• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    H_U_N_T_E_R: tak to kazdopadne :)
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    SIRLOON: souhlas, většinou eclipse rozesral i sebe :-)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    NSZ: ja ji pouzival. zkusenosti lepsi nez s eclipse, pac ten mi rozesral co mohl :(
    NSZ
    NSZ --- ---
    Zapadla ta otazka:
    Pouzivate nekdo ideu na aplikace pro android a jaky mate zkusenosti?
    DEII
    DEII --- ---
    SEALSKEJ: Zapni si podporu mavenu v IntelliJ IDEA (CTRL + ALT + S | Plugins | Maven integration). Nasledne samotny import File - New project - Import project from external model | zvol Maven | nastav Root directory | zaskrtni Search for project recursively | Next Next Next Finish
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    mvn idea:idea -> otevřít projekt
    SEALSKEJ
    SEALSKEJ --- ---
    Nemá někdo zkušenosti s Maven a IntelliJ? Docela by mě zajímalo, jak to rozchodit. Chtěl jsem si to vyzkoušet s následujícím projektem, ale nevim, jak ho správně naimportovat do IntelliJ.
    https://github.com/github/gauges-android
    DARKIE
    DARKIE --- ---
    OTOME: issue s pamatou, ghostly sms app by tito mal poriesit
    SEALSKEJ
    SEALSKEJ --- ---
    Installing the Intel® Atom™ Android* x86 Emulator Image Add-on from the Android SDK Manager - Intel® Software Network
    http://software.intel.com/en-us/articles/installing-the-intel-atom-tm-android-x86-emulator-image-add-on-from-the-android-sdk-manager/
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    DEII: je to pěkný a velký... :(
    DEII
    DEII --- ---
    pouziva tu nekdo RoboGuice? nejake negativni zkusenosti?
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    VICSYL: jo, vid admob.
    VICSYL
    VICSYL --- ---
    Mam dotaz: pokud jsem z CR, muzu mit na Marketu jen aplikace zadarmo (je to tak?). A muzu je mit s reklamama?
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    POTRAT: to se mi jednou stalo taky, ale uz vubec nevim, jak se to nakonec vyresilo
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    DRIZDIK: nee, sama voda. a co sem tak gugloval, tak se to lidem obcas deje a radej restartovat adb, menit usb porty apod. zkousel jsem vsechno, nakonec jsem to zkusil cely(android sdk,eclipse,adt) preinstalovat a vysledek je ten, ze uz se nepripojim ani debugrem...:)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    vypnuty GPS v telefonu?
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    cest, v eclipse se mi "z niceho nic" zadisablelila zalozka "location controls"(DDMS perspective - Emulator Controls), takze nemuzu fixlovat gps. v telefonu mam simulovany polohy povoleny, adb bezi, debugovat muzu. nevite cim by to mohlo bejt?
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    No... Je až škoda, že někdo ztratil tolik času něčím tak moc zbytečným :-). To by se dalo jakž takž užít na Transformeru (kdyby ta klávesnice fungovala správně), ale stejně maximálně na nějaký rychlý bugfix, protože dřív nebo později radši sedneš k Eclipsu/NetBeans/Whatever. Ale principielně je to působivé, o tom žádná.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    RADDINO: sice je to jen zacatek, ale imho je to bomba :)
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    AIDE - Android Java IDE - a pak, že nejde vyvíjet aplikace na telefonu a tabletu | Androidmarket.cz
    http://www.androidmarket.cz/aplikace/aide-android-java-ide-a-pak-ze-nejde-vyvijet-aplikace-na-telefonu-a-tabletu/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam