• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    Nezná někdo nějaký hack nebo nejlépe legitimní způsob, jak sfunkčnit nahrávání hovorů na nových androidech?

Může to být i poměrně vendor specific věc. Jelikož mám pod kontrolou i nákup zařízeních na kterých bude aplikace provozovaná.

Děkuji za každý hint.
    DACAN
    DACAN --- ---
    DRIZDIK: tusim, ze jsme to take tak delali. nechapu, ze tam neni nejaky handler.
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    DRIZDIK: Asi to tak nejak udelam.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    ADAMH: Nejsem si jist kdy se v tvém případě začne načítat, jestli si to SDK řídí samo a udělá to až při přidání do UI, tak bych ji zobrazoval někde skrytou na pozadí a pak ji jen změnil visibilitu
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    DRIZDIK: ma se objevit po skonceni cinnosti co ta app ma delat, tj testu pripojeni
    ROTTWEILER: taky to vidim asi jako jedine reseni, napojit na nacteni reklamy s nejakou pojistkou pro pripad nenacteni
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    ADAMH: Já tenhle problém řešil, že jsem tu reklamu dával do UI až potom, co byla úplně načtena.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    ADAMH: Jaký máš use-case? Recycler nebo prostě že se neobjeví ihned na hlavní stránce?
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    Řešil jste někdo nejakou formu preloadu reklam v admobu? Co jsem našel tak toto umožnuje https://developers.google.com/admob/android/native/start ale to je jen pro pár vyvolených.

Pokud použiju standartní adview tak tam mám odhadem 1-2 sekundy prodlevu než se reklama načte, to se mě nezdá moc funkční.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    ADAMH: Tak ještě máš možnost definovat maxSdkVersion v manifestu a Play by to pro dané telefony nemělo listovat. Tím by ses ochránil před špatným hodnocením.
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    DRIZDIK: Podle me to zaříznou natvrdo, podobně jako začli aplikovat limity na počet skenu za 2 minuty na SDK 28 i kdyz app byla pod nizsim SDK. Navic ted co lze do google play nahrat jen appku s aktualni sdk tak by to bylo i tak bez updatu do konce zivotnosti.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    ADAMH: A víš jak se to bude chovat když budeš mít target stále na nižší verzi?
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    Co jsem zjistil tak google support nedela :) a resi to dost lidi, to zda to vratej je nejiste ale zcela jiste o problemu vedi.
    JINX
    JINX --- ---
    Mi to podle webu androidu v Q tak tragicke neprijde. Nechce se ti napsat na support android devs at k tomu poslou nejake vyjadreni jak se to ma spravne delat a pak se s nami podelit o odpoved?
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    Proboha, neni nahrada. Skenování wifi sití v okolí zařízení žádná jiná knihovna neudělá, už ted použávám nejpřímější přístup a přímější není. A knihovna by nabídla jen prostředníka k tomu co už ted používám a náhradní API od Android OS není.
    JINX
    JINX --- ---
    ADAMH: Prave pro toho vyvojare tam ta anotace je. Takze si to musi vyresit on, bud pouzije jine aktualni API, nebo knihovnu, nebo si to napise sam.
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    JINX: Nemuze hlidat vyvojar. Za tu deprecated funkci neni zadna nahrada. A jak jsem psal, jedine co me napada dat tam maxSDK tusim ze jsem to nekde kdysi davno zahledl ale to zda to je funkcni a google play by se tim ridil opravdu netusim.
    JINX
    JINX --- ---
    ADAMH: No ale to by si mel hlidat ten vyvojar. Nepustit do Store appky ktere vyuzivaji deprecated veci by bylo asi fajn - ale precejenom by to mela byt spis starost vyvojare dodat funkcni vec do Store.
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    JINX: no nadsazce ze neni moc zrovna asi spravne prodavat neco co stejne nebude mozno dale vyvijet a vydavat, jednoduse proto ze od Q to nebude funkcni a google play ani neumoznuje mam pocit dat maxSDK ci neco takoveho aby to jen dojelo vklidu bez updatu
    JINX
    JINX --- ---
    ADAMH: Uplne nerozumim te nadsazce. Je tam anotace deprecated.
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    Nadsázka: prodám mobiní aplikaci wifi analyzer, 1M+ stažení, 145k aktivních instalací, značka od Androidu Q přestane fungovat a nasraní uživatelé budou dávat 1 hvezdu a stěžovat si developerovi nikoli googlu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam