• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    MICKEY_MOUSE: Když neví ani firma, která to programuje, tak je problém u nich mezi židlí a klávesnicí. Tady ti s tím nidko asi neporadí. Hlavně když iOS i Android používají webkit pro vykreslování.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    MICKEY_MOUSE: V tom pripade at se tady zepta nekdo, kdo do toho aspon trochu vidi a dokaze napsat nejaky detaily. "Je to rozbity, pomozte, nejsem koder takze nemuzu rict podrobnosti" je na nic.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    DRIZDIK: Oni právě nevědí co s tím a hledají řešení nebo aspoň kde je chyba. Programuje se to na Macu, vytváří na PC, a na obojím jsou výsledky shodné. Pak se výsledek vypublikuje pro web, Appstore a GooglePlay a na Androidu to vypadá jinak.
    A děje se ještě jedna věc, že se texty posouvají o kousek nahoru než jak mají být. Opět pouze na Androidu. Na Macu i na PC to je správně.
    Ten editor i tabletové časopisy, které z něj padají, jsou celé v HTML5, je to tedy v podstatě "webová stránka". To jiné chování písem na Androidu je dost problém.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    MICKEY_MOUSE: Aha, tak to se budeš muset obrátit asi na ně. Vypadá to, že je to česká firma, tak by to neměl být problém.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    DRIZDIK: editor se jmenuje Triobo - www.triobo.com
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    MICKEY_MOUSE: Tak to fakt nevím, co to používá na pozadí a jak to funguje. To moc s vývojem pro Android nesouvisí pokud používáš něco úplně jiného, kde to klikáš ve WYSIWYGu.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    MICKEY_MOUSE: A jak se jmenuje editor?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ROTTWEILER: Já nejsem kodér, takže nevím. Mám jakýsi wysiwyg editor na výrobu tabletových médií, do kterého nakopíruju písma, obrázky, videa... a pak s tím jen pracuju. Takže tohle nevím ani nijak nezjistím.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    MICKEY_MOUSE: A jak ho používáš? Máš ho v assets a voláš setTypeFace?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, mám font, který používám v tabletovém časopisu. V PC editoru to písmo funguje v pořádku, v časopisu staženém z AppStoru taky, ale v androidí verzi se ten font nahrazuje nějakým jiným. Netušíte důvod?
    Jedná se o tento font: http://www.fontsquirrel.com/fonts/list/find_fonts?q%5Bterm%5D=bevan&q%5Bsearch_check%5D=Y
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    ROTTWEILER: diky, to vypada dobre, kouknu na to.
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    ROTTWEILER: a je updatovaná, což většina knížek není. forma je subscription. dobrá věc.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    RADDINO: Já doporučuji http://commonsware.com/Android/ je to kniha, ale probírá všechno.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    RADDINO: Ja na COurseru koukal a byla pekne podana.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    RADDINO: zrovna ho projíždím.
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    CUCHULAIN: zkousel nekdo ty kurzy? hledam furt neco dobryho z ceho se ucit. nasel jsem ted online kurz na coursera.org, je to v aj a je to podle me velmu hezky vysvetleny, ale u ukolu se nechytam, tak hledam i neco jinyho.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    TKTZ: To má smysl pouze pokud je ten tvůj XML dokument větší a má více tagů. Jinak je to zbytečná režie pro jeden tag.
    TKTZ
    TKTZ --- ---
    ROTTWEILER: diky, vyresil jsem to ale podle tohodle : http://stackoverflow.com/a/7773270/1845309
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    TKTZ
    TKTZ --- ---
    Ahoj, mam String response = "<status>TRUE</status>" ; a potrebuju z tohodle "xml" stringu dostatat tu hodnotu zase do dalsiho stringu, ktera je uzavrena v tazich <status>HODNOTA</status> ... Nejake tipy jak to udelat co nejjednoduseji a nejelegantneji ? diky dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam