• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    DATEL: Zkus kouknout na nějaký knihovny co to řeší a na pozadí JNI používají. viz https://github.com/Trinea/android-open-project/tree/master/English%20Version#7-multimedia
    DATEL
    DATEL --- ---
    Ahoj, prosím vás, použil jste někdo JavaCV, ideálně v poslední verzi 0.9 ( https://github.com/bytedeco ) a podařilo se vám to rozběhat? Problém je, že pak ty knihovny OpenCV volají různé metody "java.awt.", které nejsou k dispozici. Na netu jsem žádné řešení nenašel :(

Případně paralelní dotaz - povedlo se někomu rozběhat jednoduše jakoukoliv JNI knihovnu pro zpracování velkých obrázků, ve smyslu ořezu, otočení, zmenšení, uložení? Už jsem myslel, že řešením bude https://github.com/paulasiimwe/Android-ImageMagick - jenže fungoval je do doby, kdy jsem použil jen ořez, případně k tomu otočení, při další editaco (zmenšení) už OS shazuje aplikaci, nejspíš na nedostatku celkové paměti systému.

Už jsem dost zoufalý, nebo kdybyste někdo vědět klidně o nějaké funkční placené knihovně, jednoduše použitelnou ve smyslu přidám .jar a .so knihovny a v java kódu použiju pár metod, co potřebuju... Zkusil bych to protlačit ve firmě. Prostě cokoliv, co bude fungovat, aniž bych nad tím musel trávit další týden práce :(

Samotné OpenCV nebudu asi moci použít, mají to teď předělané na samostatného managera kvůli sdílení mezi aplikacemi a to by mi neprošlo u zákazníka, kdyby se muselo doinstalovávat cokoliv dalšího, nehledě na to, že to má spoustu desítek megabajtů.
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    ahoj, nemate tu nekdo zkusenost s unity+detekce gps+android? vsechno slape jak ma az na drobnej bohuzel dulezitej detail: falesne se mi vraci informace o povoleni gps od uzivatele a inicializacnim stavu lokalizacni sluzby. oboje se vesele tvari jako ok ikdyz mam sluzbu zakazanou a prichozi souradnice jsou pak nesmyslne. nemate tip cim by to mohlo byt?
    GOLDSTAR
    GOLDSTAR --- ---
    DACAN: děkuji moc
    GOLDSTAR
    GOLDSTAR --- ---
    ahoj nemáte prosím někdo funkční Link na javu JDK pro win32?
    bez spamů a dalších blbin nejlépe.
    děkuji
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    DATEL: Jeste bych zkouknul, kde se pousti komplet Lint, kterej tyhle warningy tvoří.
    BLAMI
    BLAMI --- ---
    DATEL: Android Studio nepouzivam, ale u IJ Idea (na ktere je afaik postavene) jsem se v urcitych Debug konfiguracich setkal s tim, ze v Debug modu si to IDE do class dorvalo vlastni konstruktory (pretizilo nebo spis owrapovalo ty moje) kvuli nejakym ladicim waypointum, kde to treba pomoci nejakeho RPC posilalo urcite informace o objektu (nebo objekt samotny do remote debuggeru, apod.)
    Cekal bych ze tohle bude podobny duvod. Konec koncu, do tech v Debugu zkompilovanych .class souboru se muzes podivat (jsou zakopane nekde v tom projektu.)
    A nebo to bude neco jednodussiho (zkus se do te Debug konfigurace mrknout, jestli tam ty varovani/errory proste nejsou "odskrtnuty"). Pravidlo ale byva, ze Debug build je mnohem prisnejsi nez Release.
    DATEL
    DATEL --- ---
    Ahoj, dotaz k těm, kteří používají Android Studio. Mám převzatý kód, který upravujeme už delší dobu, zatím jen v debug buildu. Když jsem chtěl vytvořit release build pro GP, tak mi AS začalo vyhazovat kupu chyb:

Error:Error: This fragment should provide a default constructor (a public constructor with no arguments) (cz.xxx.xxx.xxx.fragment.xxxDialogFragment) [ValidFragment]

Vím o co jde a postupně to opravuju, ale zajímalo by mě, proč to neřve už při tom debug buildu?! Tohle byla celkem nečekaná podpásovka... :(
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    neobdrzel tu nekdo nahodou chybu BM-CCH-18 ? Resp. nevi nekdo co to je za sajrajt a cim je zpusoben? Vypada to, ze to je nejakou zmenou Google play co vesla v platnost 1.8. a nejsme jedini kdo si na tom namlel
    Google Play
    https://play.google.com/about/developer-content-policy.html
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    nemel byste nekdo zajem o nfc ring (http://store.nfcring.com/products/signature)? objednal jsem si ho ve velikosti 10,5 a ani po tydnu jsem si nezvyknul na cizi teleso na prstu, takze ho mam doma nevyuzitej. kdyztak posta.
    EMERICA
    EMERICA --- ---
    DRIZDIK: Tak dik, nakonec to slo nekam do servisu. Vim ze to patri do jineho klubu, ja na to nemam moc casu a nemuzu si dovlit je bricknout:)
    EMERICA
    EMERICA --- ---
    Ahoj, potrebuji root telefonu Galaxy S5, Praha - Nusle, 728 988 957 mam na to tak 2-3 hodiny, odmena tak 1000,- , ma nekdo zajem?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DACAN: v Seznamu, WP aplikace :) Ale podobne zazitky mam i z predchozich mist jinde.
    DACAN
    DACAN --- ---
    LITTLELI: i++;
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    DACAN: to zažil imho každej
    DACAN
    DACAN --- ---
    NECROMAN: kde delas? Je videt, zes uz neco zazil :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    PISKVOR: to je samozrejme take pravda, skoro kazdy zakazanik "nevi, co chce, ale neda pokoj, dokud to nedostane".
    Plati to bohuzel casto i v ramci jedne firmy, kdy je hotova treba aplikace pro iOS a produktak chce aplikaci pro Android a zadani pro mobilni tym ve firme je ve stylu "podivejte se, jak to na iPhonu vypada".
    TIGU
    TIGU --- ---
    NECROMAN: Na vysoké nám v zásadě vymlouvali dělat cokoliv, co není popsané ve smlouvě. Uděláš něco navíc a náhodou zrovna tam bude chyba nikomu nevysvětlíš, že je to bonusová část. Budeš mít průser ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam