• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLACK_ONYXZombie Apokalypsa
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Children: [singing] In the brain and not the chest. Head shots are the very best.

    No kurva, to je film! :D
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    STENNY: Já nedám dopustit na Den trifidů od Johna Wyndhama.
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    Fido je fajn odpocinkova zombie apokalypsa pro celou rodinu :)
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    Jak nemám zombie komedie uplně ráda, tak Fido se mi líbil dost, a ještě anglická komedie Shaun of the dead stojí za vidění.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    V tom filmu ožívali všichni a měli tam celonárodně užívanou na jakési vygumování mozku a ovládání zombií prostřednictvím takového obojku. Nesledoval jsem to zcela pozorně, takže nevím, jestli na zombie-služebníky předělávaly všechny, nebo jenom některé. Určitě se tam pohybovaly tzv. divoké zombie bez obojku. A taky tam probíhaly (údajně velmi drahé) pohřby oddělených těl a hlav. Ale jestli bylo standardem stát se zombií, nebo být zpopelněn, to ti nepovím, ale je možné, že se to v tom filmu někde řešilo, to prostředí společnosti, která využívá zombíky jako levnou pracovní (byť neohrabanou a nekvalifikovanou) sílu měli docela propracovaný.
    STENNY
    STENNY --- ---
    MATEEJ: Ožívají všichni mrtví, takže se vlastně dá mrtvý udržet neškodným jenom rozemletím nebo zalitím do betonu? Nebo jak to tam funguje?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    cheche
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Chce se mi zvracet
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    zombie killer airsoft M4



    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Předevčírem dávali na ČT tohle: http://www.csfd.cz/film/222472-fido/. Je to zajímavý spíš výtvarně a z hlediska recese, nicméně je v tom i pár neotřelých myšlenek. Ta, která mě zaujala nejvíc, souvisí s důvodem zombokalypsy. Ve většině filmů/knih se jedná o nespecifikovaný jednorázový outbreak, který se pak dál šíří kousnutím. V tomhle filmu za to může radiace, která nicméně neustala, takže mrtví ožívají i nadále, a to všichni mrtví, takže v tom filmu si všichni dávají docela velkýho majzla na důchodce, protože stačí mrtvička a děda ti jde po krku. Což je problém, se kterým většina návodů na přežití zombokalypsy nepočítá.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    MANKYSEK: Ten komiks, co je to podle něj natočený (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Walking_Dead) není špatnej. Ale na druhou stranu to není nic světobornýho, prostě životy obyčejnejch lidí, do kterejch zasáhla nějaká katastrofa. Stejným způsobem jsou vystavěná naprostá většina katastrofických filmů, ale v nich mě to nudí, v případě zombokalypsy mi to přijde zajímavější. Na druhou stranu se nemůžu ubránit dojmu, že je ten komiks vlastně jenom Úsvit mrtvých, který jde víc do hloubky po stránce psychologie. Prostě nic převratnýho, ale milovníka zombokalypsy to kvalitně uspokojí.
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    repost z gifu ;)

    JAMESRAMONE
    JAMESRAMONE --- ---
    MANKYSEK: Já jsem byl zklamanej, když jsem to dokoukal, že už to skončilo :D Druhá polovina série mi přišla horší, to byla škoda, jinak jsem z toho absolutně nadšenej - svět tam byl pěkně udělanej, a jak říká FIONOR, zaměření se na charaktery postav, to se mi líbilo třeba i na Jerichu... K předloze jsem se bohužel zatim nedostal, tak mně prosím nekamenujte, já to napravím ;)
    MANKYSEK
    MANKYSEK --- ---
    mám takovou otázku, která snad nevyvolá flame, ale jsem vážně jedinej člověk, kdo je seriálem The Walking Dead tak strašně zklamanej? :( (a omlouvám se, jestli se to tu někdynedávno řešilo)
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    MARWIN: ty melounovy hlavy sou super :)
    STU
    STU --- ---
    MARWIN: super :) neco podobnyho jsem chtel zkusit u nas na strelnici... s pomoci pradelnich snur a raminek na obleceni... ve vzdalenosti 25m mame takovy kovovy branky na ktery by to slo privazat ;)
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    STU
    STU --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MARWIN: rozhodne ho nevytrubuji do sveta :) jinak ruzny jednotky maji svoje vlastni *CON, takze DEFCON neni jedina orientacni hodnota...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    MARWIN: Od toho mam prece pistoli a par nahradnich zasobniku - abych se prostrilel k nejblizsi pusce/brokovnici :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam