• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUSILFacebook Pages / rady a zkusenosti / facebook marketing / facebook apps
    Klub pro vsechny, co na facebooku provozuji stranky - Facebook Pages. Rady a zkusenosti z provozu, co a jak funguje dobre a co ne. Jak spravne vytvorit a udrzovat stranku, jak na vyvoj aplikaci a jak nenastvat lidi :)
    rozbalit záhlaví
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    RUDIE: tak nevim, asi je to fakt rozbite, nechce to pustit jen jeden nahled, ale zasekne se na dvou. kazdopad kdyz jsem dole vyklikal jen dva a pak nahore "zavrel" i ten predposledni a ulozil, tak mam jen to, co jsem chtel i kdyz se nic opticky nestalo pri tom kroku. tze to zkus pres draft a uvidis.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    RUDIE: hele mas pravdu, mozna ze to je nejaka novinka, aby nesly davat obrazky uplne mimo kontext.. (spekuluju) mi to treba funguje, ale vzdycky nejmin jeden obrazek musim z webu nechat.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    MRTVY_KENNY: když klikám klasicky na křížek v náhledech, tak to právě nic nedělá.
    Jen jsem se bál, aby to nebylo něco trvalého, spíš to snad fakt bude chvilkovej error)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    RUDIE: proc nejde, to se jen odklikne na tech nahledech, ne? jestli ne, tak to maji rozbite.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Ahoj, mam dotaz, chtěl jsem si k příspěvku nahrát jinou fotku, což často dělávám, ale nejde mi odstranit ta původní, takže se příspěvek zobrazuje jako rotující formát...nevíte o tom něco? Je to celkem voser
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Babel Camp - Sep 10th 2016, Prague
    http://babelcamp.cz/schedule.php

    Tak a je venku program... Pokud někdo ještě váháte, tak se mrkněte a snad vás to přesvědčí :) 10. září na viděnou.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pls podle ceho fb formatuje cas udalosti... mam dve udalosti ve stejnem stylu a u kazde se datum ukazuje jinak..? to je tim, ze je to vzdalenejsi datum? vic se mi libi ta druha varianta, to asi nijak nevnutim.?



    LUSY
    LUSY --- ---
    Dotaz ohledně vlastnictví FB stránek. Začala jsem používat Business manager, ale když chci propagovat událost stránky, kterou jsem nezakládala (ale jsem její správce), nejde to zobrazovat přímo pod touto stránkou - musím to dát pod jinou ze stránek, kterou jsem zakládala. Co s tím? :(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Přijďte na Babel Camp 2016. Koná se 10. září v Praze | Newsfeed.cz
    http://newsfeed.cz/prijdte-na-babel-camp-2016-kona-se-10-zari-v-praze/

    rezervujte si datum... a kupte si lístek ;-)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    BLACKDRAGON: Nevim, mam vlastni reseni :)
    blog.cz by mohl fungovat. Nebo to hazej rovnou na facebook a mas klid, ne?
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    AVATAR: vies poradit nejake lepsie free riesenie? s inymi open source cms systemami pre blog nemam moc skusenosti
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    BLACKDRAGON: hele vic ti s tim nepomuzu, s wp mam nastesti minimum zkusenosti, jen vim, ze je pomaly a ne-bezpecny, jako ostatne kazde masove reseni :)
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    AVATAR: uz som, snazil som sa nejaky malware removal ktory ma vela stiahnuti (ako hodnoverny), ale nejak to nepomohlo (dokonca som vyskusal 3 rozne)

    a wp som aktualizoval hned ako som ho tam pred mesiacom dal, aj som vtedy hned dal nejaky spamer a malware blokator co priamo wp odporucal, tak aspon vidim ako to "funguje"

    to som vzdy bral ako vyhodu wp, ze clovek nemusi sa s tym dlho srat, lebo ma fakt nebavi vynakladat v dnesnej dobe tolko casu na nieco ked je to i tak naprd :)

    AVATAR
    AVATAR --- ---
    BLACKDRAGON: me ren odkaz presmeruje na naky porno. Asi ti nekdo hacknul wp. Nainstaluj si moduly na zabezpeceni a nejnovejsi wp :)
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    Ahoj, prosim o radu, googlil som o radu, ale zatial nic nepomohlo. Spravil som si novu wordpress stranku na uplne novej domene, ktoru predtym nikto nepouzival (na 100%) a nebol ziaden problem. Jediny problem je, ze nemozem tuto osobnu stranku zdielat na facebooku. Facebooku mi vzdy vrati info, ze stranka je zablokovana a obsahuje nepovolene veci, co je dost divne, lebo mam na nej iba basne v slovencine.
    Skusal som opakovane kontaktovat facebook support v slovencine aj anglictine, ale zatial ziadna odozva, total ignore. Ludia co mali podobni problem obvykle ostali iba pri svojej otazke, bud nedostali odpoved vobec alebo nieco v zmysle, nech pouziju debugger, ktory vsak neriesi vsetky problemy.
    Link ktory mi nejde zdielat:
    Marko Gróf Čierny – …iba zrnko prachu…
    http://www.markogrofcierny.com/blog/

    Predtym som mal tiez osobnu stranku beziacu na wordpresse a tiez vlastnu domenu a nebol problem, vsetko mi fungovalo bez problemov, aj zdielat na fb a podobne.
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    a jak se vam libi ten redesign stranek? me se libi, ze jsou zase konecne pouzitelny zalozky, ktery predtim presunuli do skrytyho menu
    SANTUS
    SANTUS --- ---
    ADAMM: OK, dik... zkousel jsem psat na support, ale zprava s screenshot prilohou se neodesle :) Dobry vedet, tahle informace o vice lidech mne uplne minula.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SANTUS: teď to reportovalo víc lidí, předpokládám, že to je glitch související s přechodem na nový vzhled pages. nedělal bych si z toho starosti, nejspíš to bude brzy zase v pořádku :)
    SANTUS
    SANTUS --- ---
    Zdravice!
    Nevedel by nekdo, proc se mi prestaly zjevovat starsi posty na strance, kde jsem jedinym vlastnikem?
    Co si pamatuju, tak zadne nastaveni jsem nemenil a druha stranka je v pohode a obsah se normalne zobrazuje.

    https://www.facebook.com/pixelarium

    Pokud jsem prihlaseny jako admin, tak vidim resp nevidim "tohle"
    0b5278cf90d10a97ea8eb8d0c34fc161.png

    V pripade, kdy sajtu prohlizim v modu "View as Page Visitior" tak vse funguje tak jak ma. Stejne tak i mobilu, posty jsou videt.

    Chrome, IE, Vivaldi - situace stejna vsude (kazdy browser ma jiny addons, IE je cisty)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Tak kdo chcete na Babelcamp, už si můžete koupit lístek :) nebo se mrknout, kdy, kde, kdo a jak...

    Babel Camp
    http://www.babelcamp.cz/
    DUNICAN
    DUNICAN --- ---
    Ahoj, mam dotaz. Jsem administrator stranky, ale nezobrazuje se mi u prispevku takovy tlacitko "liking and commenting as", kde si muzu prepnout, abych neco udelal ne za sebe, ale za tu stranku. Zakladateli te stranky se to tlacitko zobrazuje, ale ja jsem nastavenej jako admin a mel bych tudiz mit identicky prava. Tusite nekdo, v cem je chyba?
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    Co boti pro Messenger, planujete nekdo pouzit? FB to promuje hlavne pro eshopy/sluzby, ale podle me se tam da vymejslet plno jinejch veci, treba hry, souteze atd ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam