• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    MRAKY: a zkoušel si to? má to nějaká omezení, ale mělo by to fungovat.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    xstream 1,4 pry moc funkcni na androidu neni, tak se ptam na vase zkusenosti.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    Ahojte,
    mate nejakou osvedcenou cestu jak v jave na androidu serializovat objekt do xml a zpet ? ( na androidu... ;) )
    DHJEST
    DHJEST --- ---
    Mam malej problem.... Prosim o znacnou davku schovivavosti...

Pisu script v pythonu pomoci SL4A a pythonu 2.6.2

napsal jsem jednoduche GUI v XML a vyhodila mi aplikace chybu,
    kterou jednoduse nemuzu (spis nevim jak) odstranit.

v schellu mi to vyhodi :

com.googlecode.android_scripting.rpc.Rpc Error : Unknown RPC.

Poradi mi někdo ???
    DHJEST
    DHJEST --- ---
    Super... Zaklad jsem na svym wildfire rozchodil... Je nejaka sbirka pouzivanych modulu a nejaky popis modulu android ?

Prosim prosim... Google je na dlouho a nemam moc casu..
    DHJEST
    DHJEST --- ---
    Cau, existuje nejaky interpret pythonu pro android ? Nejake projekty s tím souvisejicí ?? Nejsem zrovna priznivec Javy a nechci se ji ucit ....
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    PISKVOR: pochybuju, ze to je placena sluzba. Napriklad root CA postsignum byly pridany do microsoftich windows.... tak me napadlo, jak dosahnout stejneho pro android, kdyz uz tam implementovali tu spravu certifikatu...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MRAKY: Sice nejsem z Googlu, ale rekl bych, ze *tezke* to nebude. Myslim, ze se spis chces zeptat, kolik by to stalo. Jinak slo by to udelat z aplikace (s rootem), ale o to asi nejde.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    neni tu nekdo z ceskeho google ? Zajimalo by me , jak by bylo tezke zazadat google o pridani postsignum CA do seznamu korenovych certifikacnich CA pro ice cream s....
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    pouzivate nekdo pro vyvoj netbeans? v eclipce je gui designer, kterej sem v netbeans nenasel. nasel sem akorat droiddraw, ale ne jako plugin? nejaky rady? diky
    ARCAO
    ARCAO --- ---
    DEII
    DEII --- ---
    Dokazete nacist KML soubor do DDMS? Ja jsem si stahnul example ze stranek google, ale stejne nic. Funguje to vubec?
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    Ja pouzival myslím XMLPullParser a neměl jsme problémy
    DEII
    DEII --- ---
    Co pouzivate na parsovani xml (i s cestinou v UTF8)?
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    Ahoj

Máte někdo rozběhaný AdMob? Pokud jsem se řídil návodem z http://code.google.com/intl/iw-IL/mobile/ads/docs/android/banner_xml.html , tak mi to zobrazilo pouze chybovou hlášku, že jsem nezadal povinný atribut adSize. Pokud deklaraci vyhodí z xml a přidám to do view ručně z onCreate, tak mi to nadává: "you must have adactivity declared in androudmanifest.xml with configChanges". Tam to přitom deklarováno mám:
    < activity           android:configChanges="keyboard|keyboardHidden|orientation|screenLayout|uiMode|mcc|mnc|locale|touchscreen|navigation|fontScale"
                android:name="com.google.ads.AdActivity" />

Víte někdo co s tím?
    Thx
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    DEII: já tam nejsem... já bojkotoval bojkot :) morálně to podporuju, ale jedu si svoje.
    ARCAO
    ARCAO --- ---
    CALIBOS: AsyncTask se hodi na kratke stahovani ktere je mozne stahnout znovu po znovu zobrazeni aplikace. Na delsi veci doporucuji jit do Service. Hodne se mi osvedcilo IntentService.
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    CALIBOS: Tak si na konci AsyncTasku zjusti, jestli je aplikace na popředí, a pokud ne, místo zobrazení messageboxu si někam ulož značku, a zobraz to až na onResume() :-).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam