• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUSILFacebook Pages / rady a zkusenosti / facebook marketing / facebook apps
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    SUPEREGO: děkuji!!! :)
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    AOTEAROA: kdyby sis chtěla zjednodušit život, tak imho to co linkuješ na tom obrázku, je Add this – www.addthis.com
    GHORMOON
    GHORMOON --- ---
    AOTEAROA: jeste jedna vec, zkus ten data-href nevyplnit, default je aktualni stranka, to by docela fungovalo, u komentaru jsem to ale musel zavrhnout, protoze to pak pridalo zlutej obdelnik, kterej rval ,at ten data-href sakra vyplnim :D
    GHORMOON
    GHORMOON --- ---
    AOTEAROA: ja si PHPckem dogenerovavam ten link do data-href, ale to ti ten system asi nedovoli tak jednoduse, jak by sis predstavovala :) nikdy sem ten system nevidel, tak nevim, jak by bylo tezky pro nej neco napsat, pro cloveka co to zna urcite otazka 15 minut ...
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    GHORMOON: bezva, a jak se to dělá? mám možnost u každé stránky přidat javascript, který se připojí na konec stránky, anebo mám možnost na každou stránku přidat ručně portlet s tímhle prvkem - ideálně všude ten samý, prostě soubor těhle šérovacích prvků v jednom obdélníčku, který si vrazím na každou tu produktovou stránku, kde ho chci mít.
    GHORMOON
    GHORMOON --- ---
    AOTEAROA: predpokladam, ze bude stacit generovat spravne data-href, u komentaru mi to fungovalo :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    AOTEAROA: zapomněla jsem napsat, že mám web postavený na platformě Liferay. funkce tam na to není, ale je možné, že by se tam dal instalovat nějaký plugin. bohužel člověk, co mi ohledně systému radí, se v tomhle nevyzná.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    nasměroval by mě prosím někdo ke spolehlivému návodu, jak to stránek zaimplementovat "sociální plugin" ala přiložený obrázek?

    aby šlo doporučit na fb atd tuto konkrétní stránku či produkt, aniž by to byla věc, která má na fb svůj profil. je to obvykle v e-shopech.

    našla jsem tohle a to mi pomohlo udělat tlačítka k propagace fb page firmy, ale jde mi o jednotlivé produkty, u kterých to nejde zrovna dělat vždycky ručně po jednom.
    https://developers.facebook.com/docs/plugins/share-button/

    BACHOR
    BACHOR --- ---
    DONDI: Já používal AdRoll a můžu jedině doporučit. Dokonce tuším, že je tam nějaký testovací kredit. 50 doláčů tuším...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DONDI: hledej "Facebook Exchange" (FBX) - jsou na to nástroje třetích stran, nejčastěji se používá AdRoll nebo Perfect Audience. V ČR to využívá zatím asi relativně málo firem, Slevomat je docela průkopník.
    DONDI
    DONDI --- ---
    Potřeboval bych nějak nasměrovat co se FB a remarketingu týče. Např. jsem si teď prohlížel stránky Slevomatu, nějakou konkrétní nabídku, tu jsem zavřel a skoro na ni zapoměl. Po asi 5ti minutách si zapnu Facebook a v timeline vidím sponzorovaný příspěvek od Slevomatu právě s tou prohlíženou nabídkou.

    Tak by mě zajímalo, jak na to? Jak propojit konkrétní stránky např. e-shopu s kampaněmi na FB? :) Díky za navedení správným směrem, odkazy na články uvítám.

    Díky.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SHEALA: to je vlastně většinou totéž; když jsi to měla (kdysi) napsané v zájmech, tak je z toho dnes stránka (proklik na ni). v některých případech je to správně spárovné - jindy ale ne. však se podívej k sobě :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ADAMM: Náhodou nebudeš vědět, podle čeho se určí fanoušci dané kapely… je to podle toho že lajkují stránky kapely, nebo to mají napsané v zájmech?
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    Za sebe taky mohu skoleni jen pochvalit, urcite doporucuji zucastnit se. Je to prinosne i pro lidi co jiz nejake zkusenosti maji. Souhlasim s aktivnejsim zapojenim ucastniku, mohou se tak na praktickych prikladech naucit neco i od sebe navzajem. Praktickych ukazek neni nikdy dost! :)
    DZENKY
    DZENKY --- ---
    Školení bylo výborné, spousta užitečných info a tipů i pro lidi, kteří s komerčním využíváním facebooku začínají, jako třeba já. Jen bych ADAMME popřemýšlel o rozsekání do více bloků (udržet tři a více hodin v kuse koncentraci je dost složité) a přitlačil bych na dynamice projevu a aktivním zapojení účastníků se svými profily. Jinak nejpřínosnější školení z této oblasti, na kterém jsem kdy byl..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Díky moc! :) já jsem si nebyl úplně jistý, přeci jen to podle těch odpovědí na předem poslané otázky vypadalo hodně různorodě, tak jsem doufal, že se mi to povede nějak vybalancovat, aby byli všichni v možné míře spokojení. jestli se to povedlo, tak jsem opravdu rád.

    ps: nový termín je vypsaný na 25.2. v Uherském Hradišti a 4.3. v Praze. napište do poznámky, že jste z Nyxu a dám vám slevu :)

    Adam Zbiejczuk - školení: Sociální média pro váš business
    http://zbiejczuk.com/skoleni/
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    JPI: Ovšem jak se ukazuje, je to téma spíš na víkendovou akci než na den :o)
    KILGORE
    KILGORE --- ---
    JPI: bylo to super!
    JPI
    JPI --- ---
    Díky ADAMM za dnešní školení. Těm co dnes nebyli určitě doporučuju!
    RIPCURL
    RIPCURL --- ---
    Dá se udělat FB place, bez nutnosti vyplnit přesnou adresu? Facebook u stránky nabízí možnost No physical street address, umožní mi to potom si tam dát check-in?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam