Error:Android Dex: [pexeso-android] Unable to execute DX
Error:Android Dex: [pexeso-android] java.lang.IllegalArgumentException: method ID not in [0, 0xffff]: 65536
Error:Android Dex: [pexeso-android] at com.android.dx.merge.DexMerger$6.updateIndex(DexMerger.java:500)
Error:Android Dex: [pexeso-android] at com.android.dx.merge.DexMerger$IdMerger.mergeSorted(DexMerger.java:275)
Error:Android Dex: [pexeso-android] at com.android.dx.merge.DexMerger.mergeMethodIds(DexMerger.java:489)
// WTF? Přidal jsem do projektu knihovnu ZipLibrary od Googlu - helper pro načítání APK expansion packu, a spolu s tím taky musel dát update Android SDK manageru na novější verzi.
Už jsem se teda párkrát s podobnou Dex hláškou setkal a je to jednou z největších nočních můr android vývoje imho
Z tohoto teda nejsem moudrý:
http://stackoverflow.com/...on-to-dalvik-format-failed-unable-to-execute-dex-method-id-not-in-0?lq=1
Zároveň taky kompilátoru začala vadit řádka v manifestu:
<meta-data android:name="com.google.android.gms.version"
android:value="@integer/google_play_services_version" />
Že prý žádná taková třída neexistuje. Když mu tam vrazím pevné číslo místo té konstanty, výsledkem je ten dex error, tak nevím, jestli to souvisí. (Zip library modul jsem zkusil dát pryč z projektu, nepomohlo, ani clean a restart). Uvítám radu, dík.