Už se nějakou dobu potýkám s náhodným zpomalením prakticky v kterémkoliv místě aplikace. Měl jsem podezření, že to možná způsobují některé procesy v pozadí androidu - například aktualizace aplikací, tak jsem si tam nějaké teď spustil, ať se mi aktualizují, a chová se to opravdu podobně.. někdy až sekundu i víc se to zastaví, občas i zapraská ve zvuku, což mi telefon dělá, když je už úplně v p*či.
Setkal se s tím tu někdo? Resp. jak se vypořádat nebo nevypořádat s tím, že aktivity androidu v pozadí zastíní vaši hru? Zkoušel jsem hrát nějaké jiné hry z marketu a nevšiml jsem si zpomalení, ikdyž ty aktualizace je zpomalují stejný způsobem. Ale zkusil jsem si i automatické aktualizace vypnout, a stejně se to někdy stane. Testuju to třeba půl hodiny a je to v pořádku, a někdy hned po spuštění nebo prostě náhle to na chvíli se zadrhne. Po chvíli to třeba zas sviští. Nevím, co si o tom myslet. Posílám tam taky nějakou menší komunikaci přes internet, tak mám i podezření, že tyhle netový asynchronní tasky tam v pozadí můžou dělat neplechu. Zdá se, že když si vypnu net, tak se to zpomalení nestane. (ale těžko říct.. se to kolikrát dlouho tváří v pohodě a pak bum zas)
Uf :) Už fakt nevím. Snažím se optimalizovat, dočasně eliminovat některé výkonově náročnější části, ale tím to zdá se nebylo. A projevuje se to kdekoliv v aplikaci (třeba v menu, kde mi na plynulosti moc nesejde, každopádně tam nic moc náročného není)