• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    mvn idea:idea -> otevřít projekt
    SEALSKEJ
    SEALSKEJ --- ---
    Nemá někdo zkušenosti s Maven a IntelliJ? Docela by mě zajímalo, jak to rozchodit. Chtěl jsem si to vyzkoušet s následujícím projektem, ale nevim, jak ho správně naimportovat do IntelliJ.
    https://github.com/github/gauges-android
    DARKIE
    DARKIE --- ---
    OTOME: issue s pamatou, ghostly sms app by tito mal poriesit
    SEALSKEJ
    SEALSKEJ --- ---
    Installing the Intel® Atom™ Android* x86 Emulator Image Add-on from the Android SDK Manager - Intel® Software Network
    http://software.intel.com/en-us/articles/installing-the-intel-atom-tm-android-x86-emulator-image-add-on-from-the-android-sdk-manager/
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    DEII: je to pěkný a velký... :(
    DEII
    DEII --- ---
    pouziva tu nekdo RoboGuice? nejake negativni zkusenosti?
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    VICSYL: jo, vid admob.
    VICSYL
    VICSYL --- ---
    Mam dotaz: pokud jsem z CR, muzu mit na Marketu jen aplikace zadarmo (je to tak?). A muzu je mit s reklamama?
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    POTRAT: to se mi jednou stalo taky, ale uz vubec nevim, jak se to nakonec vyresilo
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    DRIZDIK: nee, sama voda. a co sem tak gugloval, tak se to lidem obcas deje a radej restartovat adb, menit usb porty apod. zkousel jsem vsechno, nakonec jsem to zkusil cely(android sdk,eclipse,adt) preinstalovat a vysledek je ten, ze uz se nepripojim ani debugrem...:)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    vypnuty GPS v telefonu?
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    cest, v eclipse se mi "z niceho nic" zadisablelila zalozka "location controls"(DDMS perspective - Emulator Controls), takze nemuzu fixlovat gps. v telefonu mam simulovany polohy povoleny, adb bezi, debugovat muzu. nevite cim by to mohlo bejt?
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    No... Je až škoda, že někdo ztratil tolik času něčím tak moc zbytečným :-). To by se dalo jakž takž užít na Transformeru (kdyby ta klávesnice fungovala správně), ale stejně maximálně na nějaký rychlý bugfix, protože dřív nebo později radši sedneš k Eclipsu/NetBeans/Whatever. Ale principielně je to působivé, o tom žádná.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    RADDINO: sice je to jen zacatek, ale imho je to bomba :)
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    AIDE - Android Java IDE - a pak, že nejde vyvíjet aplikace na telefonu a tabletu | Androidmarket.cz
    http://www.androidmarket.cz/aplikace/aide-android-java-ide-a-pak-ze-nejde-vyvijet-aplikace-na-telefonu-a-tabletu/
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    Často to bylo v důsledku zabití aplikace, která se o to stará, z nedostatku paměti.
    Odkážu tě spíš sem: [ Android - otevřená mobilní platforma ]
    OTOME
    OTOME --- ---
    Ahoj! Mám HTC Desire Z a občas mi nechodí sms zprávy.. nevíte, čím by to mohlo být? jestli je chyba na straně operátora nebo mobilu? Už mě to dost štve. Dík
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    REDGUY: najdi si na youtube android tutorial od thenewboston. podle toho jedu já, má to 200 dílů a docela to jde. Ale chce to, abys uměl Javu páč tu tam nevysvětluje.
    CH_IN_A
    CH_IN_A --- ---
    REDGUY: otazka byla minena jako doporuceni na nejaky konkretni, ktery treba nemusi byt ve vysledcich googlu na prvni strance ale presto je dobry nikoli jako tip co napsat do pole vyhledat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam