• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    WAKI: To je spíš vele do kubu, ale ty chceš aby se senzor na pohyb vypnul a pak se zase (pohybem) zapnul? :-)
    WAKI
    WAKI --- ---
    WAKI: Ja vim blbej dotaz, je to asi neproveditelny, ale kdyby nahodou
    WAKI
    WAKI --- ---
    Cau mam dotaz mam takove tuseni ze to sem patri.. ale nejsem si jist, tak dyztak sorry za OT, stahnul jsem si Screen on (zapnuti obrazovky pomoci pohybovyho senzoru) da se tam nastavit vypnuti tohoto senzoru po 5min, 10min..... Je nejaka aplikace, ktera by zvladla tento senzor opet aktivovat pomoci pohybu, po uplynuti prednastaveneho casu? Diky :-)
    SPIRAL_FORCE
    SPIRAL_FORCE --- ---
    CEZAM: predpokladam ze mas zaplou HW akceleraci. Na zarizenich 2.x ti to urcite funguje spravne. Problem nastava az od 3.x. Resenim je vypnout HW akceleraci epxplicitne pro 3.x a vysssi Androidy. Nebo muzes take vypnout HW akceleraci pouze na urcitych views. Nemam s tim ale dobrou zkusenost.
    CEZAM
    CEZAM --- ---
    VIRTUALVOID: bohužel musí, to html je poměrně komplexní a potřebuju mít svůj js interface...

zatím jsem přišel na "workaround", nastavím ViewPageru setPageMargin(-1), čímž se mi zobrazí i 1px z následujícího webview a tím ho to donutí se vykreslit, ale do ideálu to má daleko :(
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    Obavam sa ze to je standartny behavior. Koneckoncov aj browser to tak robi.
    Musi to byt webview? Aj v textviewe vies urobit html...
    CEZAM
    CEZAM --- ---
    uměl byste někdo prosím poradit? mam ViewPager, kde jednotlivá views jsou WebView která obsahují každá nějaké jiné html.

v instantiateItem metodě adapteru si WebView pro danou pozici zinicializuju, načtu do něj html přes loadDataWithBaseUrl. setOffscreenPageLimit na pageru mám nastavený na 3 (tj. nainicializuje si automaticky tři vedlejší views). Když ale ve ViewPageru swipuju na novou (dosud nezobrazenou) pozici, webview se začne vykreslovat až v této chvíli (tj. user swipuje doprava, chvíli vidí bílou obrazovku a pak na něj teprve vyskočí vyrenderované html. Při swipování zpět na již zobrazenou pozici je vše ok.

Jak to WebView donutit, aby se "vykreslilo dopředu" ?
    VICSYL
    VICSYL --- ---
    dik
    ZACK
    ZACK --- ---
    VICSYL: Vsechno jde a vubec nic to nemeni na tom, co jsem psal. Prijem je prijem. Prijem musis zdanit. Ty si fyzicka osoba.

OMNISLASH: On ma nastesti Google zastoupeni i u nas, ze jo.
    VICSYL
    VICSYL --- ---
    OMNISLASH: no ja sem si myslel ze takovyhle veci si prave overim tady ;-)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    urcite bych si overil, zda prodavas koncovemu zakaznikovi nebo googlu, ktery to jako zprostredkovatel ve chvili nakupu zakaznikem proda dal. v takovem pripade by totiz platilo, ze poskytujes sluzbu zahranicnimu podnikajicimu subjektu a cekala by te registrace k dph, coz je uzasna sranda pro drobne a zacinajici zivnostniky
    VICSYL
    VICSYL --- ---
    ZACK: Dik. A co kdyz budu chtit mit verze nejdriv jenom zadarmo a od nejakych verzi je mit placene? Je nejaky rozdil mezi prijmy z placene aplikace a z reklam v (free) aplikaci? A co subskripce na content (v neplacene aplikaci) - jde to?
    ZACK
    ZACK --- ---
    VICSYL: Pokud na tom chces vydelavat, tak zivnostak potrebovat budes. Ani pak nejsi pravnicka osoba. Registrujes se normalne na svuj google ucet, ale neni rozdil mezi Karel Novak a Novaksoft, to je proste jen znacka. S walletem je to podobne. Prijmy bys pak mel normalne zdanit. Cely proces je naprosto trivialni.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    HURDA: To už dávno není pravda. :-)
    HURDA
    HURDA --- ---
    VICSYL: Pokud se nic nezměnilo, tak jako developer z ČR nemůžeš dávat placené věci na Google Play (omezení google wallet)- takže to po právní stránce asi nemusíš moc řešit. Jinak by pak migrace dev účtu pod jiný subjekt měla být možná.
    VICSYL
    VICSYL --- ---
    Chtel bych si otevrit developersky ucet na Google Play. Mate s tim nejake zkusenosti? Jde mi hlavne o to, jak to osetrit tady v CR. Mam se tam zaregistrovat jako pravnicka nebo fyzicka osoba? Mam si na to udelat zivnostnak? Jsem tabula rasa. Jinak verim, ze na strane Googlu uz pak vlastni registraci asi zvladnu...
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    ROTTWEILER: To bych taky potreboval vedet. Poptreboval bych neco umistit na holo taby, ktery by mely byt jeste pruhledny. Neni nad napadityho grafika :-)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Jinak koukal jsem a neumí to taby. ActionBarSherlock Holo taby má, ale ty se řídí politikou Action Baru, což se mi nelíbí. Nemá někdo tip na Holo taby (aby na všech verzí byly Holo), ale mohl jsem jim nastavit vlastní chování? např. Foursquare aplikace to má.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    ROTTWEILER: Funguje to dobre .. musis dedit z jineho, aby to spravne natahlo typy tech jednotlivejch prvku (predelany v ty jejich knihovne)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam