• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUSILFacebook Pages / rady a zkusenosti / facebook marketing / facebook apps
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    SUK: no v tom pripade leda delat tak skvelou hudbu a videa, ze si to budou lidi mezi sebou posilat sami :)
    SUK
    SUK --- ---
    Zdar, lze ZADARMO nejak zvysit dosah prispevku? Mam malou kapelku (aktualne 89 fans) a obcas chcem vystavit nahravku nebo informovat o konzertu - jenze treba posledni prispevek videlo 33 lidi (udajne), prilozene video si pustil jeden. To je dost naprd. Platit to se mi nechce - jako by nestacilo, ze platime za nastroje, aparaturu, spotrebak, cestu, chlast a malem i hrani, ale i za to, aby ti, co chteji o nas vedet, o nas opravdu vedeli? To, ze naposled mi to nabidlo asi 2600 - uvidi to 86 lidi, to me docela dostalo, i kdyz predpokladam, ze to byl bug...
    Da se nejak? Diky :)
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    RIPCURL: a nema to tinder nejak omezeny podminkama, kdyz by tam clovek chtel delat nejakou kampan?:)
    RIPCURL
    RIPCURL --- ---
    MASOUT: hele řict ti to úplně nemůžu, ale zkusit se ma vsechno :)
    MASOUT
    MASOUT --- ---
    RIPCURL: No co za další sociální sítě? Tw - nic moc. Ig - správa několika registrací je hrozný hell, G+ to je tak hipsterský, že ani hipstry to nezajímá a nic jiného, kde by byl dostatek lidí v Česku snad už ani není ne? Možná tak Vk.com ;)
    RIPCURL: Tinder? Co tam chcete dělat :)? Vždyť je to jen seznamka?
    RIPCURL
    RIPCURL --- ---
    ADAMM: no spis rozvirit nazory na ostatni site :) Treba chteli bychom ted u nas zkusit ze srandy tinder :) ale dneska jsem koukal na Plague a me by jako zajimalo co si o tom myslite, protoze me to prijde proste zcestny a uz to bylo, jako napriklad secret a tak.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: nápověda není úplně marná. pro developery je imho lepší (až o dost lepší) než ta "public" pro markeťáky nebo bfu (viz třeba rozdíl pokrytí Business Manageru).

    RIPCURL: je tu nějaká diskuse o TW, ale docela mrtvá a spíš z uživatelského hlediska. ale to asi není ani potřeba nějak ofiko měnit, však tě tady nikdo neukousne za dotaz na něco jiného než FB. ale... jaký vlastně sítě? :D
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    jo a mimochodem jak jsem zjistoval to s tim videem, tak jsem zjistil, ze googlovat nejake podobne rady ohledne FB je strasne peklo, vyplivne to kvadrilion rad z 2012, ktere jsou mimo a i kdyz si to clovek omezi na nejake casove obdobi, tak jsem nevygogolil nic (rsp. asi miliardu navodu, jak vlozit odkaz z youtube).

    je na to nejaky figl? (nehlede na to, ze google je zvykly, ze dost hledam veci k wordpressu, tak mi tam michal same wp pluginy). nepovazuju se uplne za lamu. rsp. kde bych to mel spravne hledat? primo ve fb helpu?
    RIPCURL
    RIPCURL --- ---
    Tabfoundry můžu určitě jen doporučit a kluci jsou vážně nadšenci. Otázka mimo. Nerozšíříme to tu i na ostatní sítě? Myslím, že to tu trochu chybí na nyxu ne?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MASOUT: Tabfoundry je super :)
    MASOUT
    MASOUT --- ---
    QIWAS: Zkus si na to udělat záložku v Tabfoundry. Poslední dobou jsem na tom stal skoro až závislej ;)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: to je "featured video". už by to měli mít imho všichni - ve video tabu si vybereš, co tam bude.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    RIPCURL: btw jak pls dostanu video do about boxu?
    RIPCURL
    RIPCURL --- ---
    ADAMM: samozrejme :) ale bylo by to mozna i docela logicky aby FB delal to stejny jako twitter (vis jakou notifikaci myslim, ze jo)
    QIWAS
    QIWAS --- ---
    RIPCURL: To máš pravdu. Ale měla jsem jiný záměr než to stavět na grafice. Když už to tu tak rozebíráme, šlo mi o anketu na téma složitosti s daňovými formuláři. To se přes design neprodá:) Navíc stránku jsem rozeběhla miulý týden, takže je to v plenách.
    Kdyby jste chtěli zkritizovat, můžete: https://www.facebook.com/pages/Dobr%C3%A1-rada/672800236168572?fref=ts ,)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    RIPCURL: jo, to je moje, respektive, teď se o obsah stará jeden "můj člověk" a já dělám jen supervizi :) ale už to není co bývalo, dalo se dostat i na tisíce komentářů... :))
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    RIPCURL: uvědomuješ si pls, že je to The Onion? :))
    RIPCURL
    RIPCURL --- ---
    QIWAS: no kompromis to je otazka. Podivej se treba sem https://www.facebook.com/...publika/photos/a.183362241680092.51564.125214950828155/1036459969703644/ na praci adama (teda myslim:)) a ten engagement tam je velmi slusnej. Jde o to zvolit dobrou grafiku a copy s call to action a uspech budes mit stejne a spis lepsi, protoze co si tak pamatuju tak se to tak nesirilo :)
    QIWAS
    QIWAS --- ---
    RIPCURL: To jsem čekala. Dík. Potřebovala jsem něco uživatelsky interaktivního a jasného. Ty komentáře se samozřejmě nabízejí, ale zatím jsem nechtěla kompromis.


    ADAMM: Tak to je super, kdyby to ale pustilo i dal než jen na osobní profil. Takže to pro mne využitelné není.
    RIPCURL
    RIPCURL --- ---
    a jakou notifikaci byste si přáli vy? :D Dle čistě osobního názoru je to fakt už trochu šílený, ale když tahle notifikace přijde tak tam podle me prostě půjdete a zkouknete co je nového. Časem to podle mě napojí na něco podobnýho jako má twitter, kde se snaží oznamovat, kdo co tweetoval a že to bude asi zajímavý :) http://www.theonion.com/...buffercce0c&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam