• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEDIY Nabytek : navody, materialy, design [papirovy nabydek, recyklace, z minima maximum...]
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    DEEJAYY: Taky možnost... s mou šikovností a dostupností vybavení je to prozatím krajní možnost :)
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    CERMINEK: tak kup 80ku a řízni jí
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    DEEJAYY: Mají, ale ta neřeší můj problém s rektifikací výšky, protože ji ze 710 můžu pouze zvýšit max na 740mm. Spodní stranu desky potřebuji ve výšce 740mm a od této výšky chci rezervu alespoň 10mm v obou směrech.
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    CERMINEK: tuhle podle mě mají normálně skladem ... http://katalog.demos.cz/images/014/6/8/146857-23.jpg
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    GECKO: Ikea až jako polsední možnost.. ale díky
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    JOSEF_K: tyjo asko mě vůbec nenapadlo... snad nebudou jako Kika, kde dodání za měsíc... Měl jsem to obejdnané v Démos, kde nikdy nebyl problém až na to, že poláci potvrdí dodání a najednou mají dovolenou...
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    NYCKER: Nahoře je použitý duplo... tloušťka stěny je 6,24 cm :)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    CERMINEK: Propátrej to tady. Stránky trochu pitomé, ale kování mají hafo: http://shop.asko-as.cz/
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Ahoj všem. Sháním nábytkovou nohu ke stolu, měl jsem vybranou od Blum (http://kovani.heureka.cz/nabytkove-kovani-stol-noha-g5-st-501-cerna/) v bílé barvě (podmínkou). Jenže to jsou 4 týdny od dodání, měla být za 3 týdny a bude až na konci srpna, takže chci sehnat alternativu abych jí mohl mít, pokud možno, co nejrychleji. Máte někdo přehled? Resp. co byste jako alternativu doporučili?
    JUDAS_PRIEST
    JUDAS_PRIEST --- ---
    KUURA: když vidim ztracený bednění, jak se láme, tak tohle při prvním nešetrnym pohybu musí taky rupnout.. Bez kari sítě, nebo alespon drátu to nemůže dlouho vydržet.
    KUURA
    KUURA --- ---
    KRMITK0: Napad je to super a vypada to moc hezky, divala sem si primo na stranky tohohle typka a ma tam spoustu. Ale trochu me zarazi, ze on nikde nepouziva zadnou výztuž. jasny, ze tan beton je silnej, ale stejně. Jak dlouho a jakou zatez to vydrzi... ZAjimalo by me to, jestli je tu nekdo, kdo tomuhle rozumi.
    CELULOSA
    CELULOSA --- ---
    ATTILAH: technickým benzinem, popř. toluenem
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    TLOUDEV: Díky za info, vypadaj super.
    JUDAS_PRIEST
    JUDAS_PRIEST --- ---
    LITTLEPUNKK: dost záleží kterej... ten olej má výhodu že vyplní takhle hrubý dřevo fakt dobře...
    LITTLEPUNKK
    LITTLEPUNKK --- ---
    JUDAS_PRIEST: olej ? a na to matrace ? co mám zkušenost tak olej i po vyleštění stejně "pouští" , mastí ....
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    ATTILAH: predpokladam, ze je to na me... podavame. vlastne si nas zavolaji, ze chteji rekneme 100ks lavicek, k dispozici jsou takovyu a takovy palety, my zkusime par modelu a oni si vyberou kterej se jim nejvic hodi/libi. nacez urcime dle clovekohodin cenu za kus a pokud se dohodneme, jedeme vyrobu, od 7 rano do 8 vecer kazdej den, at je vedro nebo chcije. pokud ne, licitujeme o cene, pripadne zkusime jinej model. ucel poradatele je nacpat co nejvic prdeli za co nejmin penez, ucel nas je za dobrou praci vydelat dobry penize, ucel celkovy je, aby s otevrenim festaku bylo hotovo a byly funkcni a velmi odolne lavicky. mimochodem, momentalne jedeme 5tiprdelni lavice (2 palety vedle sebe), na kazde z nich je cca 100 vrutu a vyroba jedne lavice trva kolem 5-6h vcetne finalnich uprav (orez, brouseni).
    MAARA_CZ
    MAARA_CZ --- ---
    DOKKTOR: Díky! Překližka je moc luxusní:) Z toho budu mít stůl. Já v tom budu mít plakáty. Podle mě nic těžkého, každopádně to bude na ložiskových pojezdech, co unesou 40 kg a zespod to pro jistotu ještě zpevním ten šuplík nějakýma nízkýma profilama. Ale to lepení není špatné.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    MAARA_CZ: mám šuplíky v kuchynské lince tuším z šestky nebo devítky (ted fakt nevim, nejsu doma, ale spíš 9) březové překližky. hrany lepené na plochu a fixované ještě vrutama (nebyly svorky na lepení). šuplíky sou dost velké a je v nich mmj třeba halda jídla - mouky, cukry, čočky, prostě těžké věci a drží to fest. osb se samozřejmě takto spojovat nedá a v případě těžkého obsahu bych asi ani těm elkům nevěřil - i když pokud ho na každé noze chytneš vícero vrutama, tak asi ok.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam