HURDA: hele budes se divit ale ja ho mam :-D vyvijim aplikaci pro tablety prave a tak sem chtel zkusit jestli to pobezi i na tom nejlevnejsim na trhu. takze: je to STRASNA SRACKA!!! :-D je to neuveritelne pomaly, nema to akcelerometr takze obraceni landscape/portrait se dela normalne ikonkou ktera je v notification baru. pak to nema tlacitko home - to "apple" tlacitko funguje jako back. krome toho - default to ma landscape a kdyz to prepnes do portrait tak dost brutalne poklesne vykon (naprosto nechapu proc! ale treba i skrolovani systemovejma menu se najednou strasne trha, browser je totalne nepouzitelnej atd)
dalsi kapitola je, ze to ma nesymetricky pixely - kdyz prepnes na portrait tak se vsechno tak nejak divne protahne (vcetne fontu ktery sou pak neprirozene hubeny). navic je to rezistivni display a ta dotykova vrstva je strasne nepresna - vetsinou to nevadi ale jakykoliv textovy vstupy to je fakt vo zivot, protoze to neustale misto backspace macka enter, misto "L" to pise "O" atd.
jo a last but not least - ma to dost slabou baterku, normalne to da tak 2-3h provozu a nazdar. a navic ten android tam neni uplne pure a nektery volani na google api ktery mi na jinejch tabletech (archos) fungujou vpohode, tak tady padaj bez toho aby vyhodily vyjimku, takze se neda zjistit proc - proste to najednou skonci bez jakykoliv hlasky (ani nevyskoci to okno "aplikace byla nahle ukoncena"). konkretne mi to delalo pri embedovani browseru.