• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUSILFacebook Pages / rady a zkusenosti / facebook marketing / facebook apps
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: super, tohle jsem neznal. muze byt.
    jinak mi to Use as page zmizlo nekdy minuly tyden asi..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: chápu, ale jak říkám, mě možnost "Use as a Page" zmizela už dávno a ten stream prostě není (přepínání mezi firmou / profilem v komentářích je na úrovni jednotlivého komentáře). pro ten stream se to dá trochu nahradit pomocí Interest listů
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: messages neresim. kdyz jsem se prepnul na profil page, tak se mi zmenila v liste profilovka, vsude jsem fungoval jako page a proklikem vlevo na fb logo jsem videl stream pagi, rsp. posty tech pagi, ktere jsem pod tim profilem olajkoval.

    ale ted se nijak neprepnu, v liste mam porad osobni profilovku a proklikem na logo se dostanu na svuj osobni stream, tze tam vidim posty mych pratel.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: hele to se stalo podle mě spoustě lidem už hooodně dávno (mě tak třeba rok zpátky). pošta je normálně tam, kde byla - na stránce v Messages a mě teda normálně jede
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    nevím ani jak se dostat ke stránkové poště...
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    MRTVY_KENNY: taky jsem zatím nepochopil, proč se to stalo a jestli je to jenom dočasná věc, nebo se teď na ty stránkové záležitosti dá přepnout někde jinde...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    hm.. nevim, co to je zas za transformaci, ale nemuzu se "prepnout" na strankovy profil. tzn porad jedu jako soukroma osoba, jen vybirakem jsem schopny psat za ruzne profily.

    pocad jeste dobry, ale ja ty page mel udelane tak, ze lajkovaly dalsi page a kdyz jsem si vlezl na pagovsky stream, tak jsem mel pekny prehled postu k repostovani, nebo k inspiraci. k tomu se ted uz nedostanu?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KURZWEIL: no jen bych upozornil na to, že postnout můžeš samozřejmě kde co do kdejakých skupin - ale s velkou pravděpodobností to nebude mít pražádný efekt, protože skupiny, které mají hodně členů, fungují tak, že se notifikace obvykle zobrazují jen tvým přátelům "XY přidal příspěvek do skupiny ABC", takže je jedno, kolik to má členů, oni to stejně neuvidí ;)
    KORDA
    KORDA --- ---
    KEMAL: Nejdřív si svoje pokémony musíš rozdělit do příslušných zájmových skupin a pak jen zvolíš, na kterou tvůj post bude mířit.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    Prosím, netušíte jestl je nějaká možnost jak určit okruh uživatelů kterým se zobrazí příspěvek na mé timeline? Abych např. s politickým, sportovním, mateřským, českým, americkým apod. tématem spamoval jen lidi které taková témata zajímají?
    KURZWEIL
    KURZWEIL --- ---
    Nemáte seznam největších aktivních 100 skupin na FB? Na netu jsem našel jen samé hovadiny nebo chtějí předem peníze za zajíce v pytli. Chtěl bych si z nich pár tématicky vyselektovat a postnout tam pár odkazů.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DONDI: já používám Iconosquare, ale tam třeba tohle není. slyšel jsem z docela důvěryhodného zdroje, že Instagram brzo představí statistiky podobně, jak to mají FB pages, bylo imho docela na čase :) jinak taková drobnost - před pár dny přibylo to, že notifikace jsou i na desktopu a taky si můžete ve webové verzi rozkliknout followers/following.
    LUSY
    LUSY --- ---
    Trochu OT ale pokud byste třeba někdo sháněl výpomoc ve firmě se správou sociálních sítích či marketingem obecně tak nabízím své služby :) Hledám přivýdělek a zároveň se chci přiučit. Ideálně poloviční úvazek, ale nebráním se ani externí spolupráci či brigádě. Zkušenosti mám, ale stále je co se učit. Ale to bude asi vždy, zvlášť v tomhle oboru :) Kdyby náhodou tak do zpráv. Děkuji
    DONDI
    DONDI --- ---
    Nejake tipy na analyticke nastroje pro Instagram? Mate dobre/spatne zkusenosti? Lze analyzovat followers podle statu napr? Diky
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    BOTUL: tu kritiku Hemaly (že to je člověk se špatnou pověstí, nebo jak to bylo), bych ale asi nemazal. to byla prostě normální kritika, na to bys podle mě měl něco odpovědět. "je to starý člověk, jeden z nejlepších hlasatelů v oboru, proto jsem ho chtěli." nebo já nevim. ale nepřijde mi to úplně dobrý mazat...
    BOTUL
    BOTUL --- ---
    SUPEREGO: Díky, trochu jsi mi to utřídil :)
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    BOTUL:
    Doporučuju mít nějaká veřejně dostupná pravidla pro diskusi na stránce, na která se můžeš odkazovat. My tam máme mj. vulgarismy, takže tu paní Prichystalovou by šlo snadno řešit už jen tím. Uplatňuju různě tvrdý přístup - pokud nám třeba člověk fandí, nebo píše nějakou rozumnou kritiku, tak ho prostě upozornim. Komentář paní Prichystalovy bych asi schoval, případně smazal. Komentář, který by v případě tvé stránky vypadal asi: "Ať chcípnou všichni zmrdi důchodci." bych rovnou odměnil banánem, z toho prostě nic dobrýho nevykřešeš.
    Nicméně je hodně dobrý nechat to na fanoušcích. Není lepšího ocenění, než když se za tebe bijou oni. Takže když na to přijde, chvíli počkám, jestli to nevezme někdo za nás a pak případně jenom prosím o dodržování pravidel (a hodím tam link - my je máme v sekci "O stránce").
    BOTUL
    BOTUL --- ---
    Jak byste reagovali na nesmyslné příspěvky pod naším videem? https://www.facebook.com/...15912336298/?comment_id=1045751702132719&ref=notif¬if_t=video_comment

    Snažili byste se obhajovat a ono hovno rozmazávat, přejít to mlčením, poděkovat za podnětný příspěvek nebo byste komentář smazali?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JPI: ano, ale je potřeba to udělat z americké IP adresy a mít FB přepnutý do English (US). Mělo by tam být "Claim my business" nebo tak něco.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam