• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLACK_ONYXZombie Apokalypsa
    Pojdme se spolecne pripravit na udalost, ktera urcite jednou prijde. Zajima nas vse co nam pomuze prezit a zvitezit!

    Na nastenku budeme davat odkazy na zajimave knihy stranky, navody. A take nejaky ten film pro inspiraci :-)

    rozbalit záhlaví
    NELLI
    NELLI --- ---
    ADMIX: no já jsem právě očekával strašlivej průser, takže mi to nakonec tak strašný nepřišlo. A co jsem teda četl, jak měl vypadat původní konec, tak kvituju s povděkem, že ho nakonec přetočili tak, jak je.

    Ale jasně, za použití názvu knížky (protože film nebyl pomalu ani "na motivy") by tvůrci zasloužili 25x lobem do anusu.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Film byl strasnej pruser, totalne to posrali ... Uznavam, ze s nulovym ocekavanim se to muze zdat prijatelne, ale ja mel ocekavani velky :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    KAMPA: "kdo tvrdi, ze se musej drzet kazdy stranky knihy?" - to je slušnej eufemismus v případě, kdy film má s knížkou společnej doslova jenom název ;)

    Ale souhlasím, že film zas takovej průser nebyl, vlastně to bylo vcelku dobrý. Ale kdybych nečetl knížku, asi bych z toho měl rozhodně lepší pocit, takhle tomu dávám za lepší 3 s odřenejma ušima. A pravda je taky to, že seriál by byl pro zfilmování mnohem lepší formát (co kapitola, to jeden díl). Tak třeba se někdy HBO pochlapí.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Admix - dle myho kniha i film byl dobrej (mne strasne vadi teda, kdyz sou zombici rychly, ale to je ted fuk). vzdyt ta kniha byla predlohou, ale kdo tvrdi, ze se musej drzet kazdy stranky knihy? to by musel byt film na pet hodin.....
    VASAX
    VASAX --- ---
    EZECHIAS: Zkusim to vydolovat z hlubin FB (byla to nejaka z FB galerii), až si vzpomenu který člověk to tam házel.
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    VASAX: To me zajima. Postni ty fotky co vypadaj super.
    VASAX
    VASAX --- ---
    BOD: Viděl jsem jedny fotky něčeho takovýho, a vypadalo to super. Tohle mi přijde... nudný. Fotky z chystání... a kdy budou fotky z akce? :-)
    ADMIX: Rychločtení? :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BOD: Zajdi do nejblizsiho hrackarstvi pro kver a do armyshopu pro hadry, nacvic pred zrcadlem krutackej post apo vyraz a muzes vyrazit:-)

    Ale abych byl spravedlivej tak Stalker larp vypada ze je aspon vo 10% min uhozenej nez molitanovy mece a nalepovaci elfi usi...
    BOD
    BOD --- ---
    EZECHIAS: aha, no nikdy jsem nepochopil jak larp funguje a vybavení taky nemám, takže zkušenost s tím mít nemůžu, ale z fotek to vypadá cákle
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tak jsem za par hodin precetl World War Z a uz se taky muzu kvalifikovane rozohnit nad tim, jak ten film posrali na 100% ... :)
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    BOD: http://stalker.rebjata.cz/ Normalni 6 rocnik naseho Larpu.

    Foto by Viper: http://www.makovicka.net/galerie.php?g=130720
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BOD: oh shi...
    BOD
    BOD --- ---
    WOJTYLA: v levelu je o nich článek, stalker larp camp či co
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BOD: co to je za paka?
    BOD
    BOD --- ---
    pwx | STALKER 2013 – rajce.net
    http://pwx.rajce.idnes.cz/STALKER_2013/
    ISCARIOT
    ISCARIOT --- ---
    tak jsem se prave vratil z kina z WWZ a na seznamu jako hlavni zprava http://www.novinky.cz/...08277-novy-virus-h7n9-muze-postihnout-cely-svet-varuji-svedsti-experti.html :) musime se radovat i z malejch uspechu :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    btw jeste jsem moc nepochopil, proc neresili v Izraeli ani kotce se psama, kteri pusobili coby stoprocentni indikator zombifikace, kdy byli psi rozmisteni podel vstupnich koridoru, vedoucich skrze zed. Mno je fakt, ze stekajici psi na lidi v klecich, by ve filmu pusobili znacne politicky nekorektne.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já bych to shrnul asi tak, že to chce k tomu přistupovat jako k věcem, co maj jen shodou okolností stejnej název. Člověk pak ani nemusí bejt zklamanej. Ale knížku musim důrazně doporučit.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: ale to zase jo, jak uz jsem psal vedle, coby letni blockbuster to obstoji. nerikam, ze je to vylozene spatny, ale par veci lehce zamrzelo.
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    NAGASAWA: knizku jsem cetl a o filmu jsem vedel, ze s ni nema nic spolecnyho a i tak me ten film docela pobavil, samozrejme by se na nem dalo najit spousta much a i uplne debilnich veci, ale kdyz clovek primhouri oko, tak je z toho celkem slusnej zombie akcnak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam