• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SPIRAL_FORCE: jooo to nevim, ja si nevsiml ze by to tam nebylo :)
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    SPIRAL_FORCE: ja pouzivam vzdy len take ide kde je formatovanie kodu :))
    SPIRAL_FORCE
    SPIRAL_FORCE --- ---
    SIRLOON: zkousel sem chvilku ideu, ale chybela mi tam jedna vec. kdyz v eclipse zmacknu enter, tak mi automaticky na dalsim radku odsadi, aby kod byl dobre citelnej. jde tohle i v idee?
    TEROX
    TEROX --- ---
    Dotaz pro všechny,
    moje interpretace chyby- Installation error: INSTALL_FAILED_MISSING_SHARED_LIBRARY,
    je: Telefon na kterej chci nahrát app nemá potřebný knihovny, tzn. potřebuju novější verzi androidu. Je správná? V emulátoru to normálně pustim.

SIRLOON: No eclipsy jsou občas trochu naladový pravda :) Třeba se s nima zbytečně mučim a používáním jiného IDE, bych si ušetřil spoustu času :)
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    ARCAO: prilis malo informaci, nicmene podival bych se naopak na metody, kde to cistis tedy onPause a onStop, ktere z lifecycle aktivity nemusi nutne vest zpatky na onCreate.
    ARCAO
    ARCAO --- ---
    Ne setkal jste se nekdo, ze by z nejakych okolnosti se vynechala metoda onCreate u aktivity? V te metode si vytvarim Handler + view objekty vytazene z layoutu, ktere pouzivam dal v kodu. Na marketu mam totiz ted par NullPointerException prave na tech objektech, ktere pouzivam dal v aplikaci. Zda se mi totiz, jako by se proste onCreate nejakym zpusobem vynechal.
    SPIRAL_FORCE
    SPIRAL_FORCE --- ---
    MORIARTY: ddmsko jako standalone aplikace je tusim soucasti sdkcka...
    SEALSKEJ
    SEALSKEJ --- ---
    VIRTUALVOID: Řekl bych že přístup do /data složky funguje jen u emulátoru. Pokud máš připojenej telefon, tak by Tě to tam nemělo pustit kvůli bezpečnosti ;)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MORIARTY: refresh sem zkousel hodnekrat a nic :(
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Já Eclipse používám v práci pro vývoj v PHP, takže jsem na jeho nálady zvyklej a vyhovuje mi. Nastavit v něm vývojový prostředí pro Android je brnkačka oproti nastavení PHP/Apache/xDebug :)
    SIRLOON: Zrovna na tohle pomáhá příkaz Refresh na rootu projektu.
    VIRTUALVOID: DDMS mi v Eclipse funguje, ale není to nic moc, hodil by se pro to nějakej externí GUI program a nebo plugin do Total Commanderu.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Netbeans i InteliJ sem mel behem 5ti minut zprovoznene i s androidem
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    SIRLOON: ja by som pouzil aj ine IDE napr. netbeans, ale android sdk je primarne eclipsova zalezitost. mozno sa to da ponastavovat aj inde ale na to ja nemam ani cas ani nervy :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    TEROX: no, pouzival sem ho dokud me ultimatne nenasral. v jednom kuse mi hlasil nejake chybejici soubory, i kdyz fyzicky je vlozene mel a pomahal jen restart. zapominal si prepinat aktivni focus, takze kdyz sem psal neco v kodu, pak sem oznacil radek a dal delete tak si smazal soubor v listboxu nalevo, i kdyz sem predtim pracoval s editacnim oknem a na soubory sem ani nehrabl. vecne sem ho musel restartovat, protoze se mu vecne neco ztracelo nebo rozbijelo.
    TEROX
    TEROX --- ---
    SIRLOON: Nic proti, ale zajimalo by me kolik mas zkusenosti s Eclipse, ze takhle hodnotis. Samozrejme vyber IDE je na kazdem, ale kategoricky rikat, ze to a to je traged, mi prijde jako spatny pristup. A ano, ja pouzivam Eclipse uz asi cca 6 let a neprijdu si jako sebemrskac.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    VIRTUALVOID: ja vim :) Zkus InteliJ, Eclipse je traged pro sebemrskacsky linuxare
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    lol :D si mi pomohol :))
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    funguje vam niekomu pls v Eclipse ... uz tohle znamena vyhodnoceni podminky jako false :)
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    funguje vam niekomu pls v Eclipse / DDMS persp. prehliadanie suborov ? konkretne v /data zlozke .. rad by som sa dostal k nejakym veciam co tam z aplikacie ukladam.
    dik
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    SUPERMARIO: to sice nemám, ale z vyprávění bych řekl, že radu dát mohu... vyhni se tomu :))
    SUPERMARIO
    SUPERMARIO --- ---
    nema nekdo zkusenost s vyvojem na samsung bada
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam