• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOChemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus aneb Jak si objednat slunečný den
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JUNIPETRUS: Ty nectes, co pisu - vsechny letadla (aspon pokud vim) musi prochazet podobnou prohlidkou v pravidelnejch intervalech.

Nicmene jsme se dostali k tomu, co jsem ocekaval - pred prohlidkou iluminati vsechny ty nadrze a trysky odinstaluji, a po prohlidce je tam zase nainstaluji. Can't argue with that.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    ADMIX: takze ty uvazujes takto: ze kdyz se nic nenaslo boeningu 747, tak automaticky neni zadne zarizeni v jinych letadlech. To je ale nelogicke
    Za druhy stavis na predpokladu, ze to predtim neproslo "predbeznou" prohlidkou autorizovanych mechaniku. To je ale naivni nemyslis?
    Presto to dal povazujes za jednoduchy dukaz?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jo a kdyz na to ted koukam, tak hned v prvnich minutach pri pristani je videt, co jsou ty ctyri chemtrails trysky na klapkach :)))))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JUNIPETRUS: Provedu.

Also, hned na zacatku toho videa tam rika, ze kazdy letadlo projde touhle procedurou kazdejch 6 let. Tyhle intervaly jsou predpokladam typ od typu, ale obecne kazdy letadlo projde za svou zivotnost nekolika kontrolama tyhle intenzity. Takze me zajima, kde tam ty chemtrails jsou schovany :)
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    ADMIX: tohle spis zkonzultuj se svym psychoanalykem:-)
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    JVCNC: nerozumim ti. Dokud nereknes, jaka latka ma delat jaky efekt, neni mozne cokoliv spocitat
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tady je HD, sorry:

Engineering Giants: Jumbo Jet Strip-Down (boeing 747) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Os1qYqOpcDk&hd=1
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    BTW jednou jsem na obloze videl mrak, kterej vypadal jako obri penis. Nechteli mi tim ONI neco naznacit? :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    (tohle by mela bejt ta rozborka pri generalce - kontrolujou se nadrze, celej drak letadla atd.)

Taky najdes spoustu videi z vrakovist, kde letadlo trha na kusy nejaka masina - tam by ty nadrze taky mely bejt videt (pokud je iluminati nezrecyklovali).
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JUNIPETRUS: Ted nevim, jestli trefim spravny video, ale kdyz prestanes sledovat oblohu (kterou sledujes bez jakychkoliv dalsich informaci), tak urcite taky neco najdes:

Boeing 747 (Jumbo Jet) Strip-down - Engineering Giants - BBC2 Documentary - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=6KdKZfgVCJw

JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    ADMIX: ze neexistence chemtrails se da pomerne snadno dokazat, protoze ja si do sousedni galaxie nezaletim, ale rozborku letadla najdu na kazdym druhym webu
    Toz sem s nejakym webem, nevim co si pod rozborkou letadla mam predstavit.
    Ja vychazim primarne z pozorovani oblohy.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JVCNC: To jen do chvile, nez se ukaze, ze obycejny motor zadne contrails nedela, a tudiz vse co vidis, jsou chemtrails!
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    te udajne chemky, pro zjednoduseni se da pocitat s vodou, protoze je mozne dohledat objem vzduchu co jde skrz motor a z vlhkosti i objem vody v objemu vzduchu, vysledkem by byla velikost a hmotnost obsahu nadrze vody potrebne k vytvoreni stejne stopy jakou vytvori motor, i kdyz vezmeme v potaz moznost chyby v objemu necehojineho nez vody napr +-100%, vysledne cislo se zdaleka ani nepriblizi realnym moznostem letadla i v pripade ze nebude zaroven slouzit pro civilni dopravu, tedy muzeme vzit v potaz maximalni vzletovou hmotnost
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JUNIPETRUS: UFO beru jako emzaky, coz drive ten vyznam melo. UFO jako zkratka muze byt letici svetlo na obloze - je to objekt, leti a neumim ho identifikovat.

Pokud dobre chapu, kam miris, tak ano - moje vira v to, ze nekde ve vesmiru existuji jine civilizace, je zhruba stejna, jako vase vira v chemtrails. Az na to, ze neexistence chemtrails se da pomerne snadno dokazat, protoze ja si do sousedni galaxie nezaletim, ale rozborku letadla najdu na kazdym druhym webu :)
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    JVCNC: hele a vypousteni ceho?
    Tvoje otazka je podobna takove "kolik kilo jablek, je treba k vyrobe hroznoveho vina, aby si ziskal 10litru jablecneho mostu"
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    zkousel nekdo z chemtrailiku spocitat alespon teoreticky jak velka nadrz by musela byt k vytvoreni alespon 1km dlouhe stopy, tedy vypousteni po dobu 4s a jaky by muselo mit vykon cerpadlo aby stihalo nadrz vypoustet dostatecne rychle k vytvoreni stopy takove aby vypadala tak jak vypadaji contraily?

da se vychazet z prutoku vzduchu motory a vody ve forme vlhkosti obsazene v tom vzduchu

JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    ADMIX: aha, takze UFO pro tebe znamena mimozemska civilizace. Ja sem myslel, ze to je neidentifikovany objekt.
    Ale jinak to chapu, ze sice bylo naivni patrat po mzc, ale ted vlastne mas neoficialne potvrzenou jistotu, prestoze o nich nic nevis, nikdy si je nevidel,nemas zadne fotky,zadne svedky nebo veris tzv kontakterum, kteri se s nimi udajne setkavaji. Veris na sedivaky, kteri sem litaj?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JUNIPETRUS: Protoze jsem si postupem studia fyziky utvoril (muj osobni) nazor, ze existence mimozemskych civilizaci je takova oficialne nepotvrzena jistota, a neni duvod po nich nadale patrat. My jeste nekolik generaci nebudeme schopni najit je, a pokud oni najdou nas, tak se to dozvime.

(x-files patri mezi me oblibene serialy!)
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    ADMIX: kdyz mi bylo 15 a patral jsem po UFO :)))
    A proc si patral a ted uz nepatras?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JUNIPETRUS: Jasne, jeden mechanik, ktery "samozrejme nemuze odhalit svou totoznost" da rozhovor pro weatherwars.com - seems legit.

Treti odstavec je nesmysl, proc delat rozstrik po urcity dobe, kdyz mam barometrickej senzor.

Druhy odstavec primo ucebnicove poklada otazku - kde jsou ty nadrze? Kdyz se dela generalka dopravniho letadla, tak ho rozeberou na atomy. Tyhle externi firmy jsou teda taky "ONI" ? Vsechny do jednoho?

Ten clanek je tak neduveryhodnej, ze bych mu veril mozna na stredni skole, kdyz mi bylo 15 a patral jsem po UFO :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam