Sorry za tldr, trochu se nudím v práci :D
Tak já jsem si vybral:
Body Armor - nejen protože, může ochránit před kousnutím, ale i před počasím a zimou.
Fire Axe - rozhodoval jsem se mezi sekerou a mačetou, vybral jsem sekeru protože mimo funkce zbraně se dá použít na otevření/vypáčení dveří stejně tak jako petlice. O kataně zachvilku...
Kuše - Z těch střelných zbraní respektive zbraní na dálku mě osobně přijde nejlepší, protože si střelivo můžu vyrobit sám a je nehlučná. Pokud by nebyla tak bych bral AK-47 u nás by to byla spíš vz. 58 čem bych se spíš vyhnul je tlumená pistole neb sehnat do toho náboje by bylo asi peklo.
Čistič vody - z těch ostatních věcí mi zbyli jen dvě možnosti FAk nebo WP podle mě dvě stejně dobré volby, ale FAk se dá sehnat o něco líp než WP... přeci jen autolékarničky by byly skoro v každém autě.
Nad čím jsem přemýšlel:
Radio - vědět co se kde děje nebo mít možnost komunikovat na dálku je zajímavá.
Video Camera - dokáže sloužit nejen jako záznamové zařízení, ale i jako dalekohled či noční vidění či baterka
Dýchací maska - Asi by se hodila, když by člověk, šel do kanálů nebo někde kdej velkej smrad chladící boxy s masem ;)
Baterka - to je jasný světlo a signalizace, ale to by dokázala i kamera.
Luxusní předměty:
Tady je to jednoduchý všechny palný zbraně AK brokovnice pistole... problém s municí a né zrovna zkušenost s jejich zacházením... Rozdávat headky na pochodu bych asi jen tak nedokázal a navíc dělají děsnej rámus.
Noční vidění... hmm na vidění v noci a dál?
Auto/motorka - asi by byli super kdybych se musel nějak rychle dostat, auto mi přijde lepší než motorka a pokud motorku tak ne silniční! :D
Věci co mi přijdou jako blbost:
Motorová pila - pokud by byla jako v Doomovi tak by se o ní dalo uvažovat, ale jinak kravál a problém s palivem
Pes - Super alarm a živá konzerva, jenže co když by se z něj stal zombie pes? I Dobrák měl celkem problém se zombí srnama!
Stan - super proti deště nesuper proti zedům.
A zbyla nám katana!
Katana je super vyhajpovaná zbraň se kterou málo lidí umí zacházet aby byla tak super! Pokud si jí zvolil člověk co s ní umí nemám problém, ale pravděpodobně si ji volí lidi co s ní neumí v očekávání výsledků které podává Michone ve WD. Katana je primárně zbraň kdežto sekera a mačet jsou primárně nářadí, katana jako otvírač dveří nebude fungovat tak dobře jako sekery či mačeta, ale sekery či mačeta bude sloužit stejně dobře jako katana otvírání lebek zedů.