mohli byste mi prosim poradit ohledne nastaveni fb page?
mam fb page k webu, na hp webu mam moznost lajkovat celou fb page, na jednotlivych clancich moznost pridavat komentare a lajkovat jednotlive clanky. v kazde hlavicce mam meta tag s fb:page_id.
na hp nemam like box (ktery nejde naklikat tak aby sedel do designu) jak je v dokumentaci doporucovano ale like button ... vadi to nejak? :) trochu podezrele je, ze mi to nenabizi insights, coz by sice mohlo byt tim, ze sem tu stranku udelal dneska, na druhou stranu kdyz si dam insights primo webu tak to najde vsechny interakce (jak like na fb page, tak komentar u clanku)
take by me zajimalo, jak lze pripadne komentare moderovat... stranka z dokumentace
http://developers.facebook.com/tools/comments mi ukazuje akorat moderovani jine fb page, kde na webu nemam v hlavicce zadny meta tag a ani tam nemam zaple komentare, jenom like box na hp ... je pravda ze na te nove kterou bych rad moderoval nemam v meta app_id ale page_id protoze app_id zadne nemam, a fb:admins pouzit nemuzu protoze adminu bude promenlive ...
a posledni otazka jdou komentare na webu nejak propojit s wall? napr. kdyz jako admin dam link na nejaky clanek na wall aby se komentare pridane k odkazu na facebooku zobrazily i na webu a naopak?
diky moc za kazdou radu!