• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    VICSYL
    VICSYL --- ---
    MUTHA: imho staci otevrit novy terminal....
    LEIN
    LEIN --- ---
    MUTHA: tzn ze neni nastavene v "PATH". druha zprava uz je OK :D
    DACAN
    DACAN --- ---
    MUTHA:
    - vidi tvoje studio tvuj emulator? tzn kdyz stisknes PLAY, vybiras si v dialogu ze zarizeni ten emulator?
    - kdyz napises do commandline "adb devices", je tam tvuj bezici emulator?

v pripade, ze bys mel nejaky problem s Emulatorem jako takovym (z tveho popisu nelze rici), tak muzes vyzkouset jeste https://www.genymotion.com/ pro vylouceni tohoto.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    tl;dr zpetnou podporu zajistuje vyrobce ROM a ten se ti na to vyjebe protoze je to prilis mnoho prace pro kazdou kombinaci co uzivatel muze mit. (A o data jsi prisel kdyz jsi tam tu ROM nahral)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TRAVIX: "ROM" uz davno neoznacuje ROM cast operacniho systemu (To skoncilo s Windows Mobile 6)

Dnes se tim oznacuje balicek pro Rozdeleni pameti do oddilu (boot, recovery, system, userdata) a jejich nasledne prepsani z binarniho image.

Balicek muzes pripravit, ze rovnou bude vse jako nove (Vyrobci to tak vetsinou maji.)
    Nebo nekdo prepise jenom recovery a spoleha na to, ze udelas hard reset.

Nicmene to pravdepodobne neni smycka, ale chyba pri boot a nebo pri init. Jenom nevidis co se stalo, protoze je to schovane za logem.
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    Zdravím, mám takový technický dotaz: Pokud nainstaluji novou rom, případně upgraduju na novou verzi, je prakticky vždy potřeba factory reset. Pokud ho neudělám, systém sice bootuje, ale nenabootuje, zkrátka uvízne v nějaké "nekonečné smyčce". Je to naprosto běžný jev a děje se to prakticky vždy... Neví někdo, PROČ se to děje?
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    MRDAC_BEDEN: V emulatoru je to občas problém, jak tu polohu do emulátoru dostáváš? Zkoušel jsi Genymotion?
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    Ahoj,
    mam problem se ziskavanim polohy v emulatoru (zkousim Android 5.1 a 7).
    Pouzivam:
    Android Studio 2.2.1
    Build #AI-145.3330264, built on October 6, 2016
    JRE: 1.8.0_76-release-b03 amd64
    JVM: OpenJDK 64-Bit Server VM by JetBrains s.r.o

K ziskavani polohy pouzivam: https://github.com/mcharmas/Android-ReactiveLocation

Vyvojove prostredi ve vychozim nastaveni, zdrojove kody jsem prevzal. Netusime co kde muzu mit spatne nastaveno?

V emulatoru mam pro aplikace povoleno sdileni polohy.
    Na mobilu vse funguje OK.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    Pouzivate nekdo "cctools"
    DATEL
    DATEL --- ---
    Ahoj, dotaz na vás, kteří používáte Android Studio a Git. Dá se nějak nastavit, aby ukazatel změn v kódu, který je vlevo s číslováním řádků, detekoval změny ne k poslednímu commitu, ale k nějakému dřívějšímu, který určím? Já nic takového nenašel.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MCKIDNEY: V busyboxu není, na to je složitý, ale bývá v některých APKčkách spolu s ním.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    PISKVOR: Nasel jsem nekolik baliku, ale vzdy to bylo neco podezreleho a nebo jsem nechtel to co je k tomu pribalene.
    BusyBox me nenapadl, drive tam rsync nebyl :D

Taky jsem dohledal, ze to jde na prasaka:
    ./configure --host=arm-linux-gnueabi CFLAGS="-static"

Diky
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MCKIDNEY: Z jinýho konce: kterou verzi protokolu potřebuješ, případně který patche? Vanilla 30 zvládá leccos, a třeba s no-root busyboxem je included, nebo i s BotBrew (root).
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Zkousel jste nekdo kompilovat RSync pro Android?
    Nasel jsem nekolik starsich zdroju, ktere tvrdi ze to jde bez upravy kodu.
    Nenasel jsem aktualni binarku z rozumneho zdroje.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MAKROUSEK: No, jestli provozují web na Androidu, tak mají úplně jinej level problémů ;)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PAYAXY: Asi proto hledaj toho developera :-)
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    ALIJEN: HTTP/1.1 500 Internal Server Error ;-)

CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    REDTIME: Dekuji, mrknu na to.
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    REDTIME: tohle jsem nemyslel. Měl jsem na mysli nejaky "Apache pro android". Koukam ze se to resi tady:

apache, mysql pro android • AndroidForum.cz • Otevřená komunita pro otevřenou platformu - Android mobily a tablety
    http://androidforum.cz/apache-pro-android-t8114.html

Resil jste nekdo neco podobneho?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam