• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    ZACK
    ZACK --- ---
    REDGUY: Pouzivam a jsem vic nez spokojeny (narozdil u Eclipsu).
    ARCAO
    ARCAO --- ---
    Funguje někomu Proguard při vytváření signed APK u Android studia. U mě se zaboha nechce spustit, prostě se přeskočí.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    REDGUY: Používám. Jelikož nepoužívám zatím žádné z těch nástrojů, které Eclipse pro Android nabízí, tak mi je to jedno. Plus kdykoliv můžu mít otevřený projekt v Eclipse i Intellij IDEA a postupně vzhledem k tomu, že ADT pro Intellij IDEA je teď podporované Googlem, tak je jasná volba a už hned Android Studio integruje nové nástroje.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    Pouzivate nekdo IntelliJ pro vyvoj na Android? Musim rict ze Eclipse me chvilema dost sere. Ale zase se obavam jestli u ne-defaultniho prostredi clovek nemusi resit nejaky uplne jiny bizarni problemy?
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    ROTTWEILER: ked som to pozeral ja, tak to live este nebolo
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    kurva ja ho chcem hned ;D
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    to android studio vyzera epicky :D
    WAKI
    WAKI --- ---
    ARCAO: Diky, smazano, at tu neudelam jeste vetsi bordel :D :D
    FALCO
    FALCO --- ---
    REDGUY: aneb problem Wakiho cestujiciho
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    WAKI: Nejen spatnej klub, ale i NP-uplnej problem. Ouch 8)
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    VIRTUALVOID: Jasne, da se pocitat s tim, ze submitem nejspis prijdes o svoji znacku. Kazdopadne Jejich PR je hodne vysoko - doplnkovy marketing v hrackach, bonbonech atd atd..
    Neni to uplne idealni partner, ale stale si myslim, ze je to napad dobry. Kus obetujes, kus dostanes. (Nicemene pockam si na prvni hry a reakce jejich developeru)
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    FLYBOJ: mne sa to moc nelubi. lebo deklaruju, ze tvoj napad mozu pouzit bez toho aby ti vobec cosi dali - budu to povazovat za svoj napad - citaj medzi riadkami :/
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Docela zajimava novinka http://www.rovio.com/en/developers/about
    Rovio se dava na cestu publishera pod znackou rovio stars. Myslim, ze to je dobra cesta i za cenu toho, ze si veme treba vetsi provize.
    SPIRAL_FORCE
    SPIRAL_FORCE --- ---
    GORG
    GORG --- ---
    SPIRAL_FORCE: Jak sleduješ paměť/leaky na telefonu? DDMS?
    ZACK
    ZACK --- ---
    GORG: ja s tim teda nemam nejmensi problem, teda do chvile nez se zapomenu a delam kazdy frame nejakou kravinu. Ale nenapadlo me to sledovat na desktopu.
    SPIRAL_FORCE
    SPIRAL_FORCE --- ---
    GORG: Ja vyvijim od zacatku jen na telefonu a nestezuju si. Bejt tebou, zkusim to na normalnim telefonu, kde si myslim, ze ti GC pobezi normalne. ;-)
    GORG
    GORG --- ---
    SPIRAL_FORCE: To mám :) Ale tu paměť testuju na desktopu (ne jako apk v androidu). Libgdx umožňuje to vyvíjet jako deskotop java aplikaci. Pro android to má pak nad tím backend vrstvu. To má výhodu, že se nemusím zdržovat nahráváním do telefonu resp. emulátoru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam