• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game

Programujeme agenty pro gr1d.org!

http://www.youtube.com/watch?v=3XZ9-_EgisE

Registrovaní nyx hráči:

Gr1d leader:
    TcKs - Level 6 Pirate based in Shanghai Port District

Level 6:
    Fronema - Pirate based in Shanghai Port District
    Matasx - Hacker based in Shanghai University District
    SUK - Engineer based in Shanghai University District
    Pjotr - Hacker based in Old Wujiaochang

Ostatní:
    AlphaTeam - Level 5 Engineer based in Jian Guo Men Wai
    Goshewan - Level 4 Pirate based in Port Nordkyn

Neaktivní ?
    Esy - Level 6 Racketeer based in Henan Minority
    jachymko - Level 5 Engineer based in Shanghai Port District
    VirtualVoid - Level 3 Engineer based in HITEC City
    Neurolog - Level 2 Hacker based in Chuy River Traders

Dočasně vyřazeni z klanu: SUK

Kód pro ty, kteří se chtějí podílet na Clanu lidí z nyxu... poskytl Matasx
    Kdo chce, nechť použije tohle, kdo ne použije svoje :] a kdo nehce hrát společně ať řekne :]]

Aktuálně

Zbývají poslední dny do ukončení soutěže. Podporujeme TcKs.
    rozbalit záhlaví
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    FRONEMA: Klidne bych sel, ale jeste jsem nedorazil ani na svuj dnesni raid ((: Takze zatim beze me a pozdeji se mozna pridam.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    FRONEMA: Ja tam hodlam jit. Prijdou mi domu v ticku 34614.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    planuje s eteda jeste neci na seizureho sdneska? pokud ano, reknete nejakej tick kdy se tam sejdem (ja tam teoreticky muzu byt za 160 ticku) pokud ne tak je tam necham jeste nejakou dobu flakat, co kdyby...
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Hm... tak pak jedine obetovat jednoho agenta, ktereho uploadnu a ten preda prikazy ostatnim. To je ale zbytecna ztrata /-:
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    GOSHEWAN: pokud se neco nezmenilo, tak group se nastavuje pri inicializaci agenta, takze smula
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Jo, tak jsem to taky myslel, ono to je relativni. Co se tyce TOP tak zatim to vypada fajn, ale mam taky trochu strach, aby to hodne hracu neodradilo pridat se, az soutez skonci... Ale city stranou, musime je vsechny znicit, to je jasny [:

Dalsi dotaz - zkouseli jste jestli kdyz v decku zmenim group, tak jestli se to promitne do agentUpdate? Abych tak mohl davat externe prikazy agentum?
    ESY
    ESY --- ---
    TENCOKACISTROMY: ja bdu hrat az tam nebude tolik buku :]]]
    budu jen jako support:]
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    FRONEMA: imho ten tvuj raid uz asi neskonci, pac to vypada ze hrac sandos je definitivne pryc :(.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Ono to vyplati/nevyplati zalezi na tom, co konkretne pocitas. Protoze pokud s jednim agentem budes zamestnavat deset agentu nekoho jinyho, kdo je pred tebou nebo te dotahuje (ziskava v prumeru vic nodu nez ty), tak tim vlastne vydelavas, protoze ho bud vic dotahujes nebo on se pomalejc priblizuje.

btw. ja bych se porad nevzdaval myslenky, ze se vsichni shromazdime v TOP :). Zatim to vypada, ze na koho si ukazeme, toho nakonec raidama dostaneme hluboko pod nas. Mame jeste tri tydny cas, to je hrozne moc casu.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    kurna, at ten raid probehne:/ stalo se vam to taky? stacilo pockat? koukam ze na chatu root neni tak nevim ...
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Tohle si take myslim, ale ja se uz radeji vzdycky zeptam [:

Kazdopadne jsem si rikal, ze neco podobneho lze udelat vlastne i na raid - bud na to skoci a stahne agenty do obrany, dokud tam budu (pripadne po case odvola a ja ho zraiduju, pac zjistim, ze tam uz neni zadny defender) a nebo na to neskoci a ja ho proste zraiduju tak jako tak (: Sice se mi to take casove nevyplati, ale pokud jsem smirenej s tim, ze uz nevyhraju, tak to tolik nevadi, zejo [: Asi to zkusim na Coverta, mozna jeste v kombinaci s jednim jinym hezkym agentem (:
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Jeho aktivitu bohuzel nemam zmapovanou. Na chatu jsem ho videl nekdy zacatkem ledna (odhaduju, je to dlouho) a nepomatuju ktera denni doba byla :(.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Z logiky veci bych rekl, ze to je [OnArrived, OnAttacked], protoze nejprve musi ten agent dojit k tobe na node a pak teprve zautocit. Move i Attack trvaji 1 tick. Cili to nejde udelat najednou (nevim jak se tohle chova, kdyz ma agent na sobe efekt Haste).

Zdrzovaci koncept je ok, protoze kdyz ho zdrzis dostatecne dlouho, tak i kdyby te nakonec zraidoval, tak na tom utocnik prodela.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Ja tam dnes uz neco naclaimoval, nevis kdy byva aktivni? Abych ho trochu sestrelil...
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    btw Netusite nekdo, jake je poradi vykonani akci vzhledem k OnArrived?

Mam jednoho pseudodefendera, ktery nedela nic jineho nez ze zdrha v decku a to vzdy podle toho, kde je volno/nejmene okolnich agentu/nejmene agentu (ve zkratce). Kdyz je zrovna spokojeny (= v dane node nikdo neni a zaroven kolem neho neni volna noda, v jejichz sousedicich nodach by bylo mene agentu nez v sousedicich s jeho aktualni) tak proste sedi na miste.

A ted mi jde o to, co se stane, kdyz nekdo prijde do me nody a chce na me zautocit - dostanu ja driv OnArrived notifikaci a stihnu se premistit (za predpokladu, ze nejak rychle urcim kam zmizet) nebo na me stihne zautocit?

Vim ze to je jen takovy zdrzovaci koncept, ale muze se hodit kdyz treba clovek nema agenty k dispozici, nebo jich je malo a nebo ma jen low level a tedy slabe. A ceka nez dorazi posily (:
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ja ted raiduju u sandose a oni neraidujou, normalne tam farmi... doufam ze je to prejde a prinesou nodiky... jinak taky vyrazim k CA domu pro nejakej zaklad
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: ROFL

btw. poslal jsem jednoho agenta claimovat do domaciho secotru Covert-Appse.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: To na tebe určitě narafičili, aby tě mohli označit za podvodníka a mohli tě konečně smazat ((;
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Nejsem si jistej, ze za to muzu ja :)
    ESY: Vypadaj, ze poslusne cekaj az tam nekdo osklivej prijde :).
    ESY
    ESY --- ---
    TENCOKACISTROMY: gratz :]]]] co jinak ty moji defenderi, nedelaj neaou paseku ?
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Tyjo, zajimave... za chvili take budu raidovat, tak treba take nekoho takhle huste znicim ((:
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Zvlastni, ted nemuzu najit sandose v leaderboardu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam