ENDRUE: Zajímalo by mne, jestli to někdo zkusil v praxi. Když nechám stranou své pochybnosti o odolnosti použitého materiálu (OK, tak se slepí víc vrstev kartonu k sobě, nebo se takhle zrecykluje překližka), tak už teď nesnáším ty dvě vysoké přední zarážky. Jsou v místech, kde chceš mít ruce, když píšeš na klávesnici. Budeš se muset děsně kroutit, a pořád si to budeš rozhazovat...
(Tohle je tak trošku problém všech šikmých stolků na notebook, protože současné notebooky jsou leckdy strašně tenké a se zaoblenou přední hranou, takže není pořádně za co je zachytit - a když jsou zarážky moc vysoké, tak dřou zápěstí, což je při dlouhém psaní pěkná otrava. I ty poměrně malé zarážky na
tomhle stolku se u tenkého notebooku ukázaly moc vysoké a asi je budu muset opilovat na minimum a podpořit nějakou "gecko" - přilnavou vrstvou na ploše desky...)
Jinak když už jsem ten objevitel slepých cest, tak pružná konstrukce je IMHO horší než pevná, protože pokud je uživatel zvyklý hodně mlátit do klávesnice, tak celá konstrukce vibruje, na což se dá zvyknout, ale nepotěší to. Masivnější řešení, kde není tenký pružící plast, ale dřevo, je IMHO lepší, jak u
stojících stolků na notebook tak u těch na sedačku / postel... ;D
Tohle je tak na podložení notebooku, aby byl v pohodlné výšce nad nočním stolkem při sledování filmů z postele. :)
Ale nerad bych urazil nebo odradil! Sám jsem zkusil leccos, protože se mi prostě nechce pořizovat si domů psací stůl a nejlépe se mi píše v různých krkolomných sedech na zemi, a ideální a navíc ještě DIY (vynechám-li slušně zásobenou truhlářskou dílnu) řešení jsem ještě nenašel...