• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    DATEL
    DATEL --- ---
    DRIZDIK: aj, tak to je blbý :( To budu muset hned nareportovat managementu, ať to začne řešit se zákazníkama, díky za info.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    Problém bude, že se všechy appky budou muset udpatovat, protože práva můžeš odebrat na Lku i appkám, který mají target nižší.
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    Třebas tohle je `super` https://stackoverflow.com/...trip-and-pagertabstrip-with-support-v4-version-23-0-0/32379051#32379051
    Dost regresí a ono i v Play services to není úplně v pořádku, třebas různé problémy s Proguardem. Je to dost takové "tested on humans" :-)
    DACAN
    DACAN --- ---
    DATEL: jasne, jen na M.
    Btw. se StageFright updatem nam upravili chovani getRunningAppProcesses, kterej se security updatem nesouvisel a stejne to lidem prelizli na Lku, takze muzou, kdyz by chteli :D Samozrejme ne na ROMkach dalsich vyrobcu.
    DATEL
    DATEL --- ---
    DACAN: ale to odebrání bude jen u zařízení s Android verzí 6.0 a novější, ne? Do starších verzí to těžko dostanou, nepředpokládám, že to je součást Google Play nebo tak něčeho, co se dá aktualizovat?
    DACAN
    DACAN --- ---
    DATEL: moznost odebrani se tyka vsech i ne-target M. Pokud netargetnes Mko, tak mas jedinou vyhodu: nemusis si znovu rikat o permissions, ktere uz jsi nabyl.
    DATEL
    DATEL --- ---
    DACAN: díky moc, to jsou teda radosti, už vidím tu kupu podmínek :( Jestli jsem to dobře pochopil, tak se to týká jen aplikací zkompilovaných s targetem na to nové API M, ikdyž ta aplikace pak poběží na Androidu 6.0 ?
    DACAN
    DACAN --- ---
    DATEL: V souhrnu jde o to, ze prava ti muze user za lifetime aplikace kdykoliv odebrat, takze musis neustale checkovat pred kazdou akci, ktera prava vyzaduje.
    DATEL
    DATEL --- ---
    LITTLELI: DRIZDIK: DACAN: v dokumentaci jsem našel akorát popis nových věcí (např. PercentLayout), ale jinak vcelku nic... můžeme mě prosím nasměrovat na nějakou stránku, kde jsou popsané nějaké ty problematické věci, o kterých se zmiňujete, např. s právama? Díky moc.
    DACAN
    DACAN --- ---
    DATEL: tak to se pak asi rychle proberes ze zimniho spanku :D
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    LITTLELI: Hodně srandy bude s těma právama, pokud ti je někdo odebere pro starší appku. Ale chybělo to a pozicování pomocí procent jsem taky kolikrát dělal ručně a ten support se bude hodit.
    DATEL
    DATEL --- ---
    LITTLELI: nestraš, co se děje? Teď přes léto máme vývoj v útlumu, takže jsem ještě žádné novinky nezkoumal...
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    tak jaké máte zkušenosti s novým SDK a support knihovnama? "jásáte" stejně jako já?
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    JADER_NOMAK: Záleží co provozuješ za systém .. S Linuxem jsem spokojenej na 128GB SSD, s Windowsama jsem se nevešel protože zabrali jen pro systém strašně moc místa.
    JADER_NOMAK
    JADER_NOMAK --- ---
    PAYAXY:
    FALCO:
    ANONYM_CZ: ok ok :) vezmu tedy čtvrt terabytový... to by asi mohlo stačit na OS, programy etc.
    ANONYM_CZ
    ANONYM_CZ --- ---
    JADER_NOMAK: SSD je must have od chvile, kdy s nim delas a pak mas pracovat na kompu, kde neni) Ja nemam DVD mechaniku, kterou bych vymenil za druhej disk, takze jsem skoncil tak, ze mam na SSD vsechna data - OS, programy, zdrojaky, virtualky - a uz zpet nechci .. 8 GB pameti pro zacatek staci, to kdyztak prikoupis
    FALCO
    FALCO --- ---
    JADER_NOMAK: proste ta rychlost disku s klasickym je nesrovnatelna, spousty veci bezi pozorovatelne rychleji (poctinaje velice rychlym startem systemu (za predpokladu ze budes mit system na SSD)) az po kompilacni casy (teda zalezi na tom jaky mas build chain, na android to asi nebude tak kriticke). Asi bych s nim necekal, zasadni je na SSD mit nahrany operacni system (jako da se pockat, naklonovat...)
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    JADER_NOMAK: must have ;-)
    JADER_NOMAK
    JADER_NOMAK --- ---
    ALMIGHTY88:
    FALCO: a to je ten SSD must-have nebo je to jako spíš lepší a doporučený to mít ? vůbec se v tom nevyznám a volil bych uplně naslepo... koupil bych ho asi se zpožděním...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam