• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    diky za info. nevedel jsem, ze kliknuti na home aplikaci pouze "upozadi"
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    zavolá se pouze onPause a při obnovení onResume, aplikace se pri prechodu do pozadí naukončují, pokud k tomu nejsou přímo naprogramovány.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    jeden dotaz, ktery se mi nejak nepovedlo dobre vygooglit - zmacknuti home se nepovazuje jako povedl k ukonceni aplikace? vsimnul jsem si, ze kdyz jsem ze sve aplikace odesel misto back skrze home a nasledne ji znovu spustil, ze se pokousela pokracovat tam, kde skoncila
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    VIRTUALVOID: Já měl podobnej problém, když jsem svůj LG O2X updatoval na upravenej ICS. Nešly mi nainstalovat drivery pro LG a fungovalo nainstalovat ADB driver přímo od googlu - http://developer.android.com/sdk/win-usb.html
    Při instalaci to hlásí, že driver není určen pro daný hardware, ale pak mi to fungovalo.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    VIRTUALVOID: jak psal hurda, bez vlastnich driveru si nepripojis ani usb disk
    HURDA
    HURDA --- ---
    VIRTUALVOID: Samsung vyžaduje vlastní drivery, které se instalují společně se SW od samsungu - dříve se to jmenovali Kies, nevím jestli je to SW i pro tvuj telefon
    DARKIE
    DARKIE --- ---
    skusali ste uz niekto pouzit video ako texturu v openGL ?
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    MORIARTY: Jsem si, čert ví proč, na tuhle debatu vzpomněl, a napadlo mě, že ty ani nahoru nemusíš sahat. Když místo View Controlu použiješ Fragment Pager, tak mezi tím můžeš pohodlně swipovat.
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    DRIZDIK: tie som prave nenasiel, ale uz som to vyriesil...
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    VIRTUALVOID: ADB drivery pro ten daný device?
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    nemate nahodou niekto skusenost s debugovanim nad samsungovymi "smartphonmi" ?

telefon (galaxy xcover) je sice v usb, vo vyvoji su nastavene vsetky 3 checkboxy, no tej chuj "adb" ho nevidi :/

cez wireless (adb connect ip) ist nemozem, kvoli jebnutej firemnej policy.

diky
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    FAERTIS: Dle mého dobrej nápad. Nedávno jsem to řešil v kempu a ten alarm by se hodil.
    Nejak nemám čas to zkoušet, řeší to i pohyb telefonu kdy je ještě připojenej k nabíječce? Jinak by člověk mohl před odpojením vytáhnout baterku a pak odpojit. Přidal bych to tam případně.

Pro ostatní, pokud bude člověk potřebovat vědt, jak je appka na hovno, tak půjde za prvním kybicem do hodpody, kterej ani nemusí mít o telefonech páru. Pozitivní příspěvku (vylepšení) jsou většinou pro autora přínosnější.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    PISKVOR: jedine co by fungovalo by bylo nucene probuzeni a prehravani pistiveho zvuku jako u autoalarmu. to by imho ve vetsine pripadu zlodeje vydesilo a on by proste utekl. jenze jak by to rozeznalo panicka? leda by musel neco zmacknout pred odpojenim ale pokud bude mobil vyplej tak je to stejne bezpredmetne
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SIRLOON: Jako odstrašující prvek asi dobrý ("chráněno systémem Hranostaj Blok"), ale ta latence bude děsivá:

- než si mobil uvědomí, že se nenabíjí (od fyzického odpojení do odeslání intentu trvá i pár vteřin)
    - než se vytočí číslo (pokud je signál a baterie)
    - než to začne zvonit (pokud je signál a baterie i na druhém konci)

je třicet sekund v háji, mobil je kdekoli v okruhu sto metrů a předali si ho tři lidi; a než na to zareaguju, rozmyslím se, jestli to není zase vypadlá nabíječka a než se k tomu vzdálenému místu s nabíječkou dohrabu, z mobilu už dávno někdo volá za Uralem.

Čili je to medle vhodné spíše ke zjištění, že *už* ti ho ukradli, než k zamezení téhož. Pokud by to mělo lokalizaci nebo remote wipe, celkem by to i šlo.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    PISKVOR: to same napadlo i me :) to mam cekat 10 minut nez se mi dostane mobil do stavu abych ho mohl zapnout a pustit appku? I don't think so :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    FAERTIS: No, vypadá to zajímavě :) But tell me, Mr. Anderson: what good is a phonecall ... *click* ... if you have no battery?
    FAERTIS
    FAERTIS --- ---
    Udělali jsme s kamarádem novou aplikaci, můžete zkoušet i používat :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aquasoup.pubbylite
    DARKIE
    DARKIE --- ---
    SIRLOON: a prave preto existuju v css3 media queries (btw 800x600 a viac maju aj mobilne zariadenia, a ze je ich hodne) a robia sa rozne layouty pre rozne velkosti okna, dla moznosti ako tak "gumove"
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    používal jste někdo MS Sync Framework Toolkit? Jak to fungovalo? Nějaká alternativa?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    JOHNY_G: no a je to ucelene na jednom miste. ja vidim u nekterych programu co mam, ze autori je zacali v poslednich mesicich predelavat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam