• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Tak šup na guidelines. Už na screenshotech porušuješ snad všechny zásady toho, jak má aplikace pro Android vypadat :-). Ani netargetuješ na vyšší API Level, bezdůvodně měníš fonty, nedáváš paddingy, používáš gradienty, zakulacené rohy a dost možná dokonce TabActivity. Funkčnost jsem ještě nezkoušel.
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    to je moje volnocasova aktivita:)
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    To je školní projekt, nebo jak je to?
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    SIRLOON: super;)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ok, tak po spusteni aplikace sem se trochu vydesil a zustal vydesenej dele nez sem chtel. soupis bugu by vydal na zalozeni buglistu nebo dokumentu na google docs
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    POTRAT: default prohlizec na wildfire s, 2.35 ma problem se zobrazenim nekterych znaku s ceskou diakritikou v nadpisech (zelene pismo na svetle zelenem pozadi)
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    ferjizda.cz abych neazpomnel:)
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    vzhledem k tomu, ze se vsichni desne nudite, tak:

;-)
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    DRIZDIK: ouk kouknu na to ..
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    KEITHHSTER: je na to docela dobrá 4.0.3 ROM KingCobra3D verze 1.6 myslím ..
    SINC
    SINC --- ---
    Nevite, jestli muzu v android aplikaci definovat vlastni search engine pro webovej prohlizec? Tak, abych ho pak mohl v nastaveni prohlizece zvolit jako defaultni.

Nasel jsem jen navody, jako to upravit ve zdroji toho prohlizece pomoci apktool, nebo ho buildovat.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    ROTTWEILER: no jak hlubokou upravou ;) kdyz si napises vlastni zobrazovac, tak to zcela urcite pujde.
    prehledl jsem slovo vyvoj... k tomu je emulator jak pise J. tam si zvolis jak veliky display chces...
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    ROTTWEILER: ne :-)

Na tabletu odladíš funkčnost, na další rozlišení vezmeš telefony co jsou po ruce, a na zbytek je emulátor :-).
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    MRAKY: Je jasné, že standardně ne, spíš jsem myslel s rootem a úpravou systému?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Přemýšlím, že bych pro vývoj na Android si pořídil Nexus 7 tablet. Jde na něm nějak udělat, že bude spouštět aplikace v jiném rozlišení než skutečně podporuje? např. v rozlišení, který mívají telefony?
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Á, tenhle :-). Jinak moderátor byl fakt na facku. Už na Google I/O Extended ho bylo všude plno.
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    JOHNY_G: uplne napravo :-) takovej upovidanej a ke konci lehce utocnej pan :-)
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    LE_DECHU: Kterýho krajního? :-D
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    btw, iOS je vlastne prehodene OSI = osobitni skola internatni. a ten chlapec tak posobil akoby bol z nej ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam