• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    _JARA
    _JARA --- ---
    MICTECH: jojo, v dalsi verzich bychom urcite radi. zatim to ale limituji casove-financni moznosti.
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    _JARA: Planujete k tomu i nejake webove rozhrani? Nebo to bude ciste Android aplikace?
    SPIRAL_FORCE
    SPIRAL_FORCE --- ---
    SPIRAL_FORCE: jinak by totiz telefon nevedel, ze aplikace ewallet ma nejaky naplanovany intervaly zaloh a ze ma spustit nejakou sluzbu
    SPIRAL_FORCE
    SPIRAL_FORCE --- ---
    LITTLELI: no tahleta permission je tam jen kvuli tomu, aby aplikace mohla byt informovana o restartu telefonu a naslednem bootu....je totiz potreba nejak zjistit, ze aplikace byla zrestartovana a ze je potreba znovu spustit pravidelnou updatovaci sluzbu...pokud ji ma tedy uzivatel aktivovanou
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    SPIRAL_FORCE: no já spíš myslel tohle:

ČTENÍ STAVU A IDENTITY TELEFONU
    Umožňuje aplikaci získat přístup k telefonním funkcím zařízení. Aplikace s tímto oprávněním mohou určit telefonní a sériové číslo tohoto telefonu, zda zrovna probíhá hovor, volané telefonní číslo a podobně.

To ostatní mi přijde v pohodě.
    SPIRAL_FORCE
    SPIRAL_FORCE --- ---
    SPIRAL_FORCE: abych nezapomel, dalsi opravneni jsou dulezita kvuli transparentni synchronizaci se serverem...aby uzivatel vubec nemusel zadavat nejaka hesla. autentifikace tak probiha na zaklade jiz vytvoreneho a registrovaneho google emailu. cela sitova komunikace je pak sifrovana pomoci SSL. overeni je vuci Google Accounts.
    SPIRAL_FORCE
    SPIRAL_FORCE --- ---
    LWEEK: ahoj, odpovim jako druhej z teamu :-). Vsechny tyto veci jsou tam proto, aby mohla aplikace vyuzivat vsech svych ficur. Pristup k internetu je zde kvuli synchronizaci se serverem, gps poloha se uklada pro zpetne trackovani vydaju/prijmu v zavislosti na poloze (moznost vypnout v nastaveni). V zadnem pripade aplikace nesbira data pro nejakou nekalou cinnost. Jsem si jistej tim, ze se najdou nekteri, kteri si to kvuli tomuto nenainstaluji, ale budou urcite i ti, kteri budou chtit mit jistotu, ze kdyz jim nekdo ukradne telefon (nebo jej ztrati), tak o svoje dlouho zapisovane data neprijdou
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    _JARA: souhlas s LITTLELI, proč tam máš ty věci jako přístup k PIM, Internetu, GPS apod? To mi přijde na aplikaci co teoreticky pouze zapisuje a čte data z úložiště docela hodně.
    _JARA
    _JARA --- ---
    LWEEK: diky. simte co myslis tou support verzi? Zatim jsme to ve dvou vyvinuli mimopracovne, ve volnym case tj. jak pises osobni projekt , ale verim a doufam to muze i neco vydelat, fullverze je zpoplatnena (nebo lepe nelimitovany pocet zaznamu, pac Lite i Full maji funkcionalitu stejnou).
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    ty opravneni me malicko desi :)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    _JARA: Gratuluji, vypadá dobře. :-) To má být vysloveně takový osobní projekt - hračka nebo plánuješ nějakou support verzi? :-)
    _JARA
    _JARA --- ---
    Prave jsme vypustili applikaci eWallet. Je urcena pro evidenci prijmu a vydaju, zejmena pak jejich reportovani a zpracovani pro osobni i pracovni pouziti.
    eWallet na android marketu

Budu rad za kritiku, uzivatelske postrehy, napady na uzitecna zlepseni, bug reportovani, subjektivni dojmy z uzivatelskeho prostredi .... klidne piste do posty, tady nebo referujte do diskuze tady nebo na http://www.ewalletapp.net/ (web behem nejblizsich par dnu vylepsime)

Diky moc
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    já se obávám, že zkoušet můžete, ale že tento content provider jednoduše nenajdete, protože (přinejmenším oficiálně) není.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Ještě bych zkusil content://inbox apod.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    LWEEK: jj to mě napadlo :-), bohužel content://email to nenajde a nikde se mi nepodařilo dohledat, jak má ta URI vypadat, tak jsem zkoušel, jestli na to už někdo nenarazil
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    H_U_N_T_E_R: Tak to budeš podle mne asi volat ACTION_VIEW kde jako parametr zadáš content://email nebo tak něco.
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    LWEEK: tohle je pouze new message pro jeho odeslání. Já chci spustit toho klienta, kde uživatel bude moct procházet maily, který mu došli.
    (analogie k windows: chci spustit outlook, ne okno novýho e-mailu)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    Nevíte někdo, jestli se dá vyžádat otevření mailovýho klienta? Našel jsem, jak otevřít okno s novým e-mailem, ale jak je zobrazit už ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam