• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    to whitelistovani typu je dost neprijemny... ted koukam ze nejde pouzit ani yield return :-(
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Ja dostavam i kopie.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Delam neco spatne nebo mi IDeck.GetInitialisedAgents<IAgent>() vraci pouze NEkopirovane agenty? Jinak receno - jak se dostanu ke svym kopiim?
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    MATASX: Vzhledem k tomu, ze kazdej den nekde neco funguje ci nefunguje ci funguje blbe ci funguje jinak, tak vubec nemam ambice se nejak zvlast snazit dostavat se nekam vysoko za kazdou cenu. Si spis chci vychytat AI, abych pak v dobe kdy to pojede tak jak to ject ma, byl uz v pohode a resil celkovou strategii a ne "jak najit jineho agenta".
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    TENCOKACISTROMY: bud raid, nebo ten report. pochybuju ze bych mu vsechny agenty vykuchal pred smrti tesne na 1
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    PJOTRIK: Takze je raid zase rozbity :(?
    MATASX
    MATASX --- ---
    PJOTRIK: Jenže lidi to tak prostě hrajou.
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    MATASX: coz je ovsem vyuzivani nedodelku, tudiz cunarna...
    Me dneska typek vychytal behem spanku, ale dostal za kazdyho agenta jenom pet nodu chudak
    MATASX
    MATASX --- ---
    Lidi, kdyby na vás někdo šel tak si na danou dobu prostě nastavte údržbu a on chcípne hned jak dorazí.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Ja ho chvilku zkousel a pak jsem se radeji vratil k direct. Kazdopadne o nem stale uvazuji, treba bude cas se na to podivat poradne.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Tak Deferred styl jsem ani nezkousel. Docela by me zajimalo, jak to ma v tom runtime-u implementovany vzhledem k maximalni dobe trvani.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Ja mel na mysli ten Deferred styl, pri kterem hazis akce do fronty a soucasne dostavas notifikace Tick, OnArrived, OnAttacked a podobne.

Jde mi o to, ze si nechci se svymi farmari prekazet pri zabirani nodu a tak si navzajem komunikuju, kam chci zrovna jit:
    Odpovedi mi je bud "OK", "OK, sice jsem tam sel, ale ty to mas bliz" a nebo "uz tam jdu ja a mam to bliz". Nacez si tu nodu dam v poslednich dvou pripadech do privatniho blacklistu, abych tam uz nechodil (prijemcem/odesilatelem). A navic bych rad umel zrusit svuj Move, pokud to ma nekdo bliz nez ja a uz je treba na ceste.

Tusim, ze vzhledem k poctu neobsazenych nodu to je zatim asi zbytecne (sic vetsinou najdu hned sousedni nodu, ke ktere to nikdo mit bliz nebude), ale proc to nemit sofistikovanejsi...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Nevim o zadnem zpusobu jak to udelat. Kdyz volas nejakej skill, tak ten kod ceka na jeho splneni a pak teprve jde dal. Mozna by se to dalo nejak ohackovat pres ziskani jineho agenta a na nem zavolani skillu Wait(), ale pokud by to fungovalo, tak by to byl spis podvodny vyuziti bugu ve hre.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Dotaz - lze nejak zrusit aktualni akci (ktera by treba trvala jeste X ticku, ale mezitim jsem zjistil, ze uz neni optimalni)? Predpokladam, ze ne, ale radeji se zeptam.
    SUK
    SUK --- ---
    Heledte. Jestli me mate v "klanu" tak zatim z kodu odeberte. Ted mi agenti jenom syslujou nodiky, ja budu mit brzo zkousku a tak budu spis pracovat na ni nez na gridu.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    MATASX: To je sice zapis stejny jako lambda vyraz, ale vysledkem je zakompilovanej IL kod v normalni anonymini metode. Muzes si to zkontrolovat pres reflector.
    MATASX
    MATASX --- ---
    TENCOKACISTROMY: A co tohle?
    C# | var lambda = (Predicate<bool>)(x => x);
    http://pastebin.com/kitaMucW
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    MATASX: nevim, ja jsem zadal o whitelistovani techhle
    >System.MulticastDelegate,System.IAsyncResult,System.AsyncCallback,System.Delegate
    a dozvedel jsem se
    >Pjotr, none of your requests will be granted unfortunately :( because they risk breaking the threading model
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    MATASX: Ne, lambda byraz je lambda vyraz. A z lambda vyrazu je mozno vytvorit delegata pres metodu ".Compile()".
    MATASX
    MATASX --- ---
    TENCOKACISTROMY: "Delegaty nejso povoleny? Hmm, to bude nejspis kvuli jejich schopnosti ".BeginInvoke" :P"
    To se mi nezdá, takové lambda výrazy jsou povolené - a lambda je delegát se vším všudy. O,ó
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam