• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WIRUZIKInternetový marketing (PPC, display, affiliate, mobilní reklama atd..)
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    KATCHA_CZ: PPC, Google Analytics atd. má přímo Google v CZ a SK. Mně pozvánky chodí automaticky, zkus mrknout např. na Google Partners https://www.youtube.com/channel/UCmrar6eCBa5YrnMfzpteidA
    KATCHA_CZ
    KATCHA_CZ --- ---
    JEREMIUS: v podstatě cokoliv - od teorie marketingu (5P), přes PPC, prodej, sociální sítě..
    GIF: koukala jsem a chystám se zkusit..
    Na Google mrknu. Ale zajímalo by mě i studium online, bezkreditové. Našla jsem např. http://www.oxfordcollegeofmarketing.com/distance-learning/train-online/ . Zajímá mě, jestli někdo studoval takhle online na dálku.
    LUSY
    LUSY --- ---
    Trochu OT ale pokud byste třeba někdo sháněl výpomoc ve firmě se správou sociálních sítích či internetovým marketingem obecně tak nabízím své služby :) Hledám přivýdělek a zároveň se chci přiučit. Ideálně poloviční úvazek, ale nebráním se ani externí spolupráci či brigádě. Zkušenosti mám, ale stále je co se učit. Ale to bude asi vždy, zvlášť v tomhle oboru :) Kdyby náhodou tak do zpráv. Děkuji
    GIF
    GIF --- ---
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    KATCHA_CZ: Co to je online marketing? Nějak obecně, nebo naopak něco konkrétního? Google má docela dobré webináře
    KATCHA_CZ
    KATCHA_CZ --- ---
    Máte někdo tipy/zkušenosti se vzdělávacími online webináři o online marketingu? V ČR asi nic není, tak zahraniční v angličtině.
    RICKOUS
    RICKOUS --- ---
    RICKOUS: Konkrétně bych potřeboval optimalizovat nastavení remarketingových kampaní. Konzultace nechci samozřejmě zdarma.
    RICKOUS
    RICKOUS --- ---
    Ahoj, potřeboval bych nějakýho mentora s kterým bych mohl konzultovat ppc v adwords a rozšířit tak své uživatelské znalosti adwords. V podstatě s nimi začínám. V případě zájmu SZ.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    JPI: Měl jsem pohovor s jednou takovou optimalizátorkou a vyloženě mi řekla, že jejich cílem je utratit peníze klienta. Takže asi tak
    JPI
    JPI --- ---
    JIRAN81: U Sklik optimalizátorů je primárně špatně nastavená jejich motivace. Oni jsou placeni Seznamem a jejich cílem, za který jsou placeni, je vytáhnout z klientů co nejvíce peněz. Cíle klienta jsou pro ně podružné.

    Občas i nějaký náš klient do pasti optimalizátorů spadne. Takže jsem pár jejich kampaní viděl. Vždy byly velmi špatně nastavené na naprosto obecná slova, aby se co nejvíc utrácelo. Vylučovací slova zcela chyběla. Nikdy po mě nikdo z nich (jako po správci webu) nechtěl nastavení konverzí. Zcela tedy chybí jakékoliv hodnocení efektivity pro klienta.

    Rozhodně nebrat.
    JIRAN81
    JIRAN81 --- ---
    diky!
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    JIRAN81: Seznam nebrat
    GIF
    GIF --- ---
    JIRAN81: Pokud nemáš 50+k kdy spadneš do VIP správy a ani tam to nemusí být výhra tak Seznam nebrat.
    JIRAN81
    JIRAN81 --- ---
    Ahoj, potrebuju nastavit PPC kampane a nevim zda mam vyuzit nekoho na volne noze nebo mam nabidku na nastaveni primo ze seznamu sklik optimalizatorem. Mate nekdo zkusenosti s nastavenim kampani primo seznamem?
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    ahoj ahoj! je tu nekdo, komu se da zavolat tel/skype a je schopny a znaly mi behem 15min vysvetlit/objasnit par info o facebook business manager? Odpved rada vybartruju free nakoupem ve svem eshopu, prip. dohoda.

    ZN: vcera bylo pozde
    SPIRAL_FORCE
    SPIRAL_FORCE --- ---
    Ahoj, neznate nekdo nekoho opravdu sikovneho na marketing? Pro svuj produkt/firmu hledam nekoho, kdo nam jej pomuze prodavat po celem svete. To se tedy jiz deje, ale chteli bychom trosku vice agresivneji i diky super featuram, ktere budeme zanedlouho nasazovat. O tech featurach se ale nekdo musi dozvedet ;-). Jo a jeste ten produkt ;-). Jedna se tedy o firmu BudgetBakers (www.budgetbakers.com), ktera dominuje hlavne na platforme Android, kde mame temer milion stazeni, nekolik tisic platicich zakazniku (subscriptiony), aplikace je prelozena do 20 jazyku a je pouzivana prakticky po celem svete. Do ted marketing resim ja jakozto bokovku k programovani a rizeni firmy. Apku je mozne vyzkouset tady: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droid4you.application.wallet

    Diky
    Honza
    KYRBI
    KYRBI --- ---
    REEN: Silverpop je podle mě super, i když vím, že pro některé je dost uživatelský nepřátelský. :)
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KAJJAK: hele to vubec neni zatim ve fazi kdy by to slo nasadit jinde, je to takovej prototyp/bastl :) prave jsme v tom taky dlouho tapaly a uz me to sralo, takze jsem se do toho trochu vic oprel :) Pocitam ze driv nez nekdy na jare to nebude nasaditelny mimo nase testovaci shopy, navic potrebuju vychytat lip ukladani dat a pouzivat asi bigquery, mam ted dedikovanej virtual na mysql na testovani a to neni moc skalovatelny reseni :-))
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    SIRIUS:

    ok, dikes, za par tydnu se ti ozvu jestli uz to nebudes mit, at na mne nezapomenes, produkt by to mohl byt zajimavy, asi bych mel zajem... Ja velka cast toho reseni je naroubovana primo na vas eshop system? Pujde to pak pouzit i na nasem vlastnim, co delame klientum na miru?

    V emailovem marketingu tapem uz dlouho, ostatni marketingovy mix nam ale funguje celkem dobre, tak bych si jen odfajfknul dalsi splneno :-)
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KAJJAK: no to je to know how :D:D, me vlastne nezajima jestli je to muz zena, resim na co se diva, jestli se vratil, z jake prisel kampane a par dalsich veci, ono se da nasbirat tech informaci docela dost, jako zatim to je fakt velmi hruba prace, pocitam ze z toho casem mozna udelame produkt, ted si tak hrajem na vlastnich projektech a zkousime co funguje. Je to ale dost specificky podle sortimentu.

    Ukazky zatim nemam moc zpracovany, budu z toho delat prezentaci pro klienty tak pak poslu, az to bude v ucelene podobe. Ale jako takovy tldr je proste neposilat picoviny co idi nezajimaj :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam