• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    MICCY
    MICCY --- ---
    Zdravím, potřeboval bych poradit. Mám před sebou projekt kde potřebuji do SQLite databáze v mobilu dostat co nejefektivnějším způsobem data z MySQL databáze na webu, ta ovšem obsahuje pro účely mobilní aplikace redundantní data, takže export z MySQL -> SQLite nepřipadá v úvahu. Přemýšlím o řešení, nechat si na serveru vygenerovat xml nebo CSV soubory, ty pak v mobilu naparsovat a nastrkat do tabulek. Ale nevím zda-li je to dobré řešení?

Děkuji předem za každý názor, radu, link či zkušenost s podobnou záležitostí.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    ROTTWEILER:
    RAFIGA:
    ja jen doplnim :)
    to bylo na konektor. na to hekani spravna sekce je tu :
    [ Speed-dating srazy v Praze - lidi, terminy a mista, proste organizacni klub ]
    RAFIGA
    RAFIGA --- ---
    Zdravím, neumí někdo tohle?

mám Kindle Fire a :

1. má tam rozbitý konektor na napájení

2. potřebuju heknout a nainstalovat normalni android
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    Mám ve webview formulář (zkoušel jsem i stránku s pouze jedním input textem) a na tabletu mi nejde do formuláře psát. Nesetkal se s tím někdo?
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    FLYBOJ: aspon si uprimny :)
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Mimohodem tenhle projekt sebral dost casu a mnoho mych (grafickych) zakazek. Cili, pokud by nekdo potreboval vypomoc s nejakou hrou nebo appkou byl bych eventuelne k dispozici :) V prekladu na plna usta = pomalu mi dochazeji penize a shanim nove ksefty.
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    ZACK: Diky:)
    ZACK
    ZACK --- ---
    FLYBOJ: Vypada to luxusne :)
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    VIRTUALVOID: Az bude test verze, muzu ti ji kdyztak poslat;) No a pokud promocodes budou, nejake urco rozeslu.
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    FLYBOJ: dufam, ze dostaneme promocodes ;)
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Nase prace na nove hre pomalu finisuji, tady je mala ukazka, na cem zrovna delame:

Jde o logickou hru ve ktere jde o to matchnout spravny par za pomoci svihu prstem a posunutim tak ruznych objektu po mape v gridu. Prace zacaly kolem dobna letosniho roku. Odhad data vydani je pak na cca rijen/listopad.

MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pls.. k te appkovske statistice neni nic rozumneho, co by vytvorilo report pro zakaznika?
    to to musim screenshotovat nebo se prehrabavat tema CSV, ktere to umi exportnout?

nebo jak to delate?
    GORG
    GORG --- ---
    Nemáte představu, jak funguje ten Google market co do novinek? Které app se tam ukažou a z jakého důvodu.. stahovanost, hodnocení, popis, titulek resp. dlouhodobá historie autora?
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Ahoj, vyporadal se tu nekdeo s podminkama pro distribuci na amazon appstore? Konkretne s Tax Identity Interview?
    "In order to comply with United States Internal Revenue Service tax regulations, the Amazon Mobile App Distribution Portal requires a tax identity to be completed by all account holders. Your tax identity must be completed if you intend to submit paid apps or apps that contain in-app products or which otherwise generate royalties or other payments to you from Amazon."
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    DRIZDIK: tak jsem udelal a do appstoru mi to nepustili, ze krom poznamky, ze to nema nativni ios tlacitka a ovladaci prvky, tak jeste psali, ze jim tam chybi nektere ficury a z duvodu, ze "Apple and our customers place a high value on simple, refined, creative, well thought through interfaces.", tak tohle je nedostatecne.

na google play je to k okuku tady: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.ostryweb.dokoran2013
    DATEL
    DATEL --- ---
    ROTTWEILER: Díky, podívám se na to a eventuelně tedy zůstanu u ABS.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    DATEL: Není potřeba používat nic navíc, ale lidi na sociálních sítích píší, že ta implementace od Google trpí problémy a raději stejně používají ActionBarSherlock a navíc má taky to, že už se ABS používalo a jsou toho plné diskuze, což se hodí při řešení problémů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam