GENERALLZ:
ad to ovoce. No nemusim ti říkat jakou nádhernou cenu by mělo vysnít si krásné veliké ovoce a pak jestě ho někde uplně zčista jasna objevit! Ale souhlasim s teobou - a tady se dotýkáš jedný velice důležitý věci - jestli budu jednat "jakože to ovoce existuje" a ono nikdy jsem ho ještě nejedl. Je to přinejmenšim... neupřímný k ostatnim a lžu i sám sobě do kapsi, žejo... Na druhou stranu (ale to už asi moc hrotim), co když mam v sobě instinkt, kterej mi říká (někde po předcích z Jižní Ameriky ze 17. století o kterejch vůbec nevim) že je někde nááááádherný veliký ovoce a já se toho chytim jako nitky ve svý mysli a nikoho nenecham mi to vyvrátit - a hele nakonec ho najdu...
ad ten člověk co kope bunkry - nahlížel bych na něj divně no jasně. (no já bych mu ve skutečnosti asi prostě fandil, protože mam rád sci-fi :) ...ale to už je předmětem jiný diskuze než jestli jsou venušanský kanony nemožný nebo možný. A to pocitu z někoho a míry jeho soudnosti.
Ad ta entita milion let odtuď - a teď si všimni, že tvůj výklad je právě arbitrární. Co ty víš, jak to s tim bohem je jestli vůbec je a jestli ne a jakej a kde...?
PS: je tohle ještě pořád v rámci klubu nebo jdem radši do pošty? Vpodstatě už tu jenom procvičuju argumentaci a asi nemluvim na téma Ayn Rand. Prosimtě je možný někde vidět to její zdůvodnění neexistence boha? Nějaký to rozvedený. Nejspíš použiju google, ale rád bych ho měl od tebe, jestli o něm víš.