• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ERRORSpotify - cloud music player
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    při delším posloucháni, třeba při práci jsou reklamy fakt otravný, mam trochu pocit že mají i kratší intervaly a svině umí poznat nějakým způsobem když si dáte "mute" tak to pauzne i reklamu, mají to vošefený :))

    FUZZSTORTION
    FUZZSTORTION --- ---
    Trial verze se mi líbí. Nabídka muziky se mi také líbí. Snad jen, aby ten Spotify přehrávač postupně třeba vylepšovali - ekvalizaci v iTunes, VOXu používám docela často. Možná by mohl být kompaktnější. Ale asi nejlepší by bylo jej propojit s iTunes, ale to je asi už utopická myšlenka. :-) Ta částka za měsíc je hodně v klidu. :-) Je to má vůbec první zkušenost s nějakou streamovací službou, takže to neumím vůbec posoudit z hlediska alternativních možností, ale na Spotify jsem moc spokojený.
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    ale jo, mate pravdu, jsem zjistil že to musim restartovat tu aplikaci aby se to načetlo znovu ten Discover :)
    ERROR
    ERROR --- ---
    DIE_DIE: ono fakt zalezi na tom kolik jsi toho naposlouchal, precijenom to je jen machine learning ktery potrebuje naka data nad kterymi bude pracovat..
    FUZZSTORTION
    FUZZSTORTION --- ---
    DIE_DIE: Tak já po třetím dnu v té nabídce Discover pozoruji změnu. Během té doby jsem si přidal několik lidí, a mezitím poslouchal různé výběrovky. A v neposlední řadě i něco ze svých domácích archívů. Začalo to v Discover sekci generovat spřízněné kapely a žánry. Později se k tomu přidaly i aktivity lidí, které sleduji - jejich muziky, výběry atd. - už to začíná být mnohem zajímavější.
    Moc necestuju, nebo neposlouchám muziku ve městě všude možně, takže ani moc nevyužiju těch výhod placené verze účtu. Ale až pojedu někam na delší dovolenou mimo civilizaci, tak nad tím asi budu přemýšlet. :-)
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    FUZZSTORTION: jo je to fajn, a zatím nemam důvod pro prémiovku po pravdě, moc nevím jaký to má výhody, reklama jednou za čas mě tak moc nevadí...

    naopak co mi vadí je že v nabídce "Discover" mi to nabízi nesmyslný věci, mohlo by to víc nabízet podle toho co mam rád, ale chápu že je to komerční záležitost, ale není to až tak šilený

    taky by se mi hodně líbilo kdyby se propojili se soundcloudem, ale to se asi nikdy nestane, takže musím paralelně používat obě věci na poslech... nebo máte na to nějaký trik?
    FUZZSTORTION
    FUZZSTORTION --- ---
    Dneska poprvé zaregistroval. Prozatím ve free režimu. Seznamuji se s tím a baví mě to. :-) Jak jste na tom vy dnes?
    ERROR
    ERROR --- ---
    tada, konecne i v cechach! https://www.spotify.com/cz/
    mezitim jsem zvladl prejit na deezer tak sup zase zpet :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Ja pouzivam hola unblocker na pristup na Spotify, funguje to perfektne ;) Nesleduju na siti nejaky nekaly aktivity
    ANAXYM
    ANAXYM --- ---
    btw. mozna se blyska na lepsi casy: http://www.cspotify.tk/spotify-in-czech-republic.html
    ANAXYM
    ANAXYM --- ---
    nevim jak moc je tahle diskuze jeste aktualni, ale ja si premium resim tak, ze sem si zaregistroval paypal ucet jakoze na finskou (nebo pouzijte jakoukoliv zemi, kde je spotify povoleny) adresu a kdyz sem se registroval na spotify, uvadel sem tam taky finsko... (nejsem si jistej, jestli je tohle treba delat pres nejakou proxy, ale myslim, ze ne...)

    a jak uz ma clovek placeny premium, nemusi se z dany zeme vubec pripojovat
    FARBER
    FARBER --- ---
    Ahoj, našel by se někdo, kdo má účet v Anglii a šlo by se s ním dohodnout na platbách premiumu ? Samozřejmě by dostal něco za transakci ;-)
    VITECH
    VITECH --- ---
    Ahoj, mohl by mi prosím někdo poslat pozvánku pokud máte? Děkuji...
    ERROR
    ERROR --- ---
    VOZKA: presne tak
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    ERROR: Ale přihlásit ho můžu taky odkudkoliv dokud mám premium?
    ERROR
    ERROR --- ---
    VOZKA: u premium je to fuk ale kdyz si syncnes neco do mobilniho zarizeni tak ho musis alespon jednou za 30 dni prihlasit na spotify jinak se ti offline tracky smazou..
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Používá někdo z vás Spotify v Čechách zaplacený a zaregistrovaný někym v Anglii? (id ERROR třeba?)
    Řeší se tam lokace jako na free, které mi asi po měsící po registraci přes proxy přestalo fungovat s tím že země kde Spotify používám neodpovídá zemi kterou jsem zadal, nebo je jim to u placených zákazníků už jedno? Bych to docela rád zkusil, ale nechci na tom zas vyhodit prachy zbytečně.
    CUG
    CUG --- ---
    LUKYN: nojo mac...toho ja nemam :)...ale tak jsem nebyl linej dal trochu googlovani a nasel na to plugin a funguje to :)

    Toastify
    http://toastify.codeplex.com/
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    CUG: ja to mam na macu a tam to funguje s function keys na klavesnici nadherne.. :)
    CUG
    CUG --- ---
    LUKYN: dik ... to pak je super...koupim si premium a uvidim...zatim zkousim tu free verzi a ta funguje dobre...par veci jsem tam nenasel ale drtiva vetsina tam je az jsem se divil co vsechno :) ...jen mi u toho prehravace chybi global hotkeys :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam