• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEDIY Nabytek : navody, materialy, design [papirovy nabydek, recyklace, z minima maximum...]
    BOBRIK
    BOBRIK --- ---
    KUTIL: nekupuj to tam starse drahe, kup to radeji tady, kvalita myslim lepsi, hlavne levnejsi, jediny problem je ze tam nemaji formatovaci pilu.
    http://www.p-ronic.com
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    GHOSTDOGG
    GHOSTDOGG --- ---
    KUTIL: Nikdy jsem neměl problém, je to vyráběné na linkách. Stačí vizuálně prohlédnout, aby tam nebyly volné suky, různé díry apod., protože to bývá a při ceně spárovek to pak člověka zamrzí.
    KUTIL
    KUTIL --- ---
    Lidi jakou máte zkušenost se spárovkama z Hornbachu, Obi, Bauhaus atd..? Jsou kvalitní?
    KUTIL
    KUTIL --- ---
    SANCHA: Ono by šel i sololit nebo 3mm MDF desku. Váha se rozloží na celou desku a vydrží to, ale na dlouhodobé používání bych to neviděl.
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    SANCHA: my mame pod futonem dirkovany sololit misto rostu.
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    Vyrábíme si doma postel. Na ni zatím máme tenkou pěnovou matraci. Chtěli bychom ale něco pod ní, tak aby lamely příliš netlačily. Něco tenkého a pevného. Nejlépe kokos, takový co je v matracích. Nevíte někdo kde by se dala sehnat samostatná kokosová vrstva, nebo něco podobného? Především aby to bylo prodyšné. Díky.
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    KUTIL: tak já bydlim na vesnici, od souseda máme masivní fošny cca 5x0,4x0,05m za fakt malej peníz, cca 5-10 let vyschlý, takže si nestěžuju:D jde jen o to to udělat.
    GHOSTDOGG
    GHOSTDOGG --- ---
    MAARA_CZ: Tichá závist?
    MAARA_CZ
    MAARA_CZ --- ---
    FIFO: ale cena pri vysce 45cm pres 11tis Kc, tak to jsou fakt zmrdi:))
    MAARA_CZ
    MAARA_CZ --- ---
    FIFO: Tem zmrdum se rika obchodnici.....porad plati, "Jak maji blbi penize, maji kramari odbyt":)
    KUTIL
    KUTIL --- ---
    IM_MORTAL: Tenkrát sem měl možnost to rozebírát. Inu musím říct byla to fuška to rozdělat celý, protože je to tak pevný že to moc nešlo :D. Ono to je pěkný. Já osobně mejt barák tak bych si s tím udělal několik místností, poněvadž mě to příjde trošku originální. Masiv je drahej a lamino je hnusný todle je trošku kompromis. Ale postel do ložnice bych si asi nedělal :)
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    KUTIL: tak jako určitě se najdou blbci, pokud si dobře pamatuju nějaká rádoby celebrita toho má plnej barák, říkali i kolik za to dala a bylo to dost....

    ale pro mě sou už palety taky jenom znouzecnost - máme doma "postel", ptž prostě nebyly prachy, a na jaře už budem dělat postel z fošen, takže pudou. ale chci z nich udělat truhlíky (takový ty korýtka) na terasu - takže komplet rozebrat, to bude fuška:D
    KUTIL
    KUTIL --- ---
    IM_MORTAL: No právě na naše poměry je to asi drahý. Ale někdo to musí kupovat jinak by nebyl tam kde je že? :D Ale spíš pro inspiraci, paletu dostanu za 50kč a barvu dostanu od známýho tudíž jen to pěkně od nich okopírovat :-) Furt nad tím uvažuji že bych si něco udělal doma z palet jenže se to hodí spíš do baráku než do bytu kvůli prostoru.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    krásná ukázka jak se low-cost diy nábytku stala móda, ze kterou jsou lidi ochotný platit nesmyslný částky :)
    FIFO
    FIFO --- ---
    Postele | POSTEL 160x200cm (výška 15cm) | Netradiční stylový nábytek - nábytek z palet.
    http://www.nabytekzpalet.eu/POSTEL-160x200cm-vyska-15cm-d7.htm?tab=comment

    co je na tom za praci? to jsou normalni zmrdi
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    KUTIL: ale jako inspirace dobrý:D
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    KUTIL: už sem na něco podobnýho narazila i na fleru. ne, ta cena je nadnesená i k tý práci. nehledě na fakt, že "kouzlo" paletovýho nábytku je ve faktu, že to je levný, pro někoho i zadarmo. nejhorší práce s paletou je vytahávat z ní ty hřebíky, když jí člověk potřebuje rozdělat/předělat/zkrátit whatever. obroušenou jí člověk má za chvíli. nejvíc mě baví tohle: http://www.nabytekzpalet.eu/Stul-EURO-80x120cm-vyska-15cm-d119.htm prý stůl....dyk je to paleta bez úpravy (max barva)! 520,-? zajímalo by mě kdo je natolik blbej aby si to od nich pořídil....
    KUTIL
    KUTIL --- ---
    Zde máte nějakou inspiraci pro výrobu z palet. Ale ty ceny jsou tedy úchvatné ale zas chápu že to dá spoustu práce http://www.nabytekzpalet.eu/
    GECKO
    GECKO --- ---
    CERNAAMODRA: borivojka je pro cajovnu idealni adresa :))

    btw, pro zmizelo posledich asi 8 prispevku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam