• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    ZONICEK: Skoro nic neni puvodni, takze smele do toho. Ja spis mel problem ze jsem udelal neco co tu moc neni a je to spise pro sikovnejsi lidi a mam stejne spatne hodnoceni jako konkurence :)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ZONICEK: Jasne, vzdyt temer zadna z velkych firem nemela puvodni napad. Pred Airbnb bylo hafo appek, pred Facebookem byl friendster, myspace a takdal.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Ahoj, řešili jste někdy problém, že jste měli nápad na aplikaci, ale už jí někdo měl s špatnou reklamou a špatně promakanou? Třeba že bych chtěl aplikaci na restaurace, kde dělají gluten free pokrmy, ale už jsem jí na google play našel? Je možné vytvořit další, konkurenční? díky
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    ADAMH: ta nedávno uvedená funkce mazání nefunguje? Jedině pak nastavení na nula regionů, což u multiAPK, předpokládám, nedává smysl.

DRIZDIK, JOHNY_G, ADAMH: Díky, zkoumám proveditelnost řešení, kdy jsou dva projekty (různí developeři) v jednom kontejneru (bundle id) - prostřednictvím multiAPK... Prošel jsem si co musí být splněno a - ne že by to nešlo - ale je to harakiri, zejména žonglování s version codes napříč různými projekty.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    MIKULAS: Co máš za dotazy, pár appek jsem v tom režimu měl i z důvodů ABI splitu a feature setu
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    ADAMH: Ale můžeš ho deaktivovat, aby se k němu aspoň nedostali noví uživatelé. Pokud si někdo něco nainstaloval v minulosti, tak už to má navěky k dispozici, i kdybys tu aplikaci ze Storu stáhnul úplně.
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    JOHNY_G: tak to mame podobne, take mam takto dve aktivni verze, nicmene se me nedari tu starsi smazat, bude tam asi na veky
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    MIKULAS: Definuj zkušenosti :-). Mám nějaké aplikace, které se v tomto režimu ocitly implicitně, protože jsem posunul minSdkVersion a dosavadní uživatelé tak stále dostávají staré APK (noví mají smůlu). Explicitně to používáme pouze pro Wear OS u jedné aplikace.
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    Ahoj, nemate prosim nekdo zkusenosti s "multiple APKs support" pod jednim uctem Google Play?
    Multiple APK support  |  Android Developers
    https://developer.android.com/google/play/publishing/multiple-apks

Mel bych par drobnych dotazu, ktere jsem nevygooglil...
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    GIOMIKY: Ano, logiku můžeš ponechat v C a nechat jí bežet na pozadí a nabinduješ si rozhraní do Javy, pomoci kterého to zpřístupníš v UI. To je asi nejjednodušší postup
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Ahoj, existuje moznost portovat c aplikaci na droida?
    AZIM
    AZIM --- ---
    Ahoj, rovnou hlasim ze mam noob question .... stahnul jsem si Flight Lite ikony a nejaky tam chybej, prijde mi ze je nekdo vzal z linuxu (pulka z nich vypada jak Faenza status ikony) no kazdopadne nejake applikace to nema a tak jsem si rikal ze to APK otevru v androidim SDK a upravim si to. SDK mam, APK v tom otevru, ikony tam vidim ale nejsem si jistej ze to bude tak easy jako na unixu, dodrzet naming konvenci a bude to stacit ? Musim upravovat i ten instalacni manifest ?
    nejaky GTK temata jsem pro XFCE delal a tak jsem si rikal ze tohle bude cesta jak se s tim androidim sdk seznamit, predem diky za info
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    a také existuje třebas https://android-arsenal.com který tu byl zmíněný naposledy před snad 4 roky.
    JINX
    JINX --- ---
    RADDINO: Asi bude existovat weekly newsletter a awesome na githubu.
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    Doporučíte nějaký news feed z oblasti vývoje pro Android, novinek, zajímavých knihoven apod? Něco co si večer naklikat do Pocket a přes den přečtu v metru. Díky
    CALIBOS
    CALIBOS --- ---
    KAZATELL: Krátká odpověď: Ne :-) dlouhá odpověď: v případě existující dokumentace a SDK k té krabičce ano, ale cena takové aplikace bude klidně přes 50 000,- :) (2000,- za hod programování). Při existenci všelijakých chromecastů atd je to čistý ekonomický nesmysl.
    SUK
    SUK --- ---
    FRENNET: Zeptam se, co je to HTPA? Co jsem nasel na googlu moc na programovani nevypadalo :D
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    zeptám se jako úplný neznalec těchto technologií a programování, ale mám krabičku (od BlackBerry) která fungovala tak že se k ní připojí přes BT telefon a krabička se pak připojí přes VGA na monitor a tím se streemuji prezentace v telefonu a tak. Bohužel to jelo jen přes nějakou apku v BlackBerry s OS 7.**** jde napsat nějaká apka na android jen s pomocí tě krabičky, nebo je k tomu potřeba i původní aplikace a klíče a podobně?
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    hfgl
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    poptavka:
    kamos hleda cloveka co by umel flashnout cinsky tablety vykoupeny z insolvence od nejmenovane ceske firmy. jedna se o vetsi pocet kusu. pokud je tu odbornik co by zvladnul podobny ukol, prosim volejte na 604 982 095, pan Kodym; do patku potrebuje podat nabidku (kterou nepoda dokud si nebude jisty ze tablety pujdou preflashovat), takze je nutne jednat velmi rychle. pan je velmi seriozni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam