• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUSILFacebook Pages / rady a zkusenosti / facebook marketing / facebook apps
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JAVESEU: no to ti tady bohužel nikdo nepomůže, protože tohle spadá zrovna do věcí, co prakticky nejdou řešit - pokud neznáš někoho přímo z FB :( a v tomhle případě by to asi navíc musel být buď kámoš nebo někdo s touhle komunitou nějak související...
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    ADAMM: Tak to nikdo znás, kdo nesleduje dětský porno! :D Jak jsem to asi měl vědět před pěti lety kdy to FB bez problémů povolil. Hm? Vzhledem k tomu jak relativně malá komunita LNG je tak, všichni. Blbý je že cílíme na nový lidi, pořádáme eventy, a má to prostě nějaký jméno=značku. A každej nejen v ČR kolem skejtu ví že PTHC je banda nadšenců z Prahy co šredí ulice Co je problém, že já to rád změním ale FB mi to neumožňuje a na podporu jsem psal před 2 měsícema. Hele fakt by mi pomohlo přijít s nějakým řešením místo = založ si novou stránku.. Díky :)
    WERT
    WERT --- ---
    Hledám někoho na dlouhodobější spolupráci, ideálně někdo kdo pracuje Freelance.

    1./ správa sociálních sítí (Meta + Tiktok)
    2./ SoMe Marketing (placené kampaně a reklama)

    Pro různé projekty a klienty.
    (Kosmetika, Cukrovinky, Sportovní Eventy...)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JAVESEU: upřímně, já bych s touhle zkratkou spojovanej být nechtěl (byť jsem si to musel nejdřív vygooglit a je otázka, kolik lidí to zná...)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    WATTEVILLE: Hele nechci, protože mi to přijde 1) nesmyslný 2) jako jednoduchá změna 3) je to propojený s IG a ty co už jí našli tak ji vidí. Navíc když to sdílím ve skupinách, jsou příspěvky té stránky normálně dohledatelné.. Ale jasně, když to jinak nepůjde. :)
    WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    JAVESEU: A nechceš jí založit novou? Jestli to stejně rok nikdo nemuze najít. A nebude to zatížené tou kontroverzní historií pro fb.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Ahoj mám prosbu o pomoc. Máme vytvořené stránky na FB od roku 2018 a název je PTHC. Bohužel jak jme před rokem zjistili, je tato zkratka nevhodná a používá se v dětském pornu a z toho důvodu nejde stránka na FB vyhledat (poslední cca rok) a odkazuje to na nějakou osvětu. Každopádně my se věnujeme longboardingu a znamená to na Prague Town Hill Crew. Ok, řekl jsem si změníme název ať to není problém, jenže to mi nejde a už se s tím prcám (musel jsem to použít :D) několik dní. Ať to dám dohromady nebo všechno malejma není možní jméno změnit a já už jsem zoufalý, protože děláme akce pro veřejnost a oni si nás nemůžou vyhledat. Psal jsem na FB už 2x zatím reakce =0. Díky za jakoukoliv radu.

    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    PAN_UZIVATEL
    PAN_UZIVATEL --- ---
    Ahoj, je mozne, ze jsem v bloku u nekoho, kdo je muj pritel na FB, kdy otevru hlavni profil te osoby, ale nanabizi se tam ikona "zprava", presto tam je ikona "pratele"? Mohu poslat zpravu skrze otevreni dialogu v historii zprav, ale ta se nedoruci. Diky.
    GONDAR
    GONDAR --- ---
    ahoj...netusi nekdo, jak se da smazat 10x fejsbukem zopakovany prispevek v diskuzi eventu ? zakladateli eventu ani me jako spoluporadateli nejde, resp. netusime jak.
    PSY_CTRL: Energetic Philanthropy
    https://www.facebook.com/events/576670550961581/?active_tab=discussion

    = zaklikl jsem prijmuti spoluporadatelstvi a 10x se tam vlozilo "Gondaria.com photo & video added an event.", coz odsunulo dalsi prispevky do prehistorie na dno browseru ;]
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    HORST_FUCHS: Je to phishing, a neposila to FB. Rozhodne se nikam neprihlasuj.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    RUDIE: nice :) to je imho víc, než k čemu má přístup 95% zaměstnanců Meta.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    obycejnej clovek je vetsinou bez sance, ja mam diky tomu, ze pracuju v globalnim hudebnim vydavatelstvi pristup do Media portalu, kde se tyhle veci daji vetsinou v řádu hodin max dnů se supportem vyřešit. Mají tam na všechno kolonku, pro zajimavost prikladam screenshot.
    Ale musím dodržovat závazek, že se bude vždycky jednat o umělce, který zastupujeme a pokud bych si to chtěl využít k osobním účelům, tak mi seberou přístup.
    Prostě lepší služy jsou jenom pro lepšolidi!

    ADAMM
    ADAMM --- ---
    nic jinýho než osobní vztahy a protekce nefunguje 🤷
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SKAFF: no proto potřebuješ někoho, kdo má ve FB dostatečně vysoký spend, aby se vyřešil ten původní problém - čili blokace účtu. do nedávna jsem měl ve FB kontakt, co takovou věc (dokonce tam šlo o stejnej problém, hacknutí profilu a jeho blokace kvůli dětské nahotě) uměl vyřešit. nicméně, teď už tam ten člověk není; a i kdyby byl, schovával jsem si to pro výjimečné příležitosti, protože nebudu dotyčnýho bombardovat s každým druhým bloklým profilem, o kterým někdo napíše na nyx, to bych mu za chvíli posílal tři requesty denně.
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    ADAMM: myslim, ze přesun pod BM agentury musíš povolit z obou stran a když jedna nemá access, tak to asi nepůjde
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Infostealer malware targets Facebook business accounts to capture sensitive data | TechRepublic
    https://www.techrepublic.com/article/infostealer-malware-targets-facebook-business-accounts-to-capture-sensitive-data/

    bacha na to :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    TEDOVSKY: pokud ta stránka nebyla extra důležitá, tak novej profil, nová page, víc adminů / Business manager, dvoufázový ověření pro přihlašování. pak nahlásit starou page jako neaktivní / nereprezentující firmu. pokud by ta původní stránka stála za to, tak bych zkusil řešit pomocí agentury dostatečně velké na to, aby měla vlastního accounta a dedikovaný support.
    ALI
    ALI --- ---
    jj, spis se s ni rozluc. moje holka to tak mela stejne (jedinej spravce), prisla o svuj profil a tim prisla o svoje dve business page. fb na nejaky reklamace vetsinou nereaguje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam