BAT: Také jsem používal, znám. :) Pak jsem měnil telefon nebo přestal být po nějaké aktualizace pro mě použitelný? Už si bohužel nepamatuji.
Mám ted Realme v tom byl přehravač co byl i použitelný, ale zase donutili mě k aktualizaci a teď ten přehravač je ugly. (bohužel je to nějaký systémový, takže nejde dát ani revert.) A začíná otravovat o povolení aby mi mohlo zasílat nějaké oznámení. Ne děkuji nechci spam obtěžování. Nechci při každém spuštění řešit že chce po mě nějaké povolení nebo aby fungoval že musím stáhnout aktualizaci. U bankovní apky, ok. Ale u přehravače? Na co?
Ono vůbec byl a je problém najít přehravač co přehrává či vidí složky. A že jsem od mnoha uživatelů, viděl tohle jako docela častou vítku.
Ani equalizer nepotřebuji.
Prostě nechci být otrok spamu, čím dál častěji nějaké za mě formy měsíčního výpalného, dožadování se nějaké pozornosti, neustálých aktualizací oničem nebo zhoršujících funkčnost, dělat nějaké opakující se rutiny, jako třeba aby mě v noci neprobudila nějaká notifikace, kdy nevím jestli je to sms a nebo jen spam notifikace aplikace.
A co teď používáš za přehravač?
Já jsem zvažoval jestli se nepokusím oživit nějakou tu svou starou MP3 na tužkovou baterku, jen je problém že má jen 521MB a nedá se rozšířit. :D