ADAMH: ha! diky; jsem debil
(to jsem mohl/musel byt ja - mam tam job, ktery , kdyz uz je to stazene, overuje existenci nove verze na netu, ale prvni "cistou" instalaci delam vzdy jako manual download pres... ... ... chrome)
===
coz me privadi na jeste jinej dotaz: neznate nejaky doporucenihodny "framework" na planovani zavislych jobu/asynctasku?
jedou mi tam - zatim - asi 3 male background tasky, ktere se musi spoustet ve spravnem poradi, pricemz jeden z tech tasku se spousti v nekolika iteracich (a cele to, na zivem prostredi, zabira radove tyden - ve vyvoji si ty tasky poustim v horizontu sekund/minut/hodin.)
konkretneji:
1) job, co se nemusi povest a muze se pokracovat dal je overeni nove verze programu
2) job, co stahuje z netu dalsi sadu tasku, pricemz overuje, zda tuhle sadu uz nezpracovaval - bud takovou sadu najde a pokracuje se dal, nebo se rescheduluje (na zivem o 24 hodin), pricemz reschedule tohoto jobu rovnou pousti i check na novou verzi [ergo zacina se znova od 1]
3) na zaklade nove sady ukolu se zacnou schedulovat ty tasky (paramtery mam [ukol, pocet opakovani a delay mezi jednotlivymi opakovanimi]) a kdyz vsechny tyhle subtasky skonci, tak chci znova na [1, 2]
ted to delam tak, ze mam jednu zastresujici JobService, ktera provozuje specificke AsyncTasky (s execute().get()) a tuhle JobService ovladam (schedule/cancel) pres aktivitu pomoci Broadcastu
a zaroven u toho premyslim, ze bych si to napsal cisteji, avsak nechci vynalezat kolo - a me android dev google fu mi furt dava jen veci, co me nezajimaji...