Tak já ho používám takřka jako vlastní. Dneska už vychází aplikace dost na to, abych opustil myšlenku, že jako tablet jedině iPad. Jako soukromý už budu kupovat jedině Androida. Nemá to zpočátku takový wow faktor jako iPad, ale když se s tím pak vyvalíš na dvě hodiny do křesla, je to prostě ono :-D. Ta dockina je výborná, pokud někam vycestuješ, protože tam je velký akumulátor a na té klávesnici se dobře píšou maily v hromadné dopravě, ale na domácí použití to obvykle nepotřebuješ. Konkrétně k transformeru mám dvě výhrady. První se týká tabletu, u kterého mi vadí vrzající zadní plast při držení jednou rukou (což by mohl řešit Prime, který má zase problémy se signálem), a druhá té dockiny, kde nemají klávesy dokonale jistý stisk. Musíš je domáčknout úplně. Zvykneš si na to, ale není to tak komfortní jako Macy a jejich klony (ostatně mám netbook stejného výrobce, a tam ten problém není - je to jedna z nejlepších klávesnic co jsem kdy používal). Jinak je to kvalitní tablet s kvalitním displejem a bez výkonových problémů.