• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WIRUZIKInternetový marketing (PPC, display, affiliate, mobilní reklama atd..)
    Povídání o internetovém marketingu obecně. Zkušenosti s PPC systémy (Google Adwords, Seznam Sklik, Etarget), display reklamou, affiliate sítích, vzrůstající mobilní reklamě, ale také o trendech, budoucnosti či nástrojích používaných v internetovém marketingu, testování (a optimalizace) webů a podobně..
    rozbalit záhlaví
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KUBIS: zkus prostudovat https://www.etarget.cz/. sdruzuje nekolik reklamnich siti (vcetne adsense).
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    nevim jestli to patri uplne sem, ale mam web s obsahem, ktery neni nejspis uplne v souladu s pravidly pro sklik ci google adsense a proto bych potreboval na svem webu umistovat reklamu s ponekud benevolentnejsimi pravidly... nejde o zadne porno ani warez, nevite o nejakych poskytovalich reklamy pro weby? diky moc
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    BDSMPHOTO: Jo, díkec, už jsem si o tom něco našel, to je to, co jsem hledal!

    DÍX/RB
    BDSMPHOTO
    BDSMPHOTO --- ---
    RAVEBOY: Podle toho zvlášního popisu mluvíš o RTB (real-time-bidding), takže stačí asi dovyhledat si informace o tom :)
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    RAVEBOY: jakoze pro online medialku?
    Jestli ne tak to neni online marketing, ale klasickej scam postavenej na ponzi schematu..
    Tady mas nejznamejsi
    http://www.moneymakergroup.com/Banners-Broker-bannersb-t360913.html

    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    Zdar! Začal jsem pracovat na novym webu pro firmu, která zprostředkovává online bannery - mají jeden systém, kde se registrujou ti, co chtěj na svejch stránkách ukazovat bannery a druhej systém, přes kterej manageujou kampaně klientů a posílaj bannery svejm zaregistrovanejm klientům nebo je dál nabízej a prodávaj na appNexus, Google nebo Microsoft Advertising nebo jinejm agenturám, aby dosáhli určitýho počtu impresí nebo kliků. V životě jsem ale v online marketingu nedělal, takže tohle je to jediný, co jsem z toho pochopil. Oni nějak nabízej za nějakou cenu imprese a pak hledaj v různejch zdrojích někoho, kdo jim dá nejlepší cenu za banner či co, jako kdyby to byla nějaká burza cennejch papírů. Neexistuje na tohle téma někde nějaká pěkná online prezentace jakožto úvod do problematiky pro začátečníky (ale už s určitym vhledem do vnitřností)? Preferuju češtinu, ale přežiju i anglinu...

    DÍX/RB
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    ahoj, shanim cloveka na online marketing, praxe nutna, part time, spoluprace dohodou, vic info v poste
    RICKOUS
    RICKOUS --- ---
    Zdravim, najde se tady nekdo kdo má pokročilé znalosti nastavení mailchimpu ? Potreboval bych malou radu
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    JPI: Nenarazíš
    JPI
    JPI --- ---
    Ahoj, chci se zeptat na remarketing v Google Adwords.

    Mám klienta, který má dva weby, třeba examaple.cz a example-microsite.cz. Nenarazím někde na problém, když si v adwords budu načítat seznam uživatelů pro remarketing na example.cz a pak remarketingovou kampaň budu směřovat na example-microsite.cz?
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    je zde v auditku nekdo, kdo ovlada zahranicni ppc - cpa na velice dobre urovni (tzn. ma z toho vetsi prijem nez ze zamestnani)? pripadne znate nekdo nekoho takoveho? pokud ano, tak prosim posta.
    ON_SLM
    ON_SLM --- ---
    KORDA: jestli myslis Page Post Story, tak ty maji, myslim, tedkom nekdy koncit.. viz http://www.ppchero.com/facebook-sponsored-stories-sail-into-the-sunset/
    nevim, jestli jdou jeste nastavit nebo ne, sam jsem nejakou dobu zadne nespoustel. mozna v powerediotoru jeste pujdou...
    CALE
    CALE --- ---
    Zdravím, spustili jsme ve Wüstenrotu affiliate program v síti Commission Junction. V nabídce produktů jsou povinné ručení, životní pojištění, cestovní pojištění a pojištění domácností a nemovitostí. Odměny začínají na 10 % s cookies na 45 dní. Pokud byste někdo chtěl více informací tak se na mě obraťte ať už zde v poště nebo na e-mailu affiliate@wuestenrot.cz.
    Jinak také info naleznete samozřejmě na webu: http://www.wuestenrot.cz/o-nas/informace-pro-partnery/

    Děkuji.
    KORDA
    KORDA --- ---
    Snažim se FB reklamy donutit aby fungovaly jako před koncem roku. Tzn. aby se nejnovější page posts automaticky dostaly do feedu / stala se z nich reklama. S tím novým systémem toho nemůžu dosáhnout. Zatím jsem přišel jen na to jak udělat reklamu na jeden indivuduální post což je trochu moc pracný na můj vkus.

    Díky.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    BOBASH: Kamarád ti určitě poděkuje :-)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    ZABIAS: Kámoš se nějakejma takovejma ptákovinama zabejvá. Tady je jeho web, určitě tam bude nějakej kontakt:
    http://www.mariorozensky.cz/
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    zdarec rozjizdím nejake projekty co se tyka dovolenych rad bych se zapojil do programu affiliate- tj aby mi lidi prodavali produkty na svejch webech za provize. nic moc sem o tom na netu nenasel (vzdycky akorat rady naopak prodavejte na svem webu) mate nejaky doporuceni teba firmu zivnostnika co by mi pomohl nebo se primo o to postaral. pripadne nejakej easy navod odkaz kde se dozvim jak na to ? vim vo tom prd moc s emi to studovat nechce (hodinu tomu obetuju ale tejdny asi ne) tak dystak diky za pochopeni a rady a mi neoblibenci jez tu vidim at se zdrzi komentaru typu googl atd ...diky pekny den :)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    JEREMIUS: diky. koukam, ze adsense je klub pro vybrane a je treba projit nejakym schvalovacim procesem, potes koste ;-)
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    TLOUDEV: AdSense
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    hi, prave jsem si zridil ucet na AdWords, avsak k me litosti je to presny opak toho, co bych potreboval. Jde mi o to, ze bych chtel prave na webu zobrazovat AdWords reklamy, nikoli si platit inzerci. rozumnej chci vydelavat, nikoli investovat do reklamy. AdWords - jakozto textova reklama bez grafickych opicaren - mi formou vyhovuje. Jenze vubec netusim, jak na to. Web jsem udelal narychlo na sites.google.com, cekal jsem, ze tam na to bude nejaky applet ci tak neco, a ono ho**o. :-( dovede mi nekdo poradit, jak se stat soucasti zobrazovaci site a mit z toho nejake kacky? Dik.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam