• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ERRORSpotify - cloud music player
    DIOM
    DIOM --- ---
    JADE: poslouchám spotify z mobilu v autě, dejme tomu 30 minut denně a přes 2 GB za měsíc jsem se ještě nedostal
    KEJML
    KEJML --- ---
    JADE: V aplikaci je několik voleb kvality streamu, jistě se k tomu dají dohledat bitraty. Pak už se dá snadnou snadno spočítat zbytek. Záleží kolik toho naposlouchá a kolik z toho datovýho balíčku využije jinak
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    JADE: Tomu samo rozumim, ale par desek a playlistu si ulozis a pak to tolik nezere ;)
    JADE
    JADE --- ---
    JIRKA207: dik, slo mi prave ciste o mobilni data, pac holka je hodne na cestach ;) ale dekuju...
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    JADE: pokud si to nabafruje na wifi, tak to nemusi streamovat skrz LTE a nemusis tolik resit 1,5gb FUP. Rozdil mezi Spotify/apple music neposoudim, pouzivam Spotify kvuli dostupnosti na A/Vcku.
    JADE
    JADE --- ---
    ahoj mel bych dotaz...chtle bych s novym apple telefonem a tarifem od o2 sestre koupit spotify premium na rok k narozeninam...zajimalo by me kolik tak prumerne to zere dat, protoze u o2 uz sami nevi jestli akce, kdy spotify+o2=prenos dat pres spotify zdarma, stale bezi...a sestra ma bohuzel v tarifu jen 1,5gb...tak bych to nejak chtel skloubit...popripade, nekdo protrely by mi poradil jestli neni lepsi apple music do toho pitomeho iphonu ? ten rozdil v cene za rok, je cca 1400,- za spotify a 100$ za apple music, coz neni uplne zanedbatelny mi prijde za ideove stejnou sluzbu....dekuju za nazory!
    KEJML
    KEJML --- ---
    HAVANA: Označil jsem si všechny svoje skladby (ctrl + a), zkopíroval do schránky a vložil do textovýho editoru, který umí počítat řádky :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    KEJML: kde zjistím kolik mám skladeb?
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    ty, co delaj mobilni aplikace, jsou uplne, az nepochopitelne neschopny. uz roky si na community.spotify.com lidi stezujou, ze na ipadu se nijak neda dostat k fronte a editovat ji (na iphonu to pritom jde) nebo ze na androidu nejdou pro zmenu editovat playlisty. a furt nic. prej ze pro to mame hlasovat v sekci new ideas. pritom to jsou zakladni funkce, jejichz absence je spis bug. a ted pred chvili navic zrusili appku pro ipad, nove je uplne stejna jako na iphonu, spousta nevyuzityho prostoru a tak. a co myslite, da se konecne editovat fronta? ne!
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KEJML: Souhlas se vsim. Ja nejvetsi pruser spatruju v klientech - desktop jakz takz jeste beru, ale UX mobilni appky, nad tim mi zustava rozum stat.
    KEJML
    KEJML --- ---
    LUCIEN: Nevím no, lidi si na to stěžujou, ale ve Spotify na to dlabou... Obecně mám pocit, že ten vývoj nějak stojí, funkce spíš ubývaj, než že by přibývaly, reakce na požadavky většinou vidím jen "teď ne", "možná později", "odstranili jsme to jen dočasně" (přičemž jednotka dočasnosti je klasický jeden furt)...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KEJML: Asi spatne na rzena architektura, jinak to nedava smysl
    KEJML
    KEJML --- ---
    LUCIEN: Nepříjemné :/ já koukám,že jsem zatím jen v jedné čtvrtině limitu, ale moc nechápu proč zrovna u tohodle musí nějaký limit být...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    A ted k tomu neomezenymy predplatnymu... Spotify je shora omezeny na 10.000 songu :(



    PEDRO
    PEDRO --- ---
    nemate prosim nekdo misto v rodine?
    KEJML
    KEJML --- ---
    DEEJAYY: Udělal bych si (soukromý) playlist...
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    KEJML: já bych to taky neřešil, ale potřebuji na víkend některý skladby jelikož budu na chatě off a tak by se mi to hodilo ..
    KEJML
    KEJML --- ---
    DEEJAYY: Na mobilu si normálně otevřu Your music a v tom se dá u alb zaškrtávat download. U skladeb nevím, že by to šlo. Na desktopu ale koukám, že jdou jen playlisty... Osobně je mi to fuk, ale smysl v tom nevidím. Lidi po tom touží, ale Spotify na tom to, jak má celkem ve zvyku, dlabe:
    [Desktop][Your Music] Ability to make "Your Music"... - The Spotify Community
    https://community.spotify.com/...sktop-Your-Music-Ability-to-make-quot-Your-Music-quot/idi-p/1222015
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    Nevíte někdo jak je to se stahováním jednotlivých skladeb či alb? Celé playlisty stahuji v pohodě, ale potřeboval bych i nějaké skladby a nemohu se k tomu proklikat .. díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam