• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEDIY Nabytek : navody, materialy, design [papirovy nabydek, recyklace, z minima maximum...]
    ZUSKA
    ZUSKA --- ---
    KRISTIII: dáš nějaký fotky? mě by to uajímalo, oba termíny nemám čas, bohužel
    PHOTOSPHERE
    PHOTOSPHERE --- ---
    DOBROZEMAK: Potreboval by som to pekne spracovane, som ochotny do toho investovat. Nepotrebujem to do velmi lacno
    DOBROZEMAK
    DOBROZEMAK --- ---
    A trváš na tý spárovce (masivu) co je v odkazu? protože to levný prostě není, podle měřítek této diskuze...
    Jináč nohy se dají sehnat okolo 100,-/ks
    PHOTOSPHERE
    PHOTOSPHERE --- ---
    Ahoj, hladam niekoho sikovneho, kto by vedel vyrobit jednocuhy dreveny stol s kovovymi nohami, ktore sa budu dat v pripade potreby dat lahko odmontovat. Idealne z Prahy a okolia koli jednoduchej dodavke a dohovoru.
    Tu je referencia: https://www.dropbox.com/s/8svoe8p815wtun5/stol.jpg
    Vdaka !
    KRISTIII
    KRISTIII --- ---
    Ahoj, pokud by si někdo chtěl vyzkoušet výrobu nábytku z palet a podpořit dobrou věc vyrobit nábytek pro komunitní zahradu, tak zajděte do Braníka na workshop. Je to zadara. Zájemci do zpráv!

    WOKO
    WOKO --- ---
    máte nějaký nápad, jak vytvořit z banánovek funkční skříň/police? zkoušel jsem googlit, ale nic jsem pořádně nenašel. Naskládat je na sebe a slepit izolepu mi přijde fušérský a ne moc použitelný...
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    ALDARION: me to prave docela inspirovalo a polovinu tech veci bych chtela mit doma :) tak jsem si rikala, ze se musim podelit. jako majitelka dvou kocek jsem cat transit system taky velmi ocenila - akorat ty moje by se toho baly.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    IM_MORTAL: Stačí znovu zadat adresu - kliknout na adresní řádek a zmáčknout enter, ne kliknout na reload. Boredpanda je buď trošku blbej nebo blbě napsanej a blokuje nejen hotlinking na obrázky, ale i na celé články...

    LADY_LEIA: Fotky jsou to povětšinou spíš zajímavé než inspirativní. Ale Cat transit system je tedy rozkošný! ;)
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    LADY_LEIA: ne, Error 403 Hotlinking is forbidden
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    LADY_LEIA: za co ty minus? O.o Malo kartonu?
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    33 Amazing Ideas That Will Make Your House Awesome | Bored Panda
    http://www.boredpanda.com/amazing-home-interior-design-ideas/
    HEPTA
    HEPTA --- ---
    39 Easy DIY Ways To Create Art For Your Walls
    http://www.buzzfeed.com/peggy/39-easy-diy-ways-to-create-art-for-your-walls

    celej web je fajn
    BuzzFeed DIY
    http://www.buzzfeed.com/diy
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    cinsky poulicni zidle, galerie fotek....

    MICHAEL WOLF PHOTOGRAPHY
    http://photomichaelwolf.com/#bastard-chairs/1
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    ZENITA: pokud ses z prahy, zkus kontejnery. tam jsou pokazdy nejaky matrace, pravda s pochybnou minulosti a asi s peknym histogramem ruznejch roztocu a organickejch kamosu. ale na to sere pes.
    SWT
    SWT --- ---
    DANNY_OCEAN: Díky za tip, před nějakou dobou (2 roky cirka) jsem měl nabídku od www.vvsklo.eu , akorát po nich nechci po takový době šáhnout automaticky, navíc to bylo taky bez referencí od někoho, tak bych radši něco na porovnání :) To nalinkovaný teda ve mě nevzbuzuje dojem skla, a má to rámy. To, co řeším já, je v podstatě skleněná tabule bez rámu zavěšená nahoře na kolejnici. Nicméně zkusím je, jestli něco takovýho taky uměj.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ZENITA: Zkus je vypreparovat z nějakého starého gauče, kterého se někdo chce zbavit, nejlépe za odvoz, viz: [ Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-) ] nebo servery jako je http://siknese.cz/ Ale počítej s tím, že to budou jeté věci a bude je to chtít pořádně vyčistit a možná i přečalounit. (Slušné potahové látky za rozumnou cenu má IKEA, velmi levné se dají občas sehnat třeba v Praze ve FlexTexu za Holešvickou tržnicí, ale chce to trochu štěstí nebo vytrvalosti...)
    DANNY_OCEAN
    DANNY_OCEAN --- ---
    SWT: právě řeším něco podobného a mám asi takovouto představu: http://www.karasek.cz/...i-steny-a-pricky/delici-steny-posuvne/delici-stena-posuvna--mlecny-pcd.html
    akorát tato firma je z Budějovic a já potřebuji taktéž z PC nebo HK kraje. Pokud byste na něco narazil mimo nyx byl bych vděčný za každé info
    SWT
    SWT --- ---
    Dotaz lehce OT: máte někdo doporučení na firmu, která by za příčetný peníz v akceptovatelné kvalitě uměla udělat posuvné skleněné interiérové dveře? Do téměř čtvercového otvoru klasicky půl na půl posuvná a pevná část. Ideálně zavěšené křídlo bez spodní kolejnice a i jinak bezrámové (kromě uchycení spodku pevné části samozřejmě).
    Okolí Hradce Králové výhodou, nikoliv podmínkou ;)
    Předem moc dík za tipy.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    SANTAL: Jasně - to mne nenapadlo. (Jsem hodně zvyklý psát na notebookové klávesnici, protože rád chodím pracovat do čajoven a kaváren, kde mám velice omezené prokrastinační možnosti, tak jsem vůbec nemě tendence připojovat k notebooku další. ;) ) Jako pouhá podložka notebooku s externí klávesnicí to smysl má.

    Vlastně tolik neřeším problém s krční páteří, jako spíš s rukama, protože si notebook dávám hodně vysoko a zvedám ruce ke klávesnici. Pořídím si externí. How elementary... Dík! :)
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    ALDARION: Patrně to vnímáme jinak.

    Mě by ani ve snu nenapadlo psát na notebooku na klávesnici na stabilním pracovním místě (tedy píšu tak leda když si vemu notebook na cestu, když ho mám u sebe na přednášce a pod.).

    Pokud se jedná o stabilní pracovní místo (doma, kancelář) píšu na extra klávesnici, kterou tam pro tento účel mám (netahám ssebou). Notebook pak je váše podložen - jako tady - abych šetřila páteř, tedy dívala se přímo, ne dolů.
    Pokud je to pracovní místo naprosto stabilní (doma) pak používám extra monitor (lepší vlastnosti) - v práci si pomůžu třeba 3 knížkama na sobě pod otevřeným notebookem. tohle by posloužilo možná ještě líp - a pokud by to "zmizelo", to zas tolik nemrzí...

    Čili tohle nevnímám jako pomůcku k psaní, ale jako levnou pomůcku - prevenci fakt vážných problémů s páteří.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam