• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEDIY Nabytek : navody, materialy, design [papirovy nabydek, recyklace, z minima maximum...]
    SWT
    SWT --- ---
    CASTROL: Nesvítící po zaschnutí tam nemá fotku, to malý dole je čerstvý lepidlo, po zaschnutí to bude nejspíš vypadat dost jinak.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    AUDIAC: spíš se mi zdá, že je to docela hnusný, když to zrovna nesvítí...vypadá to trochu jako velmi špinavá váza. ale třeba jen matou ty fotky
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    AUDIAC: imho neco obecne oznacovane jako mod podge, coz je napr lepidlo na ubrouskovou techniku, dulezite je, aby bylo po zaschnuti pruhledne, herkules poslouzi.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    ENDRUE: to já svoje negativy klidně obětuju, akorát přemýšlím co použít za lepidlo, aby ty negativy přežily a nebyly tam vidět fleky když se zapne světlo. tohle vypadá na něco a la herkules, ne?
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    STOOL: napad dobry, nejak mi nesedi ty barvy, nejvic ta tapeta, ale to uz je asi vec vkusu. S knizkama to asi vypada taky jinak.

    Ja svoje drzaky na klice vytunila, protoze se mi zdalo ze jsem to poprve opravdu odfklakla, navic jenom pripinackem to fakt dlouho nevydrzelo, po te co si navstevy na to zacly veset bundy:)
    SWT
    SWT --- ---
    Zajímavej nápad, nicméně svý negativy bych na to neobětoval :)
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    STOOL
    STOOL --- ---
    přepravky od zeleniny sebraný u obchodů, nějaký latě vyrvaný, jiný zase přibitý. vzadu je nalepená tapeta, aby to působilo dojmem nějakýho dna. Pokud nepočítám tu drobnou truhlařinu, tak to celý zabralo den. A knížky to zatím drží...

    KACHNIK
    KACHNIK --- ---
    Recyklace starejch fošen a trámů nalezených kolem domu a umyvadla ze starý koupelny. Vyrobeno v potu tváře šikovným pánem domu.


    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ZORBOVA: To je super věc! Textilní kobercovka zanechává na špenlících méně lepidla, než stříbrná páska...
    ZORBOVA
    ZORBOVA --- ---
    a to mě jako zaujalo :)
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---

    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    tak zase trošku toho obrazového materiálu. Tohle mě dneska opravdu uchvátilo
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    K předchozí diskusi a po Kuuru: Tohle jsou přesně ty způsoby, jak pořídit dřevo za trošku námahy: [ SIVER @ Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-) ] Chce to hledat a mít kam si ho schovat...
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    GECKO: máš recht. ale ta cena nevim, třeba tady to vychází na 1500 za metr http://www.glascomp.cz/media/ceniky/cenik-kalenych-skel-esg-2011.pdf
    GECKO
    GECKO --- ---
    DOKKTOR: to už je úplná blbostí. lepeny sklo za 2400 dva metry čtvereční je nesmysl... lepeny 2simm bude stát tak 3 za metr. na sprchac se ale lepeny nepoužívá, tam se většinou dává kaleny, co je odolný návratu do plochy (na hranu o něco méně) a když už se rozbije, rozpadne se na malý kostky (i když ostrý teda jsou). ale i kaleny bude dražší, takže imho kecaj a nabízejí obyčejnou tabuli....
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    DEIKSAC: to se tak stane, když člověk hledá neco uplně jiného ;)
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    DOKKTOR: no vidiš a máš to vyřízený
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    GECKO: popravdě nevim určitě, ale asi neco jak na autě viz http://cs.wikipedia.org/wiki/Bezpečnostní_sklo evidentně se z toho dělají sprcháče běžně.
    jinak my to chcem taky bez vaničky, ale lepit to sklo k ničemu nehodlám, protože kdyby se jakoukouliv náhodou nekdy rozbilo, tak u opravy bych si asi hodně zanadával.
    ad cena skla - když se tak dívám po tych internetcoh na ceníky, tak se mně to zdá taky nejak podezřele levné, no i kdyby, tak včetně ceny tech úchytů http://www.kovopolotovary.cz/detail/nerezovy-drzak-vyplne-skla-model-10-brus-na-jeklovy-profil-nerezove-zabradli-inox-1/ je to pořád dost vpohodě :)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    DOKKTOR: nerezovej plochac a nerezovaou elektrodou muzes varit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam