• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUSILFacebook Pages / rady a zkusenosti / facebook marketing / facebook apps
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    MRTVY_KENNY:
    Appce se chci rozhodně vyhnout, podle mě by konverze tlačítka klesla hodně blízko k nule, kdyby lidi museli ještě něco povolovat.

    U té druhé verze si nejsem jistý. Dárce (ten, koho vyzývám ke sdílení), bude na stránce, kde mu budu děkovat za dar. Sdílet bude ale úvodní stránku formuláře. Mluvíš o tom, že by na téhle stránce byla nějaká dynamicky generovaná (pro každý dar jiná) metadata, která si formulář natahá automaticky? Dík za objasnění.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    SUPEREGO: napada me:
    a/ FB appkou. clovek ji musi povolit a povolit ji to, aby mohla za nej psat posty = opruz
    b/ (programujes?) na te strance, kterou zobrazujes po darovani - "Jan Novák dal právě XX Kč, za které se dá udělat to a to." muzes udelat to, ze pokud neprila data z vyplneneho formulare, tak pridas tlacitko "CHCI TAKY NECO DAT".. tzn se predpoklada, ze tuhle stranku vidi jen ti, kteri prisli odnekud jinud, nez z vyplneneho formulare.

    pokud tam clovek prisel z vyplneneho formulare, pak misto "CHCI TAKY NECO DAT" das tlacitko s FB sdilenim a taky bude mit nejak rozumne nastavena metadata
    https://developers.facebook.com/docs/sharing/webmasters#markup

    jako nix extra sloziteho, ale je to na nekoho, kdo programuje. jestli existuje nejaka lokalizovana appka (a/), netusim..
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    Poradíte prosím?

    Řeším dárcovskou stránku. na konci stránky by měla být sdílecí tlačítka, která dárci umožní sdílet info o svém daru na Facebooku. S Twitterem problém není, tam je to krásně customizovatelné. Ale mám problém s Facebookem.

    Potřebuju sdílecí tlačítko, které povede na úvodní stránku dárcovského formuláře, ale u kterého bude popisek "Jan Novák dal právě XX Kč, za které se dá udělat to a to." + obrázek.

    Něco podobného už přece musel řešit nějaký crowdfundingový projekt, nebo e-shopy, jejichž zákazníci se můžou podělit o to, co si právě koupil. Ale já to nikde nemůžu najít. Jak se to dělá?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MAMHESLO_123456: jo a Instagram se řeší tady:

    [ instagram ]
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ADAMM: bylo to objevený u verze 7.12.0 - já mám 7.13.1 a zatím nic :(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MAMHESLO_123456: jo, musíš se nejdřív stát uživatelem betatesterského programu a pak si stáhnout nejnovější verzi - nicméně, i když jsem to udělal, tu funkci, o které je řeč, pořád nemám :( očividně není na všech účtech dostupná.

    https://help.instagram.com/339973782866892/
    MAMHESLO_123456
    MAMHESLO_123456 --- ---
    Ahoj, mam trochu ot dotaz, ale na Nyxu neni diskuze, kam to napsat a predpokladam, ze pokud to nekdo bude vedet, tak pravdepodobne tady mezi lidma spravujici socialni site. Tyka se to instagramu. Slysel jsem, ze pred nedavnem se spustila moznost pro uzivatele androidu byt zalogovany a spravovat nekolik insta uctu zaroven (bez nutnosti odhlasovat se z jednoho a prihlasovat do druheho). Bohuzel se mi to nejak nedari najit nebo prijit na to, jak toho docilit. Nevite nahodou? diky
    APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    KAJJAK: tak si asi založím druhý profil a dám mu správce :-D
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    APOKAKODEX:

    z logiky veci si odpovez sam... kdybys stranku regnul na obcnku nejakeho bezdomovce melo by to nejaky pozitivni efekt pro kohokoliv?
    APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    Nevíte, zda když chci ověřit stránku pomocí naskenovaného dokladu, jestli jméno na dokladu musí být shodné se jménem vlastníka stránky? Nemám na fb skutečné jméno, tak ať mi potom ještě nebloknou profil nebo tak něco :-D
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    GALENIUS: pokud vím, nikoli. kdybys na něco přišel, napiš.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    SUPEREGO: to mi nabízí dát do kupy přátelé a stránky. Ale nedaří se tam přidat skupiny.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    AVE.
    Nevíte někdo, jestli je na FB možné udělat něco podobného, jako jsou Seznamy pro přátele, i pro skupiny?
    Pokud mám více skupin s podobným zaměřením, tak aby se mi příspěvky z ních zobrazovaly sgrupované pod jedním vláknem. Když bych tam chtěl něco napsat, není problém jít přímo do dané skupiny, ale jde mi čistě o sledování.
    Příklad. Sleduju např. ... já vám nevím, 4 skupiny se zaměřením Nesmrtelnost chrousta. A jsou pro mě hodně důležité, chtěl bych si je dát do Oblíbených. Ale to bych tam zaplácal 4 řádky. Přátele můžu dát do seznamů, rád bych sgrupoval do jednoho odkazu i skupiny.
    Je toto možné?
    OPTYK
    OPTYK --- ---
    Ahoj, máte někdo zkušenost s vkládáním FB pixel ID do tealia? Jde o to, že mi Facebook neměří konverze, zatímco GA a Sitecatalyst říkají, ano konverze jsou. Mám vytvořené i custome audience na nákup, to vypadá, že měří, ale ne a ne se to propsat do kampaně ve FB. Zatím jsem nezkoušel vložit kód přímo do /head, ale to beru jako krajní možnost. Díky za případné tipy
    APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    A ticket portály nebudou mít co žrát. :-D
    Facebook spouští funkci, díky které si jednoduše koupíte lístky na koncert | CzechCrunch – nejčtenější web o startupech a technologiích
    http://www.czechcrunch.cz/...ebook-spousti-funkci-diky-ktere-si-jednoduse-koupite-listky-na-koncert/
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    ahoj ahoj! je tu nekdo, komu se da zavolat tel/skype a je schopny a znaly mi behem 15min vysvetlit/objasnit par info o facebook business manager? Odpved rada vybartruju free nakoupem ve svem eshopu, prip. dohoda.

    ZN: vcera bylo pozde
    _T_
    _T_ --- ---
    ADAMM: vidis to me nenapadlo to ico...to je taky vymysl..konec OT :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    _T_: hele, je o mě dohledatelný DIČ, což v případě OSVČ je rodný číslo; tudíž dělat nějaký tajnosti s datem narození mi přijde zbytečný :)
    _T_
    _T_ --- ---
    ADAMM: ne nic promin..takovej blbej rejp..ted uz to je "verejny"..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam