 600 a v motoru je 1400, hlinikovou folii ti spalim i plynovym zapalovacem
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    JUNIPETRUS: ono to tvoje nahle vubec neni nahle
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    JVCNC: takze kdyz se hlinik roztavi tak z nej nic nezustane?:-)))
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    CONTRAS: to ja zas vim, jen kompresi v kompresorech motoru se vzduch ohreje na par set °C jeste nez se vubec do spalovaci komory dostane, kondenzacni stopa vznika hlavne ryhlou expanzi (cimz dojde k prudkemu ochlazeni) nemusi to byt zrovna vyfukovych plynu, komprese a expanze probiha i na hranach kridel.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    JVCNC: jaky treba? Co kdyz leti porad stejnou krajinou. Pak nemas vysvetli.
    tak jeste jednou, jaka zmena teploty musela nastat, ze mohutne stopa NAHLE zmizi?

CONTRAS
    CONTRAS --- ---
    JVCNC: tak tech 1400 nevim nevim, to mi prijde hodne, to snad raketovej motor, a urcite by se naslo takovy aditivum nebo dve, jehoz produkt po spaleni pri vysoky teplote zanechal dost kondenzacnich castic...
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    JUNIPETRUS: treba se stane to ze najednou uz neleti nad mestem nebo nad morem, vsimnul jsi si nekdy ze mraky jsou taky ostre ohranicene a najednou konci? jak je to mozne?
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    JVCNC: Priblizne ve stejne vysce, v danne lokalite a ve stejnem case ano.
    A je pravda, ze "Exhaust contrails usually occur above 8,000 m (26,000 ft), and only if the temperature there is below −40 °C" (nekde jsem cetl, ze je to -35) ?
    Rekni mi, co by se teda muselo stat, jaka zmena teploty, ze kilometrove stopy nahle zmizej?
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    TILOPA: no to by chtelo zapatrat. Odkud berou benzin, kdo ma pristup k nadrzim. Ne vzorek z cisteren, ale primo z nadrzi letadel v dobe kdy je podezreni na chemtrails. Proc to jeste nekdo neudelal?
    Ale pridavani aditiv primo do paliva je jen jedna z teorii, takze konpiraci by to tak lehce nevyvratilo:-)
    Hele existuje neco jako letecka policie? Kdyz treba auto hodne coudi, policista muze auto zastavit, zkontrolovat atd.
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    JUNIPETRUS: ty si vazne myslis ze i ve stejne vysce je vsude porad stejna teplota a vlhkost? :D
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    to je ale opravdu hodne usmevne se domnivat ze ty chemikalie michaji do paliva ktere pak prozenou spalovaci komorou v turbine kde je dost vysoka teplota na to aby z nich zbylo zbylo neco jineho nez produkty spalovani pri teplotach kolem 1400°C, hlinik se tavi pri 600° a nejak netusim jak by tech 1400° mohl prezit, nehlede na to ze by tkove letadlo pravdepodobne ani nepristalo a dost mozna by motor nevydrzel dost dlouho ani na to aby vubec vzletlo :D
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    TILOPA: ja nespekuluju, ale zkoumam a zvazuju ruzny moznosti a shanim informace a ty nejak tridim. Ty ale 100procentne neco odmitas na zaklade spekulaci.
    Rikas ze vis jak to vypada realne v leteckem provozu? Tim myslis, ze vis o pohybu letadel, ale vis tim i to co ty letadla delaj? Provadel si fyzicke kontroly technickeho vybaveni letadel, provadel si analyzu pohonych hmot, nebo si mel k dispozici nejaky online chemicky analyzer stop za letadly?
    Ten priklad se ctvercem 200x200 byl jen priklad, nerikal jsem ze litaj do ctverce, slo o ilustraci kvantity.
    A ignorujes proc ty videa? ty ruzne obloukove az kruhove stopy? Ze jsi to nevidel nad Cr? To neni argument. Nebo dlouhe chaimtrails ktere se najednou vypnou, ackoliv vedle letici letadlo nebo pozdeji krizuji letadlo zanacheva normalni contrails, ktera se hned rozplyvaji? Ze chamtrails zustavaj viset hodiny, zatim podle meteorologu trvaj maxilne hodinu?
    Zacinam si myslet, ze mas narizeno nebo vsugerovano mlzit a zapirat. Hele nebyli pobliz veze nejaky anteny?:-)

Docela by zajimalo, kam az jsi byl schopen sledovat let vojenskych letadel?
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    jako ta moznost, ze to pridavaj do paliva tu taky je, pak maj k dispoci skutecne tisice letadel.
    Chemtrails Produced by Aviation Fuel Laced with Aluminum or Trimethylaluminum - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ie441sDrFl8#!
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    TILOPA: no ja bych rad kdyby si mi odpovedel na moje otazky.
    Co to meles o nasavani motoru hned po startu? Mas nejakou zkusenost ze nasatim aerosolu se zadrou motory, povidej jake jsi provadel pokusy. Argumentujes jak maly Jarda.
    To mi povidej kolik tisicovek letadel je treba, aby treba zasprejovali uzemi treba 200x200km pri prumerne rychlosti 800km/h?
    Ty porad jen spekulujes o tom,ze neco neni technicky nebo logisticky mozne, presto ze na vlastni oci musis videt na tech vidiich, ze to technicky to jde, kdyz to delaji, kdyz jsou videt vnitrky letadla s nadrzemi, kdyz je videt, jak to vypousti a nejde to z motoru.

Tenhle obrazek, muzes mi rict co na tom obrazku vidis, a co to letadlo dela?:
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    TILOPA:to vis ze jo, oni budou pouzivat klasicke praskovaci letadla.:-)
    Asi si byl svedkem nejakych pokusu, tak mi rekni jak by vypadala stopa smesy soli baria, manganu a hliniku ve vysokych vyskach?

Co se tyce odkud se to vypousti, co rikas tomuhle

opravdu rozlisis na velkou dalku jestli to jde z motoru nebo vedle motoru?
    Ostatne jak mi vysvetlis to co je na tom obrazku? Ze by nejaky protipozarni jednotka hasila mraky?
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    tak jinak chlapci. Jiste uznate, ze postrik, treba takove smesy jak se tu o ni mluvilovsechna smes chem. prvku lze uskotecnit. Pokud by se takovy pokus uskutecnil, co si myslite,zustavala by za letadlem nejaka stopa? Byli by jste takovou stopu schopni rozlisit od contrails?
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    CROME: jak vis,ze to letadlo pristavalo?
    CROME
    CROME --- ---
    JUNIPETRUS: neprijde me divne, ze contrails splynou v jednolitou polivku....since 1945
    BattleOfTheBulgeContrails - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q48AEDwFBoY
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam