• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LULISHOPPING TRIP
    TABO
    TABO --- ---
    LFE: Nohu 36 asi nemáš, viď? ;)
    boty / sneakers - Freshlabels.cz
    http://www.freshlabels.cz/vse/holky/boty-sneakers/produkt/saiko-runner-ot101/?scroll_pos=3268
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    holky jsou látkový, ale takový pevný, mě držej fakt dobře
    LFE
    LFE --- ---
    TABO: Dekuju, budu to vic hlidat.

    _AMBRA_: Ty balerinky za 250 jsou latkovy, nebo kozenkovy/plastovy? Ja mela z NY dvoje latkovy a strasne rychle se mi prodralo to platynko, ale mozna smajdam :-)
    TABO
    TABO --- ---
    LFE: na Onitsuky často bývá sleva, chce to hlídat. Také sa dají sehnat se slevou na Freshlabels. Jedny BTW mám, drží už třetí rok a vypadají jako stále nové!
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    _AMBRA_: Nahoď foto těch z New Yorkeru prosím! Já tam totiž na žádný nenarazila - takový, jaký popisuješ.. ale je pravda, že jsem byla jen na Václaváku.. Předpokládám, že budou pohodlný, když už plánuješ třetí :-)
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    MEOW: co New Yorker?
    mám od tama dvoje baleríny, černé a letos jsem pořídila (za ty prachy neber to) i hnědé. Jsou bez ničeho (kamínky,cvočky, mašličky), max. pohodlné, dost toho vydrží a cena naprosto super (cca 250,-) asi si tam půjdu ještě pro červené...:)

    jinak jsem pořídila baleríny za necelých 600,- v CCC, po 14 dnech se mi rozlepily (obě boty!!) s reklamací problém jak sviňa, takže jsem se s vedoucí obuvy zhádala, boty jsem dala k obuvnici, ať mi je za 30,- slepí, a snažím se té obuvy CCC vyhýbat obloukem, jsou to šmejdi!
    LFE
    LFE --- ---
    MEOW: Prazska jsem, ale nohu mam jak popelka :-(

    Jinak Nike air max ma muj chlap asi 3 pary, vsechny z Outlet Sterboholy za prumerne 900 jedny, akorat uz kupovane nejaky ten patek zpet - tak jedine doufat, ze se tam zase neco vyskytne (asi tedy spis pro tebe, jelikoz ta velikost je u mne problematicka).

    I tak diky za tip, alespon vim co hledam.
    LFE
    LFE --- ---
    MEOW: No ja uz koukala, ze je maji na style file, ale jen v panskem a vetsina co se mi libila byly uz vyprodane, jenze mam nohu 37, tak i kdyby je meli tak pochybuji, ze v tehle velikosti :-(

    Ty zluty se mi libili, kde jsi je nakonec sehnala?

    Nejak ale nechapu - mela jsem za to ze Adidas je nemecka firma, tak proc ty boty maji vsechny v Americe? :-)
    LFE
    LFE --- ---
    MEOW:
    DUSSICKA: Botasky 66 jedny doma mam, ale tyhle adidasky jsou super, to bude nejspis ono, mozna najdu nejakou barevnejsi variantu, ale ty cerny taky nejsou vubec spatny - dekuju :-)

    Jsem videla pekne kecky v Basmatee (Onitsuka tiger), ale trochu prestrelena cena.
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    jj... botas kanárci:)
    classic 66 | Botas a.s.
    http://www.botas.cz/produkty/botas-66/classic-66/
    LFE
    LFE --- ---
    MEOW: Tenhle typ tenisek bych rada uz delsi dobu, barevne a tvarove super, jen mi tam vadi to obri logo DC - nevidel jste nekdo od jine znacky za cenu do cca 1500? Cim barevnejsi, tim lepsi :-)
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    ELESDY: viděla jsem je na národce... jak je KFC tak na tý straně blíž k vodě je krámek - alá ťongové...projdeš do zadu a měli tam tyhle boty asi v 5 barvách... cena kolem 2kil...
    V tom baráku je i hostel - nad vchodem žlutá cedule.. vlevo od krámu je lahůdkářství Paukert
    MAKAKU
    MAKAKU --- ---
    MEOW: je to peklo sehnat pohodlný baleríny, který jsou úplně jednoduchý.. bez nějakejch zbytečnejch serepetiček.. já bych si ty baleríny za tu cenu taky nekoupila, ale dostala jsem je od táty.. ale až na tu barevnou nestálost jsou fakt super.. pohodlný.. nikde nic netlačí..

    BARA_ONLY_ONE: zrovna ty co jsem posílala jsou jak bačkůrky.. úžasný.. ale jiný jsem si nezkoušela.. takže netušim..
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    MAKAKU: Ty jo, ten mixer je nějakej strašně levnej... jak jsou na tom s pohodlností?
    MAKAKU
    MAKAKU --- ---
    MEOW: před pár dny jsem řešila stejný problém, minulý rok jsem si koupila tyhle http://www.spartoo.eu/Bronx-NICOLET-x68052.php , ale v tmavě zelený.. nicméně jednou zapršelo a boty ztratily barvu, respektive udělaly se na nich fleky..)) už jsem si běžela pro jedny, který jsem měla vyhlídnutý.. http://www.mixershoes.com/cz/bota/65990/bile-kozene-balerinky-s1066k19cwht.html tyhle, ale v černé.. no, ale problém je, že už je nikde nemají.. jedině v bílé.. to vyřešila babička, která mi koupila černou barvu na kůži,tak jsem si boty natřela a jsou ještě hezčí, než když jsem je kupovala..)) dneska jsem viděla ty samé, co mám já, ale v té černé http://www.spartoo.eu/Bronx-NICOLET-x68052.php, a vypadají fakt pěkně..)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    MEOW: jj, Tesco, černá a bílá.. ale jsou strašně nepohodlný :/
    JANICA
    JANICA --- ---
    MEOW: U nas maji takoveto v cerne v Tescu, kolem dvou stovek stoji a jsou v pohode, mam je doma....Myslim, ze jsem je tam zahlidla i v jine barve, ale cerna je jistota....
    LURIN
    LURIN --- ---
    MEOW: super, díkes... pomohlo... jdu do nich..
    LURIN
    LURIN --- ---
    MEOW: no super, wypadaj celkem libowě akorát newidim welikostní tabulku... newíte jestli je někde ke stažení nějaká univerzální NIkití...??? Zkoušela jsem si w krámu Mko a to mi bylo celkem dost welký...
    LURIN
    LURIN --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam