• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    ejhle :)

GitHub Releases Awesome App For Android, Lets You Keep Up With Your Projects On The Go
    http://www.androidpolice.com/2012/07/09/github-releases-awesome-app-for-android-lets-you-keep-up-with-your-projects-on-your-mobile-device/
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DARKIE: to snad ani ne... navic by stejne nemel zdrojaky
    DARKIE
    DARKIE --- ---
    MRAKY: potom je este jedna moznost kupit si unity3d pre handroida
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    DARKIE: premyslel jsem o tom. jenze nevim jak udelat ovladani - a ja nemam matematicky zaklad pro grafiku... tahle oblast vzdycky sla mimo me a nemam cas to studovat :/
    chci proste knihovnu s definovanym interfacem.
    pro me potreby me vyjde lepe si to nechat udelat - pokud nekdo pouzije nejaky opensource proc ne.
    DARKIE
    DARKIE --- ---
    MRAKY: a preco nepouzit nejaky hotovy engine? jptc-ae, rajawali apod ?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    ahojte - mate tu nekdo zkusenosti s opengl v androidu?( tim myslim, ze uz jste delali nejaky projekt postaveny nad opengl ?)

potreboval bych si nechat napsat mini 3d engin/knihovnu.
    ve zkratce
    - zobrazeni 3d objektu a jednoduchych spojnic mezi jejich stredy na zaklade definice
    - zmena polohy 3d objektu - animace presunu
    - vyreseni kolizi - nemoznost vlozeni/presunu objektu na misto, kde uz nejaky existuje
    - moznost menit vlastnosti objektu, spojnic
    - pohyb v prostoru ala google earth( priblizeni, otaceni stejnym zpusobem). moznost pohybovat prstem s nejakym objektem v XY
    - moznost pripojit listener, ktery zachyti kliknuti na spojnici/objekt
    - chci byt vlastnikem zdrojaku te knihovny
    davam detaily dohromady. Je mi jasne ze psani knihovny je extremne nelukrativni, ale celkovy projekt nemohu dat, protoze na nadroidu je jen prezentacni vrstva( a navic jen pro specificke ucely). data do toho chci sypat z ruznych systemu.
    neziji v cesku, takze ofiko uctovani bude problem.
    pokud preze vsechno co jsem napsal, mate zajem, dejte mi vedet do posty a muzeme se domluvit na cene. Jestli si myslite, ze jsem napsal nejakou blbost, tak dejte taky vedet at to opravim :)

//smazala jsem poznamku o renderscriptu... prehledl jsem, ze behem jedne verze uz ho stacili dat do deprecate...
    ZACK
    ZACK --- ---
    OMNISLASH: nicmene je dobry mit na pameti, ze ti ji kdykoliv muze system zabit celou, takze je dobry do onPause dat nejaky typ "autosave".
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    diky za info. nevedel jsem, ze kliknuti na home aplikaci pouze "upozadi"
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    zavolá se pouze onPause a při obnovení onResume, aplikace se pri prechodu do pozadí naukončují, pokud k tomu nejsou přímo naprogramovány.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    jeden dotaz, ktery se mi nejak nepovedlo dobre vygooglit - zmacknuti home se nepovazuje jako povedl k ukonceni aplikace? vsimnul jsem si, ze kdyz jsem ze sve aplikace odesel misto back skrze home a nasledne ji znovu spustil, ze se pokousela pokracovat tam, kde skoncila
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    VIRTUALVOID: Já měl podobnej problém, když jsem svůj LG O2X updatoval na upravenej ICS. Nešly mi nainstalovat drivery pro LG a fungovalo nainstalovat ADB driver přímo od googlu - http://developer.android.com/sdk/win-usb.html
    Při instalaci to hlásí, že driver není určen pro daný hardware, ale pak mi to fungovalo.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    VIRTUALVOID: jak psal hurda, bez vlastnich driveru si nepripojis ani usb disk
    HURDA
    HURDA --- ---
    VIRTUALVOID: Samsung vyžaduje vlastní drivery, které se instalují společně se SW od samsungu - dříve se to jmenovali Kies, nevím jestli je to SW i pro tvuj telefon
    DARKIE
    DARKIE --- ---
    skusali ste uz niekto pouzit video ako texturu v openGL ?
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    MORIARTY: Jsem si, čert ví proč, na tuhle debatu vzpomněl, a napadlo mě, že ty ani nahoru nemusíš sahat. Když místo View Controlu použiješ Fragment Pager, tak mezi tím můžeš pohodlně swipovat.
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    DRIZDIK: tie som prave nenasiel, ale uz som to vyriesil...
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    VIRTUALVOID: ADB drivery pro ten daný device?
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    nemate nahodou niekto skusenost s debugovanim nad samsungovymi "smartphonmi" ?

telefon (galaxy xcover) je sice v usb, vo vyvoji su nastavene vsetky 3 checkboxy, no tej chuj "adb" ho nevidi :/

cez wireless (adb connect ip) ist nemozem, kvoli jebnutej firemnej policy.

diky
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    FAERTIS: Dle mého dobrej nápad. Nedávno jsem to řešil v kempu a ten alarm by se hodil.
    Nejak nemám čas to zkoušet, řeší to i pohyb telefonu kdy je ještě připojenej k nabíječce? Jinak by člověk mohl před odpojením vytáhnout baterku a pak odpojit. Přidal bych to tam případně.

Pro ostatní, pokud bude člověk potřebovat vědt, jak je appka na hovno, tak půjde za prvním kybicem do hodpody, kterej ani nemusí mít o telefonech páru. Pozitivní příspěvku (vylepšení) jsou většinou pro autora přínosnější.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    PISKVOR: jedine co by fungovalo by bylo nucene probuzeni a prehravani pistiveho zvuku jako u autoalarmu. to by imho ve vetsine pripadu zlodeje vydesilo a on by proste utekl. jenze jak by to rozeznalo panicka? leda by musel neco zmacknout pred odpojenim ale pokud bude mobil vyplej tak je to stejne bezpredmetne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam