• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOChemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus aneb Jak si objednat slunečný den
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    "In Britain cloud seeding is a largely unregulated industry. A freedom of information request in 2013 showed that the government had little knowledge of the nature, extent or historical application of the practice. And as with the current debate over drone technology, cloud seeding exists in an ambiguous legal context. Who owns the sky? Who owns the clouds? What chemicals can be safely injected into them and which cannot? For the moment these questions remain unanswered and firms such as Just Clouds can operate with little scrutiny."
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    a když víš jak vyhledávat tak tady je článek z roku 2015 ????
    Company offers rain-free wedding days for £100,000 | Guardian sustainable business | The Guardian
    https://www.theguardian.com/sustainable-business/2015/mar/11/rain-free-weddings-company
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    MTO: když to tak čtu tak mi to zní jako ironie tady v tom auditku...
    MTO
    MTO --- ---
    A startup says it’s begun releasing particles in the atmosphere, in an effort to tweak the climate | MIT Technology Review
    https://www.technologyreview.com/2022/12/24/1066041/a-startup-says-its-begun-releasing-particles-into-the-atmosphere-in-an-effort-to-tweak-the-climate/

    A startup says it’s begun releasing particles into the atmosphere, in an effort to tweak the climate
    Make Sunsets is already attempting to earn revenue for geoengineering, a move likely to provoke widespread criticism.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    MTO: tak už to není konspirace, je to skutečnost... ale musíme si dávat pozotr na to aby ji nikdo nezneužil :D
    LOL - kdy tyhle geoiženýři pochopěj počasí t ojsme zvědavej :D
    MTO
    MTO --- ---
    LUKK
    LUKK --- ---
    FRANKENSKIES: Dokument o geoinženýrství a manipulaci s počasím -dokument | Dokumentarni Filmy
    https://dokumenty.tv/frankenskies-dokument-o-geoinzenyrstvi-a-manipulaci-s-pocasim-dokument/
    MTO
    MTO --- ---
    Weather Control as a Cold War Weapon | History| Smithsonian Magazine
    https://www.smithsonianmag.com/history/weather-control-as-a-cold-war-weapon-1777409/

    MTO
    MTO --- ---
    Lyndon Johnson control the weather, to control the world ! 1962
    https://www.youtube.com/watch?v=qKB4L6r17FE
    CZECH23EKTOUR
    CZECH23EKTOUR --- ---
    MTO: taky mi vždy naskakovaly osypky, když někdo hlásal, že zajistí návrat k "normálu", já milovník obyčejného světa žádnej normalizovanej svět nechci :)
    MTO
    MTO --- ---
    sme v pasti. bohuzel :-(
    ja uz to nejak doklepu,ale uz par let dceri rikam at zmizi z evropy. za mesic ji bude dvacet tak snad poslechne :-)

    anyway jak z toho ven? opet funguje vnitrni emigrace jak za sociku a par znamych a bavit se...

    trosku drsnejsi clanek na muj vkus ale tak to je. only good system is soundsystem :-)

    Zombie Wars: Babiš vs. Fiala | Pravý prostor
    https://pravyprostor.net/?p=150801

    "Současná situace se nijak zvlášť nedá „řešit“ ve fyzickej rovině a s mentalitou, která to všechno způsobila. Materialistický myšlení nás nemá kam dál posunout. Jeho hranice jsme otestovali a zjistili, že vede jen k tej hnilobě. Nástroje systému jako demonstrace nejsou úplně k ničemu – přece jenom brzdí tu tendenci rozdupat nás totálně na kaši. Ale myslet si, že to nějak zvrátí tenhle chaos a bude zase klid a pohoda, by bylo naivní, stejně jako myslet si, že naučíme zombíky myslet.

    Je nutný pochopit, že jakejkoliv návrat by nic nevyřešil, protože jsme žili v parazitickym systému, kterej pomalu ale jistě ničil sám sebe. Vracet se od rychlý destrukce k pomalejší destrukci neni řešení. Nepotřebujeme nápravu systému, kterej byl od začátku nefunkční, destruktivní a totálně nespravedlivej. Potřebujeme kompletní transformaci. A ta musí začít transformací myšlení, protože starý postupy tu nebudou fungovat – můžou maximálně zpomalit totální kolaps.

    Jak bude taková transformace vypadat a jak k ní může každej přispět, je na nás. To je naše výzva. Základem je nepokoušet se opravit to starý (protože to už nijak nejde), ale vytvořit něco novýho. Něco, co si v tuhle chvíli možná ještě skoro nikdo nedokáže představit."
    GORG
    GORG --- ---
    „Dříve když byl smog, tak děti nemohly chodit ven z důvodu škodlivých látek v ovzduší. V mlze byly oxidy síry a mohly způsobit toxické poškození organismu,“ vysvětlila dětská lékařka Veronika Dobiášová.

    Ale oxid uhlicity udajne je "znecistujici latka". Ktera ale pomaha prirode rust. Asi i proto je planeta Zeme posledni desitky let kazdym rokem zelenejsi a zelenejsi.

    Ne uplne jsou idealni, pokud vznikaji vyssi koncentrace CO2 v budovach, ale ten souvisi s ventilaci. I zivotodarneho CO2 nebo i kysliku, dusiku, muze byt skodlive mnozstvi

    Ale v zajmu ekologie praskovat siru? Nezpusobi to taky kysele deste, co nici rostliny?

    Kyselý déšť – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Kysel%C3%BD_d%C3%A9%C5%A1%C5%A5
    Kyselý déšť je způsoben oxidy síry pocházejícími ze sopečné činnosti a spalování fosilních paliv nebo také oxidy dusíku pocházejícími například z automobilů. Jakmile se rozptýlí do atmosféry, začnou reagovat s vodou za tvorby sirných a dusíkatých kyselin, které padají na zem ve formě deště. Může také vznikat malé množství kyseliny chlorovodíkové.

    Parada.
    GORG
    GORG --- ---
    Začaly podzimní inverze. Je čistý vzduch? - Mostecký deník
    https://mostecky.denik.cz/zpravy_region/zacaly-podzimni-inverze-je-cisty-vzduch20091118.html
    „I když tomu leckdo nevěří, situace se po roce 1997 výrazně zlepšila. Důvodem je zejména odsíření průmyslových závodů, které do té doby znečišťovaly ovzduší oxidem siřičitým v největší míře. Dnes dochází k překročení imisních limitů oxidy síry jen velmi zřídka, přičemž mají větší podíl na znečišťování malé a střední zdroje – tedy rodinné domky, jejichž majitelé si přitápějí kdečím...... "
    GORG
    GORG --- ---
    "Stratospheric aerosol injection involves spraying an aerosol like sulfur dioxide into the stratosphere"



    po tom, co tovarny odsirovaly svou vyrobu :-)
    GORG
    GORG --- ---
    MTO: "a process sometimes called chemtrails" (fixed)
    MTO
    MTO --- ---
    White House now pursuing same sun-blocking geoengineering scheme that was called a “conspiracy theory” just two years ago – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2022-10-16-white-house-sun-blocking-geoengineering-conspiracy-theory.html

    The White House Office of Science and Technology Policy has launched a five-year research plan that aims to develop methods of reflecting sunlight back into space in order to “cool” the planet and save it from “global warming.”

    Just a few years ago, the independent media was dubbed a pack of wild “conspiracy theorists” for warning that the climate cultists were shifting gears and taking direct aim at the sun for elimination. Now, the conspiracy theories we warned you about are becoming conspiracy facts.
    MTO
    MTO --- ---
    hele ja radsi ctu nez pisu jak ste si mohli vsimnout, zrovna dneska vysel zajimavy text k postrehum CONTINUITY

    urcite souhlasim s GORG

    "stejne jako nadbytek betonu vsude.. my zname priciny sucha. a mame reseni.. ale nedela se to

    a ted se to jevi, ze si podrezavame nohu snahou redukovat ty emise CO2, omezujeme kapacitu resit ty veci, o kterych vime, ze jsou problem, a vime reseni.

    kazdopadne ten chemtrail/geoinzenyring je prehlizeny slon v mistnosti a kdyz se nekteri tvari, ze to nemuze mit vliv na klima, si imho lze do kapsy...

    kazdej mrak ma nejaky vliv.. takze umele vytvorene mraky mit vliv budou"

    Matka Země – litterate.cz
    https://www.litterate.cz/matka-zeme/

    "Aby všichni ti chudáci svůj chleba dostali, tak musí být levný. A aby mohl být levný, musí se vypěstovat hodně obilí. Musí se to udělat ber kde ber, rychle efektivně, lacino. Což znamená velký kapitál, velké traktory, průmyslová hnojiva, agrochemii, otrávené řeky, zničené biotopy, stále opakované pěstování několika stejných plodin, politické tlaky a globální obchod. Výsledek se už dávno dostavil. Pedosféra naší planety už víceméně neexistuje. Půda není. Už je to jen substrát, směs jílu a písku podle místních poměrů, bez života. Sprostý materiál sloužící k zachytávání kořínků.

    Živiny do půdy dodává člověk. Cizopasníky odstraňuje člověk. Člověk se postará o šlechtění výnosných odrůd, je schopen zasahovat i do genetického kódu rostliny, člověk pohnojí, postříká, ba i o vodu se už umí v mnoha případech postarat. Rostliny si už dávno z půdy vytáhly, co se tam po desetitisíce let ukládalo a bez dalšího přísunu dusíku, draslíku a fosforu tam už toho moc nevyroste. Pole jsou obrovská, aby se na nich dobře jezdilo velkými stroji.

    Odkdy měříme rostoucí množství CO2 v atmosféře? od sedmdesátých let? Tedy od doby, kdy v zemědělství defintivně zvítězila průmyslová revoluce a výnosy se utrhly od středověku? Podle mě to není spálená ropa ani spálené uhlí. Podle mě je to vydojený uhlík z půdy. Sežrali jsme cukr v rostlinách, spálili ho v tělech a vydýchali jako oxid uhličitý. Ale nevrátili jsme ho do půdy v podobě hnoje. Naopak… spálili jsme i to, co se normálně podestýlalo, zužitkovali jsme i to, co patří zpátky na pole. Nečistitelnými zbytky jsme pak zamořili řeky… "
    CZECH23EKTOUR
    CZECH23EKTOUR --- ---
    GORG: tohle je zrovna někde nad mořem, jezerem vypadá, k tomu kobercování taky nejsem buhvíjak důvěřivej, ale to překřižování a dojem z roztahanosti často způsobuje otáčení planety
    GORG
    GORG --- ---
    Seriously? This is The Ultimate Gaslighting!!
    https://www.bitchute.com/video/Z2t7GPWwWnTh

    no ja bych si nebyl jistej, ze jsou jasne dukazy, ze cloud seeding se v souvislosti s contraily dela zamerne, i kdyz imho zmeny v leteckem palivu a souvisejicich konstrukcnich zmen motoru letadel muze takovym tim memetickym zpusobem byt skutecne zamer.. skryty v detailu.

    ze casto takhle prekrizuje oblohu muze byt nahoda, ze maji holt takove trasy

    jinak ja si par let zpet vybavuju obrovskej obdelnikovy mrak, co se tahl daleko az k horizontu.. rovne okraje po cele plose.. nekde to mam vyfoceny.
    me pekne nasral, protoze ja si zrovna vyrazil na kolo a jeho i neprerusenost zarucovala , ze bude slunce pod mrakem po celou dobu moji vyjizdky.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam