• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUSILFacebook Pages / rady a zkusenosti / facebook marketing / facebook apps
    OPTYK
    OPTYK --- ---
    Ahoj, mám dotaz ohledně cílení. Dá se nastavit cílení na +10 km? Jeden čas jsem to tam měl, ale nějakou dobu to tam není. Potřeboval bych cílit na okruh +10 km od Prahy, těch +20 km už je moc. Jak cílíte reklamu vy? Podle měst nebo používáte napřiklad PSČ?
    Díky všem za rady a tipy!

    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    mam v eventu udelanou otazku ale nejde sdilet na zed

    https://www.facebook.com/events/944637018893430/permalink/948743435149455/

    netusite co delam spatne? nemuzou to sdilet ani fanousci :/
    RIPCURL
    RIPCURL --- ---
    facebook pridal novou featuru response rate, tusite nekdo jeste o necem dalsim?

    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Btw. pokud by někdo chtěl, i tentokrát je sleva pro NYX účastníky 500 Kč :)

    Školení Využijte soc. média na maximum, 2. dubna v Praze:

    http://www.zbiejczuk.com/skoleni
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    HHANULKA: vzhledem k tomu, že FB má pravidlo "nemíchat" se do věcí, jako převzetí stránky nasraným bývalým zaměstnancem, tak je šance tak 0,01% :) viz to, co jsem tu onehdá psal:

    Please use this form to escalate hacked admin situations on behalf of your clients.
    Hacked Pages:

    Pages cannot be hacked, only profiles can be. A hacked admin situation is where a Page admin’s profile was hacked and during the hack they or other admins were removed from the Page. Most situations that we encounter are rogue admin situations.

    Rogue Admins:

    A situation where none of the Page admin’s profiles were hacked, but a disgruntled Page admin (possibly ex-employee) removed other admins from the page or changed their Page Permissions. It is our policy to not intervene or make admin changes in these situations.

    If an admin is added under the pretense of helping the Page gain value in likes or promotions and then removes all previous admins, this will also fall under the rogue admin category and we will not intervene or make admin changes in these situations.
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    ADAMM: Existuje doložitelná propagace FB kanálu v radničním periodiku, plus ten zaměstnanec na to napsal diplomku, kde o té stránce píše jako o oficiální. I tak tu stránku nahlásíme jako zneužití obchodní známky a budeme doufat, že zapůsobí kulaté razítko. Ale chápu, že šanci máme malou.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    HHANULKA: zkuste to u českého soudu. to chci vidět, jak to prokážete. ty články jsem četl a situaci na osmičce sleduju dlouho. ale to nic nemění na tom, že těžko něco prokážete - stránku zakládala fyzická osoba (jinak to stejně nejde). jestli má něco šanci (imho), tak je to spor s úředníky / vydavateli městkého časopisu o zneužití pravomoci nebo tak něco.
    RIPCURL
    RIPCURL --- ---
    SUPEREGO: díky moc
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    RIPCURL:
    tahle pokud vím celkem žije: https://www.facebook.com/groups/234311130031247/
    a osobně sleduju ještě tuhle: https://www.facebook.com/groups/MarketingvSM/ (ale to se váže ke konkrétnímu předmětu na stunome a sleduju to trochu proto, že Mateze s Mášou znám a lidi v té skupině občas taky; ale všiml jsem si, že tam občas píšou i lidi z mktg komunity obecně)
    RIPCURL
    RIPCURL --- ---
    Ještě jedna otázka, je na FB nějaká česká skupina o social media? přijde mi trochu škoda, že se tahle komunita tak nějak poflakuje okolo sebe a nesdílí svoje dojmy a napady. Je jasny, že každej si jede na tom svym pisecku, ale takhle se social v cechach bude posouvat hrozne pomalu. Tady to neni spatny, ale preci jen, radeji bych to mel na FB nez jen tady :) Díky za tipy na skupiny
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    HHANULKA: právě že oficiální byla a důkazy na to jsou, ale to FB asi nebude zajímat
    RIPCURL
    RIPCURL --- ---
    ADAMM: tak to nam asi v GE vymira cilovka :D
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    :))

    ADAMM
    ADAMM --- ---
    RIPCURL: tak podle toho, co říkali, se jednalo o deaktivované účty (+ lidi, co umřeli a jsou tak označení, ale to u nás asi moc časté nebude)
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    RIPCURL: my přišli o 950 fans z 80 000. Mám z toho radost, ale trochu si jí chladim vědomím, že metodiku té "čistky" asi nezjistíme a míru přísnosti taky ne.
    Trochu jako když jsem minulý týden sepisoval údaje z únorových insights a zjistil jsem, že:
    Počet lajek na konci měsíce = x
    Počet lajek na začátku měsíce + počet lajek získaných během měsíce = y
    Počet lajek na začátku měsíce + počet získaných - počet odlajkovaných = z
    ...a x se nerovná ani y, ani z. O jednotky až desítky. Ale stejně jako s tou čistkou mi přijde, že pokud tím stránky nepřišly o polovinu svých lajek, nemá moc cenu se tím vzrušovat.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Sice ne k pages, ale FB. Jak u osobniho uctu vypnu rozrazovani prichozich zprav od kamaradu a other. Vetsinou mi tam clovek ce neni v pratelich dotaz a ja pak kdyz si toho vsimnu po mesici nejsem dvakrat nadsenej.
    RIPCURL
    RIPCURL --- ---
    TUSIL: tak my přišli o 1.500 fans z 38.000. coz me docela zarazilo. Myslite, že ma cenu vubec zjistovat vice info? Sere mě to, že kdyz neco potrebuju ja od FB zjistit tak se na me vysere, ale udela cistku a mohl by alespon rict koho teda smazal.
    OPTYK
    OPTYK --- ---
    ADAMM: díky, odkaz kupodivu funguje :)
    MASOUT
    MASOUT --- ---
    RIPCURL: Máme pokles ( asi 1000 fans). Kouknu na to za pár dní a jsem zvědavej o koho jsme přišli. Minulý rok se mi tam z ničeho nic přihlásilo díky suggestion asi 3000 čmoudů, tak doufám, že ztráty budou z jejich řad...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    HHANULKA: to je zcela bez sance - a neni divu. Jak to ma FB "poznat"? Imho ta stranka ani nebyla nikdy oficialnim majetkem mestske casti... Takze nas to muze stvat, ale bohuzel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam